istediginize gore mi karar verirsiniz şartlara göre mi

zanaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2016
1.930
1.018
63
Yine ben ve yine bir konu..
Yasadigim sorunlardan dolayi karar verme yetegi mi kaybediyorum galiba
Cevremde beni tam olarak anlayabilcek akli selim biri de yok sanirim..
Bu sebeple sizle paylasiyorum sizden fikir bekliyorum

Bir suredir is yeri bakiyorum kucuk bi tuhafiye acmak icin bir turlu kendime uygun bir yer bulamadim bir yere karar verdim cok istiyorum is yapacak kirasi uygun bir yer ama evime yaklasik 20 25 km uzaklikta baska bir semtte arabanin yakitini ekleyince kiranin yarisi kadarda yakit parasi odemem gerek
Esimle yasadigimiz sorunlardan dolayi uzaklasmak istiyorum zaten kendimizi daha guvende hisderiz...
Ama kizimin okul sorunu var birde yeni dogcak bebegimle her sabah bu kadar yol gidip gelmek zor olcak...

Evime 3 4 km uzaklikta yine bir yer buldum okula ve eve yakin oldugundan aklima yatti ana cadde uzeri ve kendi mahallem oldugu icin kismende olsa bi cevrem var.
Ama oturdugum ev esime ait aileside bu mahallede ben burdan uzaklasmak isterken iyice demir atmis olcam bilemedim ne yapcagimi siz olsaniz ne yapardiniz...
Ayriyeten esim bize zarar vercegine pek ihtimal vermezken tehtitlerini gozardi edemiyorum

Hiç düşünmez giderdim o semtten çocuk yeni okula da alışır sorun olmaz yeterki Huzuru olsun sizin aynı semtte kalıp hergün huzursuz olmanız çocuğa da yansıt oda huzursuz olur bence gidin düşünmeyin

Şartlarına göre hareket et tabiki, çocuklarını da düşünmek zorundasın.
Yakın olan yere aç dükkanı tak kamerasını da. Kim ne yapabilir eşkiya mı bunlar?

Sartlara gore hareket ederdim
Havlayan kopek isirmaz derler
Kocami sallamazdim
Ama tuhafiye de acmazdim sanirim
Nedense kazandirmaz gibi geldi :(

Tuhafiye bana da cazip gelmedi bi daha düşünsen

Sartlara gore hareket ederdim
Havlayan kopek isirmaz derler
Kocami sallamazdim
Ama tuhafiye de acmazdim sanirim
Nedense kazandirmaz gibi geldi :(

Su durumda yapabilcegim baska bir sey yok hem eski isim hemde cocuklarimin nafakasini cikarmam gerek..corap camasir giyim bebek kiyafeti falan saticam nasip olursa

Tuhafiye bana da cazip gelmedi bi daha düşünsen

Tuhafiye derken camasir giyim bebek kiyafetleri terlik pijama bu sekilde cesitli olcak eski is yerimdede bu sekilde calistim gelen her ihtiyacini alip gidiyordu hem cirom yukseliyordu hemde her turlu ihtiyaclarini bende bulabilceklerini icin musterim artiyordu..bakalim simdi nasil olcak

Tuhafiye derken camasir giyim bebek kiyafetleri terlik pijama bu sekilde cesitli olcak eski is yerimdede bu sekilde calistim gelen her ihtiyacini alip gidiyordu hem cirom yukseliyordu hemde her turlu ihtiyaclarini bende bulabilceklerini icin musterim artiyordu..bakalim simdi nasil olcak
Zanaaa acaba bu tuhafiye dükkanında ayrıyetten Bebek süsleri kına nikah süsleri gibi şeyler mi yapsan onlar baya satılıyor ya ek kazanç olur hem böyle kapı süsleri ne bileyim hatta hastane odası süsleme işlerine falan girsen çok güzel para var o işlerde

Hiç düşünmez giderdim o semtten çocuk yeni okula da alışır sorun olmaz yeterki Huzuru olsun sizin aynı semtte kalıp hergün huzursuz olmanız çocuğa da yansıt oda huzursuz olur bence gidin düşünmeyin

Bebeklede her gun zor olmaz mi ben yogun trafikte arac kullanirken o arkada aglayacak bu beni biraz korkutuyor

Hayırlısı olsun canım Allah utandırmasın ben yorumu kendi bulunduğum çevreye göre yapmış bulundum temelsiz bi yorum oldu, sen elbette çevreyi araştırmışsındır

Soruna gelince şartlara göre konumlanmak yetişkinliģin başladığı yer zaten ne yazık ki,ama huzur da lazım, isteklerin ve şartları bi potada eritip ortaya karışık bişeyler çıkar

Zanaaa acaba bu tuhafiye dükkanında ayrıyetten Bebek süsleri kına nikah süsleri gibi şeyler mi yapsan onlar baya satılıyor ya ek kazanç olur hem böyle kapı süsleri ne bileyim hatta hastane odası süsleme işlerine falan girsen çok güzel para var o işlerde

Canim corap camasir giyim terlik pijama falan bil cesitli bir yer dusunuyorum...
ayriyeten dikis makinasi ve utude koyucam paca kucuk tadilatlar ve utude yapmayi dusunuyorum...

Soyle bir durumda var uzaktaki is yerinde tek dukkan evime yakin olan yerde iki dukkan ayni kira vercem

Evime yakin olan yerdeki iki dukkani ayri ayri calistirmayi dusunuyor bir tarafta tost simit cay borek falan satmayi planliyorum okula saglik ocagina ptt ye yakin yerde oldugu icin is yapar sanirim buraya bakcak bide bayan tutarim
Yan taraftada tuhafiye olur..
Her iki dukkan icinde evde malzemelerim mevcut bir kismi eski is yerimden kalma bir kismida mutfak acmayi planlayip son onda cikan aksilik yuzunden kalan masa sandalye tabak canak hala paketli duruyor

Back
X