istedigim hediye ve nasil soylicem mevzusu

Ben tuhafim biraz ne para isteyebilirim ne hediye o dusunmedikten sonra ben agzimla istemem o zaman kiymeti kalmaz modundayim
O genelde dusunur veya sorar zaten ama simdi limoniyiz iste

Hediye istenmez. Ama bu yüzüğü çok beğendim alalım mı dersin.

Bence de alınsa da o hediye olmaz zaten,alınmış bir şey olur,kulağa su kaçırarak yanından dolanarak aldırmak bana tuhaf geliyo, ben böyle durumlarda ki genelde krem vs olur benim isteklerim, bütçeyi zorlamayacaksa o ay, hadi alalım derim

sımdı benım esıme uyguladıgım bı yol var
esım riske gırmeyı sevmez begendıgın olsun ne alalım sana der dırek
bende şunu begendım demeye utanırım
o sebeple bılgısayarından begendıgım seyın sayfasını acık bırakırım
oda bılgısayarını acınca gorur
ve gordugunu getırtır...
eger gormemısse sesı cıkmıyorsa babası gordunmu kızım bılgısayarı kurcalamıs begendıgı seylerı acmıs derım anlar o ...

bızde ısler boyle yuruyor begendıgım ne varsa pc sekmesınde durur...

anneler gunune kadar barısırsınız...

:) insallah barisiriz bende cok ima ederim ama asla agzimla acikca soyleuemem tarz meselesi agzimla sunu al getir demek itici geliyo biraz adam kendi dusuncek ne aliyim diye arayisa gircek onun hic gonlu yoksa zorla aldirmis gibi olurum diye korkarim gonulsuz yapilcak hic biseyi istemem hani ben essek gibi alcak yapcak diyebilenlerden degilim

O zaman sen kıza havale et onlar halletsin baba annem.bu yüzüğü çok beğendi mutlaka alalım desin para mi isteyemiyorsun alemsiniz vallahi ayol o senin kocan iki çocuğunun babası hayat arkadasin ben hiç affetmem vallahi beim eşim esnaf genelde büyük işler toplu paralar olur arada da küçük işler 200 300 lira gibi paralar gelir hiç çekinmem söylerim o parayı bana ver diye 400 lira verdi öylede gittim kendime çaycı ile pizza tavası aldım bide kendi parasıyla aldı diyor annemlere

manasız bir gerginlik olmuş. tribini yaparsın geçer gider gelmiş yanına haklısın diye bir de.
bu tavrından sonra hediye için aranı düzeltmen hoş olmaz biraz bekle derim.

bu gece mumlar esliginde romantik bir barışma senfonisi sabahina ayyyy bu yüzük ne güzelmiş keşkeeee benim olsa

Valla ben de normalde hic hediye isteyebilen bir insan degilimdir ama aylardir o kadar cok sorunun ustesinden geldim ki.. gecen gece durup dururken pat diye kocama donup bu anneler gununde 3 tane hediye istiyorum dedim , 2 cocugum bir kopegim var , hrpsi icin ayri ayri hediyeyi hak ettim dedim
nasil dedim bilmiyorum pat diye cikti agzimdan , simdi pesimden dolaniyo ne istiyosun ne alalim diye halbuki hicbirsey istemiyorum ben de ne isteyecegimi dusunuyorum kara kara
bence pat diye soyleyin ne diyecek ki

Ah bende neler beğeniyorum da o düşünüp alsın diğer türlü hediyeye girmiyor. Ya da eşin sorarsa sana hediye almak istiyorum istediğin birşey olsun diye (ki bunu düşünen erkek varmıdır ya) o zaman söyleyebilirsin. Yada çocuğuna söylet en iyisi

Valla ben olsam direkt söylerim.
Şu yüzüğü beğendim alalım mı, nooolur, hiç öyle yüzüğüm yok, keşke olsa, çok beğendim vs vs diye azcık sırnaşırım.

Bende beştaş istiyorum ve söylüyorum da hep :) ama hala ne kadar istediğimi bilmiyor galiba, alacak gibi de değil

Ben genelde nişanlımdan hediye istediğim zaman gösterip "baksana çok güzel değil mi?" diyorum o da o an maddi açıdan müsait olursa o gösterdiğim şeyi alıyor. Sonra ben de çok şaşırmış gibi yapıyorum bayağı gaza geliyor kendisi yani görmeyin. Erkekler biraz düzdür bence de gösterin "çok güzel ya bundan alırız bana dimi?" falan diyin. Durum müsaitse alır.

Yeniyetme sevgili değilsiniz ki birlikte bir hayatı paylaştığınız karı kocasınız artık. Annem babamın yanında ne kadar beğendiğini söyler babam da "Hazır anneler günü/doğum günün/yıldönümümüz yaklaşmışken hediyem olsun" der. Sessiz sessiz telepatiyle anlamasını bekleyemezsiniz ki. Ha söylemenize rağmen almadıysa kendiniz gidip alırsınız, zorla aldırılan hediyenin tadı olmaz zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…