"İstediğini aldı ve ilgiyi bıraktı"

Çekingen bi çocuk ama 3.buluşmada öpüşüyor. Allahtan çekingen bi çocukmuş. Ben ilişki biraz olsun rayına oturmadan emin olunmadan bu tarz yakınlaşmalara karşıyım. Evet evleneceğim dediğin adamla evlilik yolundayken yaşamak daha bi özel daha heycanlı oluyor. Benim şahsi fikrim...
 
Çekingen bi çocuk ama 3.buluşmada öpüşüyor. Allahtan çekingen bi çocukmuş. Ben ilişki biraz olsun rayına oturmadan emin olunmadan bu tarz yakınlaşmalara karşıyım. Evet evleneceğim dediğin adamla evlilik yolundayken yaşamak daha bi özel daha heycanlı oluyor. Benim şahsi fikrim...

Sorduğum konu o değildi yalnız
 
Sorduğum konu o değildi yalnız
Özer dilerim o kısmı atlamışım evet. Seven adam bence de koşar gururla da alakası yok benim esim de az koşmadı peşimden ikna edene kadar uğraştı. Ama erkeklerin kafasına biraz geç düşüyor saksı, eğer aranızda bi bağ oluştuğunu hissediyorsan bence gelecektir.
Bi de her kavgada konusmayalim deme cok ciddi seni gercekten cok uzdugu bi hata yaptiginda diyebilirsin belki. Hele bi de cok yeni 2 3 aylik konusmayalim dersen o da tamam der. Iliskinin baslari erkegi yontma ve kendine baglama evresidir bana gore :KK16:
 
Çekingen, ilk sevgilisi sensin, bilek güresi yapıyor gibi tutuyor, amma velakin 3. Bulusmanızda öpüştünüz? Immmm :işsiz:
 
Merhaba ablalarım. 19 yaşındayım onu belirteyim öncelikle. Benimle yaşıt bi çocukla konuşuyorduk yaklaşık 2 aydır. 3.buluşmamızda dudaktan öpüştük. İlk o yakınlaştı ama ben istemesem de yapamazdı yani öyle bir şeye izin vermem. Her neyse aslında konuşmamız güzel giderken bir arkadaşı sebebiyle - önceki konumda anlatmıştım bakabilirsiniz, gerçi çok da önemli değil şuan - neyse bir arkadaşı sebebiyle küstük, derken tekrar mesaj attı konuşmaya başladık.
Ama bu sefer bitirmek istedim ben artık. Çünkü mesela diyelim bir kavgamız oluyor,kavga sırasında konuşmayalım diyorum,ısrar etmiyo, hayır hayır bi dur demiyo,sanki dünden hazır gibi tamam diyor ve kabulleniyor.
Ben istiyorum ki biraz o da çabalasın. Aslında bunun sebebi ilişki nedir bilmemesi. İlk kez benle sevgili oldu,elimi tutarken sanki bilek güreşi yapar gibi tutuyordu:halay:
Yani demek istediğim kişilik olarak çekingen bir çocuk,onu tanıdığımdan beri öyle. İlk buluşmada yüzüme bile bakamıyodu. Birde ilk tanışmak isteyen,aylarca konuşmaya çalışan oydu. Eğer öyle olmasa bu çocuk istemiyor diyip silip atacağım.
Şimdi durumu bilen iki arkadaşım, çocuk istediğini aldı senden hevesi kaçtı artık neden çabalasın ki diyor.Yani şimdi ben aramızda temas oldu diye evlenelimmm diyecek bir kız değilim, ama eğer durum arkadaşlarımın düşündüğü gibiyse üzülürüm çünkü ilk öpücüğümdü. En azından doğru dürüst bir birlikteliğimin olduğu biriyle yaşayabilirdim. Bir de çocuğa aşırı sinirlenirim tabiki, ama ne bileyim benim de kafam karışık, beni biraz basit biri gibi mi gördü bilmiyorum. En son artık konuşmayalım dedim, hatta sinirle yazdığım için biraz kabaca ifadeler kullanmış olabilirim:KK17: O da bişey yazmadı, bir daha konuşmayacağız yani. Görünce ne yapmam gerek bilmiyorum.
Ay ne tatlısın ya:)
Öpusmus alacağını aldı diyyo:)
3 defa okudm farklı bisey oldu mu diye:)
İns bu çizgi hic bozulmaz:)
 
Çekingen, ilk sevgilisi sensin, bilek güresi yapıyor gibi tutuyor, amma velakin 3. Bulusmanızda öpüştünüz? Immmm :işsiz:

Evet aynen öyle oldu sorun nedir başta ben adım attım ama dudağımı öpmek için kendisi yanaştı
 
erkek erkektir erkeğin çekingen i yoktur. 3 yaşında da 20 yaşında da 60 yaşında da hepsi aynıdır. Bu arada bilek güreşi gibi elinizi tutan kişinin öpmesi ilk öpücük sayılmaz bence olmamıştır o
 
o ilişki nedir bilmiyo demişsin de sen de biliyor değilsin ki.çocuk çocuk hareketlerin ve düşüncelerin.bir daha büyümeden kimseyle bir şey yaşamaya kalkmayın.
 
Onun için; ilişki nedir bilmiyor demeden önce sen erkekleri ne kadar tanıyorsun onu bir gözden geçirelim 🤠

Kavga ederken dur konuşalım hayır diyen yalvaran erkek var mıymış?
Katılıyorum. Biz kadınlar ( o yaşlarda yani. Şimdi naz yapsak adamın umrunda bile olmaz. 😂😂) sürekli naz yapalım, erkeklerde pesimizden koşsunlar istiyoruz ama çok saçma. Insan gibi konuşun insan gibi tartışın, insan gibi barışın değil mi. mellifluous mellifluous sen de hatalisin. Senden istediğini almış hevesi kalmamış cümlesi çok saçma ama bu şekilde naz yapman beni bile sinir etti.
 
Back
X