istediğinizi yapmayan eşinizi yada sevgilinizi nasıl yola getirirsiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
Hadi bakalım taktikleri alalımjeyyar
:lepi:

benimki çok pofpofa gelir cocuk gibidir(hangi erkek degilki)
öle bi durumda sürekli överim onu hemen yelkenleri suya indirir oda :)

benim nelere katlanıp katlanamayacağımı,nelere tahammül edemeceğimi ve ya nelerden hoşlanıp hoşlanmayacağımı baştan bilmesi gerekir.

Bu tür şeylerde hoşuma gitmeyen bir davranışını gördüğümde kesin bir şekilde tavrımı koyarım ki,ikinci defa yapmaya cesaret edemesin.

ay benimki işine gelenlere evet der bende istediğimi bi şekilde yaptırırım surat asıyorumçok kızıyo bu huyuma.çoğu zamnda yalakalık yaparım:))

evet yerimseniben
sende bi dene istersen belki seninkindede tutar :roflol: :teytey:

Kuzenimde oyle diyor, demek hakliymis.
Evli kendisi.
Oyle durumlarda yumusak davranir, onlari over boyle sirin sirin seyler soylersen istedigini yaptirabilirsin diyor ve her erkek boyle, benim kardesimde boyleeee babamda diyor:teytey:

genelde dedigim seyleri yapar yapmazsa küstüm ama ya derim
zaten yapar hemen..birde iyi gaza getiririm pek gerek kalmaz ama yinede anlasada yaparim
ama sag olsun istediklerim yapilacak seylerse yapar..gecen süveter örmek istedim kendime bilmem örgü filan aklima o düsürdü sen ör dedim bide israr ettim sanki yapilacak bisy gibi takla atsanda yapmam onu dedi eee hakli yani

genelde dedigim seyleri yapar yapmazsa küstüm ama ya derim
zaten yapar hemen..birde iyi gaza getiririm pek gerek kalmaz ama yinede anlasada yaparim
ama sag olsun istediklerim yapilacak seylerse yapar..gecen süveter örmek istedim kendime bilmem örgü filan aklima o düsürdü sen ör dedim bide israr ettim sanki yapilacak bisy gibi takla atsanda yapmam onu dedi eee hakli yani

ee bencede nasıl örsün cnm süveteri sana.anladığım kadarıyla nazını geçirebiliyosun heralde

Mesela bir şey istediği zaman üslubunu beğenmediğim zaman rica edene kadar yapmam :)))
Emrivakiden nefret ederim de..

ee bencede nasıl örsün cnm süveteri sana.anladığım kadarıyla nazını geçirebiliyosun heralde
Allaha sükürler ki geciyor (ikinci baharimizda) karsilikli tabi ben genelde yapim geregi pek yapamam ama yinede yapmaya calisiyorum

cok inatcidir esim
bir durum varsa istedigimin tersi neyse o diye tuttururum,Ørnegin izlemek istedigim tv kanali inatci ya yenecek ya o da "yok øburu der", e benimde istedigim zaten øbürüdür, iyi hadi yine senin istedigin olsun derim bendejeyyar

Cok ønemli konular olmayinca bøyle yaptiririm..

Ama ciddi birseyse eger rica ederim oda ciddiyeti anlamissa hemen kabul eder askim benim coksekeriremsu

pohpohlamak en etkili yol bence...erkekler pohpohlaninca daha onceki yapmam, olmaz, hayır, istemiyorum, kesin kararliyim laflarini unutuveriyorlar...birden yumusuyorlar sihirli sozler gibi

asla dırdırlanmam
onun davrandığı gibi davranırım
en iyi anlatma yolu karşındaki gibi olmak

bn hemen tatlı tatlı konuşurum dudaklarımı ona uzatırım bununlada olmaz sa o napıcamı bilir ve hiç dayanamaz bu en etkili taktiğimdir hemen yola gelir aşkımmmmmm bebemmmmm çoookkk özledimmmmŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizcoksekeriremsucoksekeriremsucoksekeriremsu

Birşey isteyeceğimi ondan hemen anlar çünkü şirin şirin davranmalar,onu hep tasdik etme,övmeler,pohpohlamalar anlaşılmıcak gibi değil yanijeyyar.Her istediğimi yapar böylece sevdiceğimcoksekeriremsu

valla taktik maktik bilmem ben. isteyeceğim bir şey varsa söylüyorum yapıyor. isteklerimde makul ölçülerde oluyor tabi. yoksa yapamayacağı şeyi zaten isteyip hayır cevabı almıyorum. yerimseniben

Back
X