"İstediğini aldı ve ilgiyi bıraktı"

mellifluous

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2018
748
366
33
Merhaba ablalarım. 18 yaşındayım onu belirteyim öncelikle. Benimle yaşıt bi çocukla konuşuyorduk yaklaşık 2 aydır. 3.buluşmamızda dudaktan öpüştük. İlk o yakınlaştı ama ben istemesem de yapamazdı yani öyle bir şeye izin vermem. Her neyse aslında konuşmamız güzel giderken bir arkadaşı sebebiyle - önceki konumda anlatmıştım bakabilirsiniz, gerçi çok da önemli değil şuan - neyse bir arkadaşı sebebiyle küstük, derken tekrar mesaj attı konuşmaya başladık.
Ama bu sefer bitirmek istedim ben artık. Çünkü mesela diyelim bir kavgamız oluyor,kavga sırasında konuşmayalım diyorum,ısrar etmiyo, hayır hayır bi dur demiyo,sanki dünden hazır gibi tamam diyor ve kabulleniyor.
Ben istiyorum ki biraz o da çabalasın. Aslında bunun sebebi ilişki nedir bilmemesi. İlk kez benle sevgili oldu,elimi tutarken sanki bilek güreşi yapar gibi tutuyordu:halay:
Yani demek istediğim kişilik olarak çekingen bir çocuk,onu tanıdığımdan beri öyle. İlk buluşmada yüzüme bile bakamıyodu. Birde ilk tanışmak isteyen,aylarca konuşmaya çalışan oydu. Eğer öyle olmasa bu çocuk istemiyor diyip silip atacağım.
Şimdi durumu bilen iki arkadaşım, çocuk istediğini aldı senden hevesi kaçtı artık neden çabalasın ki diyor.Yani şimdi ben aramızda temas oldu diye evlenelimmm diyecek bir kız değilim, ama eğer durum arkadaşlarımın düşündüğü gibiyse üzülürüm çünkü ilk öpücüğümdü. En azından doğru dürüst bir birlikteliğimin olduğu biriyle yaşayabilirdim. Bir de çocuğa aşırı sinirlenirim tabiki, ama ne bileyim benim de kafam karışık, beni biraz basit biri gibi mi gördü bilmiyorum. En son artık konuşmayalım dedim, hatta sinirle yazdığım için biraz kabaca ifadeler kullanmış olabilirim:KK17: O da bişey yazmadı, bir daha konuşmayacağız yani. Görünce ne yapmam gerek bilmiyorum.

İstediği kadar tecrübesiz olsun,erkek kaybetmek istemediği zaman müthiş bir çaba harcıyor ve de efor sarf ediyor bunun tecrübe ile alakası yok

Öpüşme ile de istediğini alma mevzusu çok alakasız geldi,siz de almissiniz birşeyler neticede,ilişkiler de yakinlasma adına herşey zorlama olmadigi takdirde danisikli dovustur. Siz verirsiniz o alır olayı yoktur,her iki tarafta birşeyler alır.

Çünkü mesela diyelim bir kavgamız oluyor,kavga sırasında konuşmayalım diyorum,ısrar etmiyo, hayır hayır bi dur demiyo,sanki dünden hazır gibi tamam diyor ve kabulleniyor.
Ben istiyorum ki biraz o da çabalasın. Aslında bunun sebebi ilişki nedir bilmemesi
.

Onun için; ilişki nedir bilmiyor demeden önce sen erkekleri ne kadar tanıyorsun onu bir gözden geçirelim 🤠

Kavga ederken dur konuşalım hayır diyen yalvaran erkek var mıymış?

Arkadaşların seni yanlış yönlendiriyor canım öyle istediğini aldı gibi birşey söz konusu dahi olamaz.
O an sende istedin ve hissettiklerini paylaştın sonrasında bundan kaynaklı pişmanlık duyma.
O seni basit görme hakkına sahipse sende onu basit görme hakkına sahipsin kendini sınıflandırma.
Ancak yaşın henüz küçük bu tür duygularını bastırmayı ve emin olmadığın sürece böyle temaslardan kaçınmanı öneririm.
Çocuğa gelince de belliki biraz özgüven eksikliği yaşayan biri sana hitap etmemiş.
Önüne hayırlı düzgün birileri çıkacaktır onu da görmemezlikten gel geç cevap bile vermemiş.

Her kavgada tamam, bitti, konuşmayalım denir mi? Çaba bunlarla ölçülmez. Bana biri bitti derse yallah derim ne diyecegim. Gerçi yaş itibariyle bunlar olağan ilerde işin böyle yürümediğini anlarsınız. Alacağını aldı cabalamaz düşüncesi 90'larda bitmedi mi yahu 🤔

Onun için; ilişki nedir bilmiyor demeden önce sen erkekleri ne kadar tanıyorsun onu bir gözden geçirelim 🤠

Kavga ederken dur konuşalım hayır diyen yalvaran erkek var mıymış?

İyi ama gerçekten seven bir insan karşısındaki konuşmayalım dediğinde direk tamam deyip çekilmez ki bence. Biraz daha çaba sarf eder. Yani benim eski ilişkilerim hep böyle oldu,bende tabi sürekli her tartışmada sırf karşımdaki ilgi göstersin diye konuşmayalım demedim. En fazla 2 kere demişimdir öyle fevri davranıp. Ama onlarda karşımdakiler de biraz daha uğraştılar ne bileyim kimse tamam sen bilirsin demedi. O böyle yaptıkça ben de " zaten dünden hazırmış, benim dememi bekliyomuş" diye düşünüyorum.

Ablacigim,bari 19 yasindayken azicik kibar olun, bittiyse bitti. Neden duzgunce ifade edemiyorsunuz bittigini? Yol vermissiniz bitmis gitmis,yenisine saglik.
Ya sinirle bir iki söz söyledim sadece, o kadar abartılcak şeyler değildi aslında

Her kavgada tamam, bitti, konuşmayalım denir mi? Çaba bunlarla ölçülmez. Bana biri bitti derse yallah derim ne diyecegim. Gerçi yaş itibariyle bunlar olağan ilerde işin böyle yürümediğini anlarsınız. Alacağını aldı cabalamaz düşüncesi 90'larda bitmedi mi yahu 🤔

Bence de çok saçma ama arkadaşlarım öyle deyince biraz garip oldum. Kötü niyetli değiller asla o yüzden kafam karıştı. Sadece ne düşünürsek direk birbirimize söyleyen insanlarız.
Her kavgada değil aslında ama evet bende burda hatalıyım,bazen çok fevri davranıp kestirip atıyorum. Ama şimdiye kadae böyle yaptığımda gerçekten beni seven kişilerin bir şekilde anlamaya çalışıp,uğraştıklarını gördüm. Bu sefer karşımdaki kişi de sen bilirsin diyince bana garip geldi.

Daha neler öpüştüğünüz için alacağını aldı demek, nesiniz mal falan mı, istediğini almış oluyor, bırakın artık bu çağdışı yaklaşımları, zamana bırakın kimse kimseyi öptü diye alacağını almış olmuyor

Bende normalde böyle düşünüyorum aslında ama kendim yaşayınca biraz farklı hissettim, o "kullanıldım mı" düşüncesi ister istemez geçiyo akıldan

Eşimin ilk sevgilisi bendim.

Tanistigimizda ben 19 yaşındaydım. O 22 yaşındaydı. Üniversite okuyorduk.

Beni bir birlikteliğe ikna etmek için 4 sene yalvardı.ikna edemedi.

Mezun olurken geldi. Son kez yalvarıyorum dedi. Istemedim. Hadi bay bay dedim.

Ama son kez geldi. Üstünde 4 sene daha ısrar etti.

2017 de tanışmamızın 10.senesinde evlendik.

Demek ki ısrar etmiyor oluşunun acemilikle alakası yok.

Bal gibi de sevmiyor oluşu ile ilgisi var.

Bende normalde böyle düşünüyorum aslında ama kendim yaşayınca biraz farklı hissettim, o "kullanıldım mı" düşüncesi ister istemez geçiyo akıldan
Erkek egemen toplumlar bu şekilde, kadın bir mal gibi erkeğe cinsellik verdiğini düşünürler, kadının orgazm olduğunu duysalar afedersiniz orospu yaftası yapıştırırlar, ikinizde istemişsiniz ikinizde hissetmişsiniz o hissederken sen hissetmiyor muydun, bir erkeğe bu yaftayı yapıştırmakta ahlaksızca, anladığım kadarıyla yaşlar küçük, bu arkadaşı hayatının merkezine koyma, hele bir mesleğini kazan kendi ayakların üstünde dur karşına kimler çıkacak bunu unutma, sanki son erkek oymuştu kaçırmayayım yanılgısına düşme sakın, bir erkek seni özlüyorsa gösterir, seni önemsiyorsa gösterir, sana değer veriyorsa gösterir, kurcalama kendine değer ver

Bi' kere bakış açın yanlış. Biri "konuşmayalım" derse konuşmazsın.
Yok konuşmak istiyorsan konuşmak istediğini söylemelisin, böyle aklımı okusun, ben hayır diyeyim o yalvarsın falan bunlar olgun hareketler değil.

İkincisi de çocuk bir şey almamış ki alt tarafı öpüşmüşsünüz yani

Merhaba ablalarım. 19 yaşındayım onu belirteyim öncelikle. Benimle yaşıt bi çocukla konuşuyorduk yaklaşık 2 aydır. 3.buluşmamızda dudaktan öpüştük. İlk o yakınlaştı ama ben istemesem de yapamazdı yani öyle bir şeye izin vermem. Her neyse aslında konuşmamız güzel giderken bir arkadaşı sebebiyle - önceki konumda anlatmıştım bakabilirsiniz, gerçi çok da önemli değil şuan - neyse bir arkadaşı sebebiyle küstük, derken tekrar mesaj attı konuşmaya başladık.
Ama bu sefer bitirmek istedim ben artık. Çünkü mesela diyelim bir kavgamız oluyor,kavga sırasında konuşmayalım diyorum,ısrar etmiyo, hayır hayır bi dur demiyo,sanki dünden hazır gibi tamam diyor ve kabulleniyor.
Ben istiyorum ki biraz o da çabalasın. Aslında bunun sebebi ilişki nedir bilmemesi. İlk kez benle sevgili oldu,elimi tutarken sanki bilek güreşi yapar gibi tutuyordu:halay:
Yani demek istediğim kişilik olarak çekingen bir çocuk,onu tanıdığımdan beri öyle. İlk buluşmada yüzüme bile bakamıyodu. Birde ilk tanışmak isteyen,aylarca konuşmaya çalışan oydu. Eğer öyle olmasa bu çocuk istemiyor diyip silip atacağım.
Şimdi durumu bilen iki arkadaşım, çocuk istediğini aldı senden hevesi kaçtı artık neden çabalasın ki diyor.Yani şimdi ben aramızda temas oldu diye evlenelimmm diyecek bir kız değilim, ama eğer durum arkadaşlarımın düşündüğü gibiyse üzülürüm çünkü ilk öpücüğümdü. En azından doğru dürüst bir birlikteliğimin olduğu biriyle yaşayabilirdim. Bir de çocuğa aşırı sinirlenirim tabiki, ama ne bileyim benim de kafam karışık, beni biraz basit biri gibi mi gördü bilmiyorum. En son artık konuşmayalım dedim, hatta sinirle yazdığım için biraz kabaca ifadeler kullanmış olabilirim:KK17: O da bişey yazmadı, bir daha konuşmayacağız yani. Görünce ne yapmam gerek bilmiyorum.
O ilişkiyi bilmiyor ama siz biliyorsunuz o yüzden konuşmayalım diyorsunuz. Kestirip atan sizsiniz. Ayrıca birlikletlikleriniz başında yakınlaşmayın bu da naçizane abla tavsiyesi olsun.

Eşimin ilk sevgilisi bendim.

Tanistigimizda ben 19 yaşındaydım. O 22 yaşındaydı. Üniversite okuyorduk.

Beni bir birlikteliğe ikna etmek için 4 sene yalvardı.ikna edemedi.

Mezun olurken geldi. Son kez yalvarıyorum dedi. Istemedim. Hadi bay bay dedim.

Ama son kez geldi. Üstünde 4 sene daha ısrar etti.

2017 de tanışmamızın 10.senesinde evlendik.

Demek ki ısrar etmiyor oluşunun acemilikle alakası yok.

Bal gibi de sevmiyor oluşu ile ilgisi var.

İşte bende böyle kesin yargıları sevmiyorum. Haklısınız bende bazen düşünüyorum, zamanında benim de çok ilgi gördüğüm kişiler de oldu, o yüzden bana da aşırı garip geliyor,ama her insan bir değil ki. Severse gelir,isterse sorar gibi kesin şeyler artık o kadar da gerçekci gelmiyor. Bu karakter yapısıyla bağlı bi durumdur bana kalırsa. Ama tabi yinede bende çok anlam veremiyorum, teşekkürler yorumunuz için

Back
X