- 10 Mart 2010
- 278
- 75
- 648
Nerede hareket orada bereket. Gülümse ve danset.( kılınızı kıpırdatmıyosunuz artık)
Yalan mi degil mi bilmiyorum ama, kisisel gelisim uzmanlarini zerre kadar dikkate almiyorum.N
Neden boyle diyorsunuz ?* sizce yalan mi cekim yasasi?
ben bunun gücüne çok ama çok inanıyorum. Allah duanın devamlılığını ister bu işlemde devamlı yapıldukça bir hayat stili haline getirince işler. ama ne yazıkki ben yapamıyorum hemde hiç negatif düşünceler etrafımı sarmış gibi hayatm boyunca hep şansız oldum. hani derler ya gökten altın yağsa benim kafam taş düşer hah tamda öyle. bu hayat şartları yüzünden olumlamaya ne kadar inansamda en ufak bir şeyde hep en kötü düşünceler geliyor aklıma. bunu engelleyecek olan yine benim ama olmuyor olmuyor ne yapmam gerekli hiç bilmiyorum
Yalan mi degil mi bilmiyorum ama, kisisel gelisim uzmanlarini zerre kadar dikkate almiyorum.
Sacmasapan ve korkunc derecede itici olan bir ozguvenleri var. Insanlar bunlarin konferanslarindan ciktiktan sonra, ellerine kilic alip dünyayı kurtaracaklarini zannediyolar. Hos 3 dakika sonra otobuse binince tekrar hayal aleminden uyaniyolar..
Valla 2 gündür 1 milyon param var diyorum,bakıyorum cepte 20 lira...Neden böyle oldu ki ben güzel çekemiyor muyum?Yıl 2014 hala yaşam koçlarından ve böyle safsatalardan medet umanlar var ...
Valla 2 gündür 1 milyon param var diyorum,bakıyorum cepte 20 lira...Neden böyle oldu ki ben güzel çekemiyor muyum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?