• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istedigini yapmazsam..

• Konu Sahibi Konu Sahibi t24
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba kızlar dört buçuk yıllık erkek arkadaşım iki üç gündür konusmuyodu sonunda derdini söyledi yurt dışına gitmesi gerekiyormuş iki sene yada üç sene hiç göremeyecekmisim.Benden bir şart istedi beraber olursak gitmem dedi bunca yıllık bir ilişki tam evlenmek için hazırlik olacaktı beni ne hale düşürdü şaşırdım kaldım yoruldum artık aglamaktan helak oldum ben bu istediginden nasıl vazgecirebilirim??

Seninle olmak için vajinanı şart koşan birinden hiç bi zaman emin olamazsın. Böyle bi adam seni yanıltır büyük ihtimalle, o zaman çok pişmanlık çekersin.. Bence yapmamalısın

Bende "beraber olursak"ı "hiç ayrılmazsak,bana söz verirsen" gibi anladım,yorumları okuyunca dank etti valla :1:
Şimdi kabul edip beraber olursan gittikten 1 ay sonra "olmuyo uzaktan ayrılalım" der.Net.
Sakın böyle birşeyi kabul etme,kandırıyor seni.
Ayrıl gitsin.

Günahını almak gibi olmasın da bana sanki yanlış bişe yapmış gibi geldi 'seni haketmiyorum' demiş üstüne 4 yıl sonra birden gelen birlikte olma şartı falan baya saçma olmuş çünkü

Bence ondan vazgecirmeye ugrasma vur tekmeyi nereye gidiyorsa gitsin.boyle sacmalikmi olur ya..

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Ay arkadasim ne aglayipda kendini helak ediyorsun bu tiplerden oldukca uzak duracaksin ALLAH hamd et ki sana gercek yüzünü göstermis daha ne istiyorsun...
sakin birde ikna etmeye calisma yol ver gitsin...:19:

Böyle basit masallara hala inanlar var mı yahu

cnm aklını başına topla ,ona karşı duygusal birşeyler hissettiğin bağlandığın için yaptığı şeyin çirkinliğini göremiyorsun,içinden bahaneler üretiyorsun belkide..seni kınamıyorum bende olsam şok geçirir sağlıklı düşünemezdim herhalde.emin ol o adamı tanımayan,ona duygusal bağımlı olmayan insanların yaptığı yorumlar gayet objektif ve doğru.adam senin sevgini kullanarak bedenini elde etmek istiyor,şantaj yapıyor sana..tuzaağa düşmeona deki ben beni seven hakeden insanlar beraber olacağım sende görürsün nasılsa sana byby de

Sakın öyle bir şeyi kabul etme sakınnnn. Çıkar peşinde

Kardes kusura bakma da esim yanimdayken okudum güldüm bayagi. Ama esim koca gobegini hoplata hoplata güldü :52:

Kardes kusura bakma da esim yanimdayken okudum güldüm bayagi. Ama esim koca gobegini hoplata hoplata güldü :52:

Sandalyeden yere yuvarlandım.......konu sahibi kusura bakma seninki büyütülecek birşey değil ben boşanmıştım

Back
X