"İstediğini aldı ve ilgiyi bıraktı"

O ilişkiyi bilmiyor ama siz biliyorsunuz o yüzden konuşmayalım diyorsunuz. Kestirip atan sizsiniz. Ayrıca birlikletlikleriniz başında yakınlaşmayın bu da naçizane abla tavsiyesi olsun.
Yakınlaşmamız karşılıklı istediğimiz bişeydi kimseyi de ilgilendirmez, ama iyi niyetli dediğinizi biliyorum o yüzden teşekkür ederim. Tamam çok çocukça yaklaşmış olabilirim ama ne bileyim ya, bende istiyorum ki o da gitme kal desin yani

Sen peşinden koşmasını falan beklemişsin oda yapmamış
Boşverr ya
19 yaşındasın önüne bak

Benim de istediğim bir birliktelikti yani amacım peşimden koşturmak değil de tam,sadece sevgisinden emin olmak istedim. Başta adımlar ondan gelmişti o yüzden herhalde biraz daha fazla ilgi gösterir diye düşündüm

Yani davranışlarınız çok toy. Sen o peşimden koşsun istiyorsun, tersliyorsun, konuşmayacağız bir daha diyip sonra gelsin istiyorsun. O da pek ağırdan alıyor herşeyi. Çok toy hareketler.

Yani evet öyle bence de ama, ne yapmam gerek bilmiyorum,aslında seviyorum

Yakınlaşmamız karşılıklı istediğimiz bişeydi kimseyi de ilgilendirmez, ama iyi niyetli dediğinizi biliyorum o yüzden teşekkür ederim. Tamam çok çocukça yaklaşmış olabilirim ama ne bileyim ya, bende istiyorum ki o da gitme kal desin yani
Ben istediğini aldı gitti gibi bir cümle yazdığınız için söylüyorum . Bu sizi rahatsız ediyor demektir böyle bir düşünceniz varsa. Ayrıca sağlıklı ilişkilerde bazı şeylerin zamanla gelişmesi gerekir. Ayrıca bana bişey almış gibi de gelmedi yani bi erkeğin tek amacı biriyle öpüşmek olabilir mi?
Ayrıca biri sizin için çaba sarf etsin isterken ona konuşmayalım derseniz bu kendinizle celistiginizi gösterir.
Yaşınız küçük ilerde ne demek istediğimi daha iyi anlicaksiniz

İstediğini aldı dediğiniz kısa bir öpüşme. Tüm istediği bu muymuş?
19 yaşında cinsel anlamda çok daha aktif kızlar var, istediği öpücük ise onlarla da olabilir yani.

İlk öpüşmeniz olduğu için büyük anlam yüklemeniz çok normal. Hemen hiçbirimiz ilk öpüşmemizi unutmamışızdır. Hatta kadınların ilk öpüşmesini, ilk seksinden daha iyi hatırladığını okumuştum, doğru mudur yanlış mıdır bilemem.

Ama 19 yaşında bir delikanlının öpüştüğü için ayrılması mantıklı gelmiyor.

Ben istediğini aldı gitti gibi bir cümle yazdığınız için söylüyorum . Bu sizi rahatsız ediyor demektir böyle bir düşünceniz varsa. Ayrıca sağlıklı ilişkilerde bazı şeylerin zamanla gelişmesi gerekir. Ayrıca bana bişey almış gibi de gelmedi yani bi erkeğin tek amacı biriyle öpüşmek olabilir mi?
Ayrıca biri sizin için çaba sarf etsin isterken ona konuşmayalım derseniz bu kendinizle celistiginizi gösterir.
Yaşınız küçük ilerde ne demek istediğimi daha iyi anlicaksiniz

Yani şöyle diyim, ben yakınlaşma kurduğumuz için tabiki ayrılmayalım hep birlikte olalım diye düşünmem, ama amacı da sırf buysa kendime kızarım safmışım diye.

19 yaşında cinsel anlamda çok daha aktif kızlar var, istediği öpücük ise onlarla da olabilir yani.

İlk öpüşmeniz olduğu için büyük anlam yüklemeniz çok normal. Hemen hiçbirimiz ilk öpüşmemizi unutmamışızdır. Hatta kadınların ilk öpüşmesini, ilk seksinden daha iyi hatırladığını okumuştum, doğru mudur yanlış mıdır bilemem.

Bir bana özel anlamlı gelmiyor herhalde böyle şeyler :KK45:

Masum ve çocukçaydı, 16 yaşındaydım :KK45:

Aslında o 18 yaşında yazmayı unutmuşum,bende 19a yeni girdim 18i silip düzelttim konuyu açtıktan sonra. Alışamadım :halay:

İstediği kadar acemi olsun,hiç sevgilisi olmamış olsun.
Seven erkek ne olursa olsun seni bırakmamanın bir yolunu bulur, çabalar eder. İnanmıyorum seni sevdiğine yani.

Bir de tecrübe olsun size, sonucuna katlanmayacaksanız rest çekmeyin. "Konuşmayalım" restinizi görürse karşınızdaki kalakalırsınız.

29 yaşındayım, karşımdaki adam kavga ederken "konuşmayalım artık" derse "keyfin bilir" der giderim yani.

Yani ben biraz aptallık ettim evet,eskiden sevdiğim konuştuğum kişilerin hepsi böyle kavga ya da tartışmalarda fevri davrandığımda beni anlamaya çalıştılar çünkü, ben de zırt pırt her olayda ayrılalım ya diyen bir insan değilim yani ama bunu dediğim de karşımdakinin biraz ısrar etmesini bekliyorum

Yani evet öyle bence de ama, ne yapmam gerek bilmiyorum,aslında seviyorum
Eğer seviyorsan bir kere ne kadar kızarsan kız ağır konuşma. Artı sürekli peşinden koşsun isteme. HErkesin yapısı farklı. Biri bana bir daha asla konuşmayalım derse aşkımdan ölsem yine yanına gitmem. Bazı insanların yapısı böyledir yani bu sevmediği anlamına gelmez.

Mağaradan mı yazıyorsun?
İstediğini aldı ne iğrenç bir ifade
Belki sana ısınamadı,huyunu beğenmedi vs vs.. grupça hiç bunlar aklınıza gelmiyor da öpüşmeyi mi bahane ediyorsunuz?

Ya haklısınız ben de böyle düşünen biriyim zaten ama olayı kendim yaşadığımda biraz farklı hissettim işte

İstediği kadar acemi olsun,hiç sevgilisi olmamış olsun.
Seven erkek ne olursa olsun seni bırakmamanın bir yolunu bulur, çabalar eder. İnanmıyorum seni sevdiğine yani.

Benim de burda kafam karıştırıyor işte. Başta adımlar ondan geldi benim ilgim yokken. Bir de şöyle seven illa ki söyler, bırakmaz şeylerini de doğru bulmuyorum. Ama benim de kafam karışık açıkçası

Back
X