İsteksizliğim bir türlü düzelmiyor

Tekrar babamla paylaşmayı düşünüyorum.babam destek çıkmıyobana bi çıksa ama artık sen bilirsin istemiyosan boşan dese rahatlıycam artık.

Aslında biz kadinlar çokta bişey istemeyiz. Evet iş lazim ama ilgi çok onemli. Hafta sonu biseyler yapmak istiyor insan şöyle ailecek. Yinede acele etme derim.

güldürdün beni.demesi kolay destek çıkan yok annem babam geri kafalı gibi konuşuyolar.boşanınca ne yapıcan daha iyisinimi bulucan hepsi aynı.birini bulmak zorundamıyım ben illa bi erkekmi olması gerekiyo hayatımda allahım ya.

Gayette erkeksiz yasayabilirsin.
Evladin kaç yaşında?

Arkadaşım
Sürekli konu açmakla olmaz .Konularında bile sürekli boşanayım mı napayım diyorsunuz .Cinsel isteksizlikten önce bence senin ve eşinin "Biz" olamama gibi büyük bir sorununuz var ve bunu Siz çözemiyorsunuz.Eşin zaten hiç farkında değil."Ben bir ceviz ağacıyım Gülhane Parkında modundasınız "yani ne siz boşanma modundasınız ne de eşiniz bunun farkında.Boşanmak isteseydiniz ,kafanızda bu olay bitseydi inanın oğlunuzu da alıp o evi terkederdiniz.Eşimle konuşuyorum hep aynı diyorsunuz.Bence eyleme dökün bu işi.Evden gidin bir süre ve ciddi ciddi geri dönmeyeceginizi düşünsün.Yine aynı olursa tamamen ipleri koparırsınız.
Ayrıca kusura bakmayın ama Sizin de biraz sıkıntıya gelemeyen ,sabırsız bir yapınız olduğunuzu düşünüyorum.Oglumu emzirmekten içim daralıyo ,bunalıyorum demişsiniz .Yani siz herşeyden önce Annesiniz.Kimsede yok böyle diş ağrısı demişsiniz.O daha bir bebek.Bu gibi konularda muhasebe yaparken lütfen önceliğiniz O , olsun.Sürekli eşinize ,herşeyi babam yapıyor vs.deyip durdunuz da artık adam da duyarsızlaşmaya mı sebep oldunuz acaba?Bazen bazı insanların şansı yaver gitmez ,işleri olmaz tutmaz.Babanız onun da babası sonuçta ,yardım etmesinde ben sakınca görmüyorum belki o.da böyle düşünüyordur.Yada agırına gidiyor ama bu şekilde tepki veriyordur.Siz sürekli bu durumu dile mı getiriyorsunuz acaba bunu hiç düşündünüz mu?

Ailenle konuş ciddi olduğunu belirt. Sen kararlı olursan illaki mecbur arkanda olacaklar eninde sonunda.
Annen torunuyla ilgilenir sende calisirsin. Biraz birikim yapınca, çocukta 2 ,3 sene içinde biraz daha büyüyünce belki onlardan da ayrı bir düzen kurabilirsin. Sanki ayrilincada başkasıyla evlendirme çabasına düşerler gibime geldi

Tekrar babamla paylaşmayı düşünüyorum.babam destek çıkmıyobana bi çıksa ama artık sen bilirsin istemiyosan boşan dese rahatlıycam artık.
Sizin kimseye ihtiyaciniz yok. Yetiskin bir kadinsiniz, bir cocugunuz bile var. Kendi ayaklariniz ustunde durabilirsiniz.

Benimle baya ilgilenmişsiniz teşekkür ederim.oğlum 2 yasına giricek zaten emzirmeyi bıraktım artık herkezin cocugu farklıdır benimki sürwkli açıyordu dk bası mememi bunalmam o anlamda ve doymuyordu zaten.eşime ben demedim hiç bir zman babam konusunda yardım ediyor vs bir ima da bulunmadım bile.kafama koyuyorum evet boşanmayı destek görmedğim için kendimi frenliyorum babam he dese ben çoktan çıkıp gitmiştim bu evden yada o gitsin ev benim:)

Evet bizde olamıyoruZ eşim benle konuşmuyorki oturup muhabbet etmiyor biz nasıl olalım.evet iş kırdu bişeyler yapmaya çalışıyor ama ben yapamayacagına inanıyorum borçları ödüyolar evet para kazanıyolar ama yine mal alıp borcu ödüyolar biley anlamadım kendisine para kalmıyo yada kalıyo bana söylemiyo anlamadım neyse ya arkadaslar daha da konu falan açmam bu konuda düzelirse açarım boşanırsam açarım

Herkeze çok teşekkür ederim arkadaslar.yorumlarınız için.iyi gecelr herkeze

Adamın kazancı yeterli değil diye soğudun sevismek istemiyorsun doğru mu anlamışız? Yarın adam işleri düzeltse bir anda önüne paralar yığsa libidon tavan mi yapacak yani? Kusura bakma sürekli para, borç, iş bunlardan bahsetmişsin de ben maddiyat dışında bi sorun göremedim

Konuştum ama olmuyo içimden gelmiyor dedim.yapmak zorundasın ben senin kocanın dedi.bunun tedavisimi var ben doktora gittim bende bi problem yok dedi doktor.aranızda ki problemlerden dolayı soguduysan ondan olur dedi.

Anlamadım ki neyin tedavisini arıyorsunuz, sevmiyor ve boşanmak istiyormuşsunuz, tabiki isteksiz olacaksınız. Bende diğer konuda sanmıştım ki herşey normal de sadece isteksizlik var, sebebi belli, sevmediğiniz biriyle sevişemezsiniz. Bir ömür de böyle geçmez

Bana göre siz de erkekleşmiş kadınlardansıniz.Eşinizi babanızın desteği ile vuruyorsunuz,yok ayaklarım üzerinde dururum,yok bir erkeğe ihtiyacım yok vs.
Sebepler de eşim ilgilenmiyor, işkolik falan demişsiniz.
Peki siz evliliğiniz için ne gibi çaba harcıyorsunuz ne bilim bir jinekolog a, psikologa gittiniz mi ?tedavinize devam ettiniz mi? Cinsellikte bir evlilik için önemli yani..Öyle yok olmuyor diye pes edilmez.
Eşinizle vakit geçirmek adına çaba harcadınız mi?
Yuvanızi bu kadar kolay mı kurdunuz da kolay bitiriyorsunuz .
Bir evladınız da varmış umarım bu çabasızlığınızdan pişman olmazsınız .

Evet çok kolay kurduk yuvayı.twbikide gittim doktora.tabikide çaba harcadım bizimle ilgilen bize vakit ayır bi yere götür vs. Tamam dio sonra aynı.karsı tqraftan bir ışık görmeyince artık hevesiniz kalmıyo malesef.allah askına hiç izin yapmıyo bi çabası bi şeyi yok ben elimden gelen herşeyi yaptım ben yoruldum artık söylemekten susuyorum yani bişey demiyorum artık.

Ne alaka yanlış anlamışsın canım paralar yagınca sevişmiycem böyle bi saçmalık olabilir mi.ilgisiz yavrum ilgisiz o yuzden işine gelince yaklaşıyo bende istwmem tqbi dogal olarak tiksiniyo insan kullanılomuş gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…