Gayette erkeksiz yasayabilirsin.güldürdün beni.demesi kolay destek çıkan yok annem babam geri kafalı gibi konuşuyolar.boşanınca ne yapıcan daha iyisinimi bulucan hepsi aynı.birini bulmak zorundamıyım ben illa bi erkekmi olması gerekiyo hayatımda allahım ya.
Ailenle konuş ciddi olduğunu belirt. Sen kararlı olursan illaki mecbur arkanda olacaklar eninde sonunda.2yasına gricek
Sizin kimseye ihtiyaciniz yok. Yetiskin bir kadinsiniz, bir cocugunuz bile var. Kendi ayaklariniz ustunde durabilirsiniz.Tekrar babamla paylaşmayı düşünüyorum.babam destek çıkmıyobana bi çıksa ama artık sen bilirsin istemiyosan boşan dese rahatlıycam artık.
Ne yapicagimi inaninki bilmiyorum sevgilimle 2 bucuk yil once tanistik sevdim onu ama cocuktum daha suan tanissak sevgili olurmuydum bilmiyorum
Onunlayken mutlu degilim bisiklet kiralayip surelim diyorum cocuk musun diyor eglence anlayisimiz cok farkli suan oylesine calistigi bi isi var ve lise mezunu kesinlikle kucumsemek amacli demuyorum ama bu yuzden surekli catisiyoruz yasayan bilir bunu
Ama ondan kopamiyorum gece uyurken gozumden yas dokuluyor hep Allahim bizi ayni seylerden hoslanir anlasir yap diye ama yok mesela kiyafet bakiyoruz beni lan gel diye cagiriyor ya boyle bi okuzluk olabilirmi
Lutfen ayrilin filan yazmayin ben kurtarmak istiyorum bu iliskiyi
Daha öncede açmıştım bu konuyu.ben ne yapıcam kafayı yiycem artık.olmuyor arkadaş kocamı istemiyorum ne yapıyım kime gidiyim kime söyleyeyim yapamıyorum öpmek dahi istemiyorum kocamı.kavga çıkmasın die zorla yapıyorum tiksinerek zorla bu nasıl iş ben anlamadım.
Konuştum ama olmuyo içimden gelmiyor dedim.yapmak zorundasın ben senin kocanın dedi.bunun tedavisimi var ben doktora gittim bende bi problem yok dedi doktor.aranızda ki problemlerden dolayı soguduysan ondan olur dedi.
Anlamadım ki neyin tedavisini arıyorsunuz, sevmiyor ve boşanmak istiyormuşsunuz, tabiki isteksiz olacaksınız. Bende diğer konuda sanmıştım ki herşey normal de sadece isteksizlik var, sebebi belli, sevmediğiniz biriyle sevişemezsiniz. Bir ömür de böyle geçmezsevsem böyle olmaz.zorunluluk gibi dayanıyorum sorunlarımız var.boşqnmak istiyorum aslında o yuzdende böyle olmuş olqbilirim.evliymişiz gibi değiliz zaten.sorunluluk alamadı para konusunda babam ev kredisi vs ödüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?