- 28 Mart 2011
- 1.018
- 854
- 123
- 49
- Konu Sahibi bigunmutlaka
-
Dedimya saatime cok uyuyor alyans takmakta istemiyorum onin yerine takiyim saatlede takim gibi dursun diyorum yoksa klasik seyleri sevmiyirom esasen spor tarzim varBunların modası geçmedi mi ya
oooo güzel aldır aldır acıma bosverrrrrrrrrrrrrIste yuzuk bu
Hediye istenmez. Ama bu yüzüğü çok beğendim alalım mı dersin.
O zaman sen kıza havale et onlar halletsin baba annem.bu yüzüğü çok beğendi mutlaka alalım desin para mi isteyemiyorsun alemsiniz vallahi ayol o senin kocan iki çocuğunun babası hayat arkadasin ben hiç affetmem vallahi beim eşim esnaf genelde büyük işler toplu paralar olur arada da küçük işler 200 300 lira gibi paralar gelir hiç çekinmem söylerim o parayı bana ver diye 400 lira verdi öylede gittim kendime çaycı ile pizza tavası aldım bide kendi parasıyla aldı diyor annemlereKizim var 2 tane buyuk 8 yasinda gecen biz baska bisey konusurken geldi anneme ne alsak baba anneler gunu geliyo dedi :) oda senle sonra konusalimda duymasin surpriz olsun dedi ya her sene dandik hayatta giymicegim seylere razi oldum ama bu sefer aldirtmak istiyorum ama biraz tuhaf biriyim ne para isteyebilirim ne bisey al bana diyebilirim
Malum anneler gunu geldi ve bir hafta sonrasida dogum gunum bi yuzuk begendim cok icime sindi ama esime bunu bana al demek benim icin cok zor hani hic bir zaman agziyla istemeyen alinana razi olan bi tipim
Neyse bu yuzuk atasayin yuzugu yani bilindik bisey bende telefonuma resmini indirdimbi sekilde esime citlatcaktim taki dunku gereksiz tartisma olana kadar..
Bizim surekli haftalik sut aldigimiz bi yer var is yerinden bi arkadasiyla birlikte gidip sut aliyirlar dun aksam yine sut gunuydu ve esim isten cikinca oraya gidip sutu alip gelicekti bende aradim telefon zor cekiyodu yarim saate gelirim diye bisey dedi bende cay demledim sofrayi kurdum saat 7 de
Bekle bekle yok bende onu beklemeden yemem ki bi sofra duzenimiz olsun diye bide deseki gecikcem yerim yani biseyde demedi geldiginde saat 9 du kapiyi actim hemen mutfaga girip yemegime oturdum sonrada ne kadar dusuncesizsin insan bi arar gecikcem siz yeyin diye dedim demesin mi beklemeseydin..iyice sinirlendim bekledikte hata mi ettil bi daha beklemem zaten sap gibi kendin ye dedim
Sonra geldi hadi barisak haklisin filan..bende barismadim erkenden gittim yattim oda bu sefer tavir aldi derken simdi limoniyiz ve bana bu yuzugu al demek suan hic olmaz ama yillardir hic kendim icin bisey aldirmadim o yuzuk benim hakkim ve cok begendim istiyorum yani nasill halletsem ki
bu gece mumlar esliginde romantik bir barışma senfonisiMalum anneler gunu geldi ve bir hafta sonrasida dogum gunum bi yuzuk begendim cok icime sindi ama esime bunu bana al demek benim icin cok zor hani hic bir zaman agziyla istemeyen alinana razi olan bi tipim
Neyse bu yuzuk atasayin yuzugu yani bilindik bisey bende telefonuma resmini indirdimbi sekilde esime citlatcaktim taki dunku gereksiz tartisma olana kadar..
Bizim surekli haftalik sut aldigimiz bi yer var is yerinden bi arkadasiyla birlikte gidip sut aliyirlar dun aksam yine sut gunuydu ve esim isten cikinca oraya gidip sutu alip gelicekti bende aradim telefon zor cekiyodu yarim saate gelirim diye bisey dedi bende cay demledim sofrayi kurdum saat 7 de
Bekle bekle yok bende onu beklemeden yemem ki bi sofra duzenimiz olsun diye bide deseki gecikcem yerim yani biseyde demedi geldiginde saat 9 du kapiyi actim hemen mutfaga girip yemegime oturdum sonrada ne kadar dusuncesizsin insan bi arar gecikcem siz yeyin diye dedim demesin mi beklemeseydin..iyice sinirlendim bekledikte hata mi ettil bi daha beklemem zaten sap gibi kendin ye dedim
Sonra geldi hadi barisak haklisin filan..bende barismadim erkenden gittim yattim oda bu sefer tavir aldi derken simdi limoniyiz ve bana bu yuzugu al demek suan hic olmaz ama yillardir hic kendim icin bisey aldirmadim o yuzuk benim hakkim ve cok begendim istiyorum yani nasill halletsem ki
Bende beştaş istiyorum ve söylüyorum da hep :) ama hala ne kadar istediğimi bilmiyor galiba, alacak gibi de değilMalum anneler gunu geldi ve bir hafta sonrasida dogum gunum bi yuzuk begendim cok icime sindi ama esime bunu bana al demek benim icin cok zor hani hic bir zaman agziyla istemeyen alinana razi olan bi tipim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?