- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi mellifluous
Yani eğer çok istiyorsam evet
O zaman diyecek bir şey yok, öyle biri denk gelir umarım
Ben olsam gurur yaparım haklı olarak biri beni istemese

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani eğer çok istiyorsam evet
O zaman diyecek bir şey yok, öyle biri denk gelir umarım
Ben olsam gurur yaparım haklı olarak biri beni istemese![]()
Istedigini alamadigi icin birakmis olmasin.
19 yasinda bir genc kizsin. Sana abla tavsiyesi; kimin ne kadar pesinde kostugunun onemi yok, kimin sana ne kadar deger verdigine bak ve hazir olmadigin hicbir seyi yapma. Sonra pisman olursun.
Ortada istedigini aldi dedigi kadar abartacagin bir sey yok. Alti ustu bir opusme .Hazırdım,pişman değilim, ikimizin de karşılıklı istediği bir şeydi. Derdimi konuda ve çoğu yorumda açıkladım ben zaten. Niye yaptım filan demiyorum ki. Yine olsa yapardım pişman değilim
istediğini aldı başka br durum için deniyor:)))Merhaba ablalarım. 19 yaşındayım onu belirteyim öncelikle. Benimle yaşıt bi çocukla konuşuyorduk yaklaşık 2 aydır. 3.buluşmamızda dudaktan öpüştük. İlk o yakınlaştı ama ben istemesem de yapamazdı yani öyle bir şeye izin vermem. Her neyse aslında konuşmamız güzel giderken bir arkadaşı sebebiyle - önceki konumda anlatmıştım bakabilirsiniz, gerçi çok da önemli değil şuan - neyse bir arkadaşı sebebiyle küstük, derken tekrar mesaj attı konuşmaya başladık.
Ama bu sefer bitirmek istedim ben artık. Çünkü mesela diyelim bir kavgamız oluyor,kavga sırasında konuşmayalım diyorum,ısrar etmiyo, hayır hayır bi dur demiyo,sanki dünden hazır gibi tamam diyor ve kabulleniyor.
Ben istiyorum ki biraz o da çabalasın. Aslında bunun sebebi ilişki nedir bilmemesi. İlk kez benle sevgili oldu,elimi tutarken sanki bilek güreşi yapar gibi tutuyordu
Yani demek istediğim kişilik olarak çekingen bir çocuk,onu tanıdığımdan beri öyle. İlk buluşmada yüzüme bile bakamıyodu. Birde ilk tanışmak isteyen,aylarca konuşmaya çalışan oydu. Eğer öyle olmasa bu çocuk istemiyor diyip silip atacağım.
Şimdi durumu bilen iki arkadaşım, çocuk istediğini aldı senden hevesi kaçtı artık neden çabalasın ki diyor.Yani şimdi ben aramızda temas oldu diye evlenelimmm diyecek bir kız değilim, ama eğer durum arkadaşlarımın düşündüğü gibiyse üzülürüm çünkü ilk öpücüğümdü. En azından doğru dürüst bir birlikteliğimin olduğu biriyle yaşayabilirdim. Bir de çocuğa aşırı sinirlenirim tabiki, ama ne bileyim benim de kafam karışık, beni biraz basit biri gibi mi gördü bilmiyorum. En son artık konuşmayalım dedim, hatta sinirle yazdığım için biraz kabaca ifadeler kullanmış olabilirimO da bişey yazmadı, bir daha konuşmayacağız yani. Görünce ne yapmam gerek bilmiyorum.
soyle dusunelim ergen bir erkek hormonlar libido tavan ve istegi sadece dudaktan cekimser bir opucuktu onuda alinca tatmin mi oldu diyosunYami istedigi sey buydu istedigini verince artık degerim kalmadı gibi bi düsünce iste. Sacma ama insanın bi kısmı da buna ihtimal veriyo
Başta çok ilgili oluyorlar senşn ilgini çekince de çekiyorlar kendini .sende o dönem zorladıysan gitmiştir arar belki seni daha sonra hiçbirşey yapma artık sessizliğe gömül...Benim de istediğim bir birliktelikti yani amacım peşimden koşturmak değil de tam,sadece sevgisinden emin olmak istedim. Başta adımlar ondan gelmişti o yüzden herhalde biraz daha fazla ilgi gösterir diye düşündüm
valla maşallah iyi sabır varmış eşinizde, şimdiki erkekler en fazla 2 kez ısrar eder sonra hooop başkasına, uğraşmaz bile..Eşimin ilk sevgilisi bendim.
Tanistigimizda ben 19 yaşındaydım. O 22 yaşındaydı. Üniversite okuyorduk.
Beni bir birlikteliğe ikna etmek için 4 sene yalvardı.ikna edemedi.
Mezun olurken geldi. Son kez yalvarıyorum dedi. Istemedim. Hadi bay bay dedim.
Ama son kez geldi. Üstünde 4 sene daha ısrar etti.
2017 de tanışmamızın 10.senesinde evlendik.
Demek ki ısrar etmiyor oluşunun acemilikle alakası yok.
Bal gibi de sevmiyor oluşu ile ilgisi var.
Merhaba ablalarım. 19 yaşındayım onu belirteyim öncelikle. Benimle yaşıt bi çocukla konuşuyorduk yaklaşık 2 aydır. 3.buluşmamızda dudaktan öpüştük. İlk o yakınlaştı ama ben istemesem de yapamazdı yani öyle bir şeye izin vermem. Her neyse aslında konuşmamız güzel giderken bir arkadaşı sebebiyle - önceki konumda anlatmıştım bakabilirsiniz, gerçi çok da önemli değil şuan - neyse bir arkadaşı sebebiyle küstük, derken tekrar mesaj attı konuşmaya başladık.
Ama bu sefer bitirmek istedim ben artık. Çünkü mesela diyelim bir kavgamız oluyor,kavga sırasında konuşmayalım diyorum,ısrar etmiyo, hayır hayır bi dur demiyo,sanki dünden hazır gibi tamam diyor ve kabulleniyor.
Ben istiyorum ki biraz o da çabalasın. Aslında bunun sebebi ilişki nedir bilmemesi. İlk kez benle sevgili oldu,elimi tutarken sanki bilek güreşi yapar gibi tutuyordu
Yani demek istediğim kişilik olarak çekingen bir çocuk,onu tanıdığımdan beri öyle. İlk buluşmada yüzüme bile bakamıyodu. Birde ilk tanışmak isteyen,aylarca konuşmaya çalışan oydu. Eğer öyle olmasa bu çocuk istemiyor diyip silip atacağım.
Şimdi durumu bilen iki arkadaşım, çocuk istediğini aldı senden hevesi kaçtı artık neden çabalasın ki diyor.Yani şimdi ben aramızda temas oldu diye evlenelimmm diyecek bir kız değilim, ama eğer durum arkadaşlarımın düşündüğü gibiyse üzülürüm çünkü ilk öpücüğümdü. En azından doğru dürüst bir birlikteliğimin olduğu biriyle yaşayabilirdim. Bir de çocuğa aşırı sinirlenirim tabiki, ama ne bileyim benim de kafam karışık, beni biraz basit biri gibi mi gördü bilmiyorum. En son artık konuşmayalım dedim, hatta sinirle yazdığım için biraz kabaca ifadeler kullanmış olabilirimO da bişey yazmadı, bir daha konuşmayacağız yani. Görünce ne yapmam gerek bilmiyorum.
Eşimin ilk sevgilisi bendim.
Amma surundurmussun adamiEşimin ilk sevgilisi bendim.
Istedigi opucuk muydu yanibunu demek istiyorsun dimi? Tek sebep istememesidir, yeterince elektrik alamamasi yinede denemrk istemesi vs. Hersey olabilir
Bazi erkeklerde tuhaf. Yani bi kizin gonlunu calmaya calismak daha cok hoslarina gidiyor. Gonlun kaydiginda cazibe gidiyor, .. sey gibi: ben senin beni sevebilme ihtimalini sevdim..bu opusmenle ilgili degildir bence.İyi de başından beri beni isteyen oydu,öpüşmeye de ilk o adım attı
Amacım süründürmek değildi aslında. Gerçekten istemiyordum. Sonra nasıl ikna etti bilmiyorum. O kısmi atlamışım:)Amma surundurmussun adami![]()
Normal mi anormal mi bilmiyorum. Ama Allaha şükür çok iyi bir evliliğimiz var. 2 senelik evliyiz. Insallah böyle devam eder.8 senemi yani..... Peki bu size normal geliyormu...
Haha istememis halin buysa istemis halin nasil olacaktiAmacım süründürmek değildi aslında. Gerçekten istemiyordum. Sonra nasıl ikna etti bilmiyorum. O kısmi atlamışım:)