• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istedigini yapmazsam..

• Konu Sahibi Konu Sahibi t24
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Oldu canim daha neler?? Oha yani bunu da soylemek tam karaktersizlik isi.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba kızlar dört buçuk yıllık erkek arkadaşım iki üç gündür konusmuyodu sonunda derdini söyledi yurt dışına gitmesi gerekiyormuş iki sene yada üç sene hiç göremeyecekmisim.Benden bir şart istedi beraber olursak gitmem dedi bunca yıllık bir ilişki tam evlenmek için hazırlik olacaktı beni ne hale düşürdü şaşırdım kaldım yoruldum artık aglamaktan helak oldum ben bu istediginden nasıl vazgecirebilirim??

:53::53:ohaaaaa

ne kadar karaktersiz bir insan bu arkadaşım.
bırak defolup gitsin....cehennemin dibine kadar yolun var deseydin.

bu curret...valla benim karşımda ki bana öyle bir teklif sunacak
o an kafasını kirardim onun.defol git derdim...çok sinirlendim çok.

sende aklini başına topla aglamaktan vazgeç.
birak defolup gitsin...

Oldu canim daha neler?? Oha yani bunu da soylemek tam karaktersizlik isi.

Biraz önce aradı konuştuk kızlar.Benden soğuman için senden böyle bir şey istedim dedi.Ama dayanamadım ve böyle birşeyi sana dediğim için özür dilerim dedi.Eğer benden soğursan yurtdışına gittiğimde zorluk çekmezsin dedi.Evli bile olsak gelme ihtimalin yok dedi.Beni 2-3 sene bekler misin dedi bir de.bende hiçbir şey demedim,diyemedim.Beklersen geldiğimde seninle çok güzel bir gelecek kuracağız dedi.Evimi arabamı her şeyimi alırım dedi.Bunları konuştuk.Neden böyle diyor ya of :(

Biraz önce aradı konuştuk kızlar.Benden soğuman için senden böyle bir şey istedim dedi.Ama dayanamadım ve böyle birşeyi sana dediğim için özür dilerim dedi.Eğer benden soğursan yurtdışına gittiğimde zorluk çekmezsin dedi.Evli bile olsak gelme ihtimalin yok dedi.Beni 2-3 sene bekler misin dedi bir de.bende hiçbir şey demedim,diyemedim.Beklersen geldiğimde seninle çok güzel bir gelecek kuracağız dedi.Evimi arabamı her şeyimi alırım dedi.Bunları konuştuk.Neden böyle diyor ya of :(

Kesin ondan demistir sogutmanin tek yolu bu cunku hha, haa eminim

Bariz zarf atmış. Sen de yememişsin. Şimdi de kıvırıyor. Gitme ihtimalin neden olmasın kı. Insanlar öğrenci olarak gidiyorda eslerini yanlarında götürüyor. Çalışan insan neden götüremesin. Adam sana çantada keklik muamelesi yapıyor bence. Ayrılman hayrına olur gibi.

samsung

SAKIN! Sakın böyle bir şey yapayım deme sakın! Ben 15 yaşındayken erkek arkadaşım vardı şimdiki sevgilimden önce amerikaya gidecekti bana da "beraber olursak gitmem beraber olalım" dedi :53: Tabi ben daha yaşım küçük kendimi hazır hissetmiyorum nereye gidersen git dedim ve bana bir süre sonra beraber olsakta zaten gidicektim dedi :53: bence bu çocuktan vazgeç derim tabi demekle olmuyor ama..

bence sizinle birlikte olduktan sonra gidecek. Gitmeden işimi hallediyim mantığında, Gayet net. :ssz:

Sakın Sakın Sakın !!!

Birşeyler yaşadığınız farz edelim ya sonra da giderse garantisi var mı bunun. Ondan sonra da acaba döner mi düşüncesiyle kendini yiyip bitireceksin.Bide dönmezse öyle büyük bi pişmanlıkla başbaşa kalacaksın kiii. Bazı şeylerin geri dönüşü olmuyo o yüzden iyi düşün derim.
Gitmeme ihtimali varsa ve cinsellik yaşamak istiyosa neden yapalım nikahımızı düğünümüzü gitmiyim demiyo ????

Bence defol git, beni de tamamen unut çünkü ben böyle yapacağım de..
Pislik.. bunlar kalpleriyle değil şeyleriyle seviyor bana göre.
Onca yıl iyi saklamış kendini :S

özürü kabahatinden büyük terbiyesizin, inanmayın allahaşkına böyle abaza adamlara üstelik kafası da çalışmıyor, sunduğu bahanelere bak.

:53::53: dengesiz :47::47:
sakın haaaaaa :19::19::19:
ayrıl ve kurtul bi an önce :20:

bence adamin cinsellikle bir derdi yok yoksa simdiye kadar yasardi. derdi kizi beklemeye zorlamak. beraber olursa kalacaktim ama olmadi bekle beni donunce evlenelim diyecek.
bence iknaya falan ugrasma mutsuz bir son var herturlu.

Bunu yapınca gitmeyeceğine inanıyor musun? :20:

Bana hiç inandırıcı gelmedi :19:

ALLAH(C.C) yardımcın olsun inşaALLAH(C.C)...(amin...):16::16::16::16:

zor ama vazgeçmek en doğrusu... :34:

seni gerçekten seviyorsa senden o kadar süre ayrı olmaya dayanamaz, seni de götürmenin yollarını arar. Ha eğer yapmıyorsa seni yeteri kadar sevmiyor demektir. Evlenseniz de yürümeyecek demektir. Ama gerçekten özrü kabahatinden büyük. Bence bu çocuğun psikolojisi bozulmuş olabilir.

ne demek birlikte olursan gitmem ne sanıyor kendini çok mu akıllı sakın ha sakın inanma seven adam sana bu şekilde bir şart koymaz :20:

amaaannn ayrılın gitsin ne kadar saçma birşey yaaa yapsanız daha kötü bence her an bırakıp gidebilir gidecek olan adam yaptıktan sonra gitmeyeceğininde garantisi yok

bence bırak bu adamı nereye gidiyorsa gitsin yıllarına acıyorsun haklısın ama sana resmen ahlaksız teklif yapmış.yaşlarınız evlilik için ideal bence seven insan gelir senin fikrini alır seni yanında götürmeye çalışır(sen istiyorsan tabi)yok olmadı bir söz nişan yapar beni bekle gelincede evlenelim der gelipte benimle birlikte ol gitmiyim demez(ne alakası var).kendisinden soğutmak için bir sürü yol varken gelipte bunu demesi hiç inandırıcı değil bence çok sinir bozucu ve terbiyesizce olmuş.

bence bırak bu adamı nereye gidiyorsa gitsin yıllarına acıyorsun haklısın ama sana resmen ahlaksız teklif yapmış.yaşlarınız evlilik için ideal bence seven insan gelir senin fikrini alır seni yanında götürmeye çalışır(sen istiyorsan tabi)yok olmadı bir söz nişan yapar beni bekle gelincede evlenelim der gelipte benimle birlikte ol gitmiyim demez(ne alakası var).kendisinden soğutmak için bir sürü yol varken gelipte bunu demesi hiç inandırıcı değil bence çok sinir bozucu ve terbiyesizce olmuş.

şimdide istersen ailenle tanıştır sözlenelim beni öyle beklersin diyor,tabi ailen o kadar süre izin verirse diyo.

Back
X