Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar dört buçuk yıllık erkek arkadaşım iki üç gündür konusmuyodu sonunda derdini söyledi yurt dışına gitmesi gerekiyormuş iki sene yada üç sene hiç göremeyecekmisim.Benden bir şart istedi beraber olursak gitmem dedi bunca yıllık bir ilişki tam evlenmek için hazırlik olacaktı beni ne hale düşürdü şaşırdım kaldım yoruldum artık aglamaktan helak oldum ben bu istediginden nasıl vazgecirebilirim??
Oldu canim daha neler?? Oha yani bunu da soylemek tam karaktersizlik isi.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Biraz önce aradı konuştuk kızlar.Benden soğuman için senden böyle bir şey istedim dedi.Ama dayanamadım ve böyle birşeyi sana dediğim için özür dilerim dedi.Eğer benden soğursan yurtdışına gittiğimde zorluk çekmezsin dedi.Evli bile olsak gelme ihtimalin yok dedi.Beni 2-3 sene bekler misin dedi bir de.bende hiçbir şey demedim,diyemedim.Beklersen geldiğimde seninle çok güzel bir gelecek kuracağız dedi.Evimi arabamı her şeyimi alırım dedi.Bunları konuştuk.Neden böyle diyor ya of![]()
Biraz önce aradı konuştuk kızlar.Benden soğuman için senden böyle bir şey istedim dedi.Ama dayanamadım ve böyle birşeyi sana dediğim için özür dilerim dedi.Eğer benden soğursan yurtdışına gittiğimde zorluk çekmezsin dedi.Evli bile olsak gelme ihtimalin yok dedi.Beni 2-3 sene bekler misin dedi bir de.bende hiçbir şey demedim,diyemedim.Beklersen geldiğimde seninle çok güzel bir gelecek kuracağız dedi.Evimi arabamı her şeyimi alırım dedi.Bunları konuştuk.Neden böyle diyor ya of![]()
bence bırak bu adamı nereye gidiyorsa gitsin yıllarına acıyorsun haklısın ama sana resmen ahlaksız teklif yapmış.yaşlarınız evlilik için ideal bence seven insan gelir senin fikrini alır seni yanında götürmeye çalışır(sen istiyorsan tabi)yok olmadı bir söz nişan yapar beni bekle gelincede evlenelim der gelipte benimle birlikte ol gitmiyim demez(ne alakası var).kendisinden soğutmak için bir sürü yol varken gelipte bunu demesi hiç inandırıcı değil bence çok sinir bozucu ve terbiyesizce olmuş.