- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
güle güle kullanın, Allah içinize sindirsin inşallah.
ohh mis gıbı olmuş içim açıldı bakınca güle güle kullanın güzel güzel yemekler yapın. :))
Çok güzel olmuş güle güle kullansın annen
maşallahhhh çoookk güzell sağlıcakla oturun canımm
Cok guzel olmus allah huzurla mutlulukla bereketle kullanmayi nasip etsin
çok sade ve çok asil güle güle oturunişte hanımlar bu da annemin yeni mutfağı. gördüğünüz üzere eşyalarda beyaz hakim ankastrelerimizi beyaz seçmedeki sebebimiz tamamen kullanışlı olmasıyla alakalı siyahtan ve griden kimseler memnun değil aynı şekilde tezgahımızda öyle. mutfak bitene kadar çok tereddütlerimiz vardı nolur nası olur diye ama içimize sindi çok şükür. henüz biriki eksiğimiz var zamanla artık. iyi kötü yorumlarınızı eksik etmezseniz seviniriz.
ohh fıstıkk gibi olmuşş :) güle güle kullanın, yalız o çöp kovası nası bişey öyle, kapağa mı monte ?
Cok tesekkurler. Evet kapaga monte edilen kovalardan kapak acilinca cop kovasida aciliyor.
nasıl o bebişim ya anlatır mısın bana, kovayı mı satın aldınız yoksa dolabı yapan kişi mi dolapla getirdi ? çok merak ettim.
Cok tesekkurleerÇok güzel bir mutfak olmuş, huzurla yemekler yapsın anneniz inşallah.
harıka cok begendım gule gule kullansın
aaa aa sıkıntı ne acaba ki? İsterseniz bide farkli bi tarayicidan deneyin.kaç gündür giriyorum ben göremedim resimleri çıkmıyor bende
Cok tesekkurler sagolun.çok güzel güle güle kullanın
daha da guzelleri sizin olsun :) çatal kasikligi biz almadik dolaplari yapanlar getirdi.çok şık olmuş. güle güle kullansın annen. Allah bizde nasip eder inşallah
bu arada çatal bıçaklık gördüm büyük tek halinde. bende bu şekilde aramıştım bulamamıştım. nereden aldınız acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?