İsteksizliğim bir türlü düzelmiyor

tiksinerek zorla sevişeceğine boşan. bi de niye isteksizim diyo.

Erkekleşmiş kadın sözü nekadar da cinsiyetçi nekadar ayrımcı yine kadına attınız ya suçu pes illa erkeğinmi param demeye hakkı var eşitiz kardeş devir değişti
Ayrıca madem baban evi ödüyor alma kızım eve gitsin adam olunca gelsin bu ne ya dünyaya mutsuz olmak için gelmedin

Siz aseksüelsiniz galiba. Burda bir doktora başvurmanız gerektiğini çok defa söyledik. Bizler bir şey yapamayız bizden medet ummayın DOKTORA BAŞVURUN!!!. Aseksüel iseniz tanıyı onlar koyar ve bununla yaşamayı, kendinizle barışmayı öğrenirsiniz.

ya boşanın ya da bu şekilde yaşamaya devam edin, başka yolu yok ki bunun.

Siz bu mesajdan cinsiyetçi yaklaşımı nerden çıkardınız anlayamadım.
Konu sahibi gibi birçok bayan bekarken bu güçlüyüz tavırlarına girmezler okumayi hayatı herşeyi bırakip daha sonra güçsüz pısırık adamlarla evlenirler gözleri açılınca iş işten geçmiş olur. Zamanla duygusuzluktan cinsellığı de kendilerini de bırakırlar o feminenlik uçup gider sürekli pantolon giyen kısa saçlı teyzelere dönerler.Böyle örnekler çok var çevremizde o mesaj ondan yani..Yoksa tabi ki kadın güçlü olmalı ,hedefleri olmalı ..Bir kadın illaki erkeğe sırtını yaslayacak diye bir durum yok.

Sanamı yazmıştım, grinin elli tonunu oku diye.

Eh be kardeşim taa nişanlılıkta ayrılmayı düşünüyormuşsun ne diye evlendin düzelmeden, neden çocuk yaptın?

Okumuyosunuz herlade doktora gittim diorum anlamıyosunuz galiba sorun yok bi problem yok dedi.

Sanamı yazmıştım, grinin elli tonunu oku diye.

Başkasına yazmıştın ama bu kardeşin de okuması gerekiyor sanırım.

Konu sahibi olan arkadaş ne kadar çok '' BEN '' sözünü kullanıyor. Eşinle ciddi sorunların olduğu belli. Sorumluluk bilinci gelişmemiş ve davranış itibarıyla problemli bir eş portresi var şu anda anlattıklarınıza bakarak karşımızda. Diğer yandan mesajlarınızda beni rahatsız eden bir durum var, bence siz yeterince doğru yazmıyorsunuz burada. Mesela BDV' ye yazılan mesajların çoğunda gördüğüm ve bu başlık altında paylaşılanların gerekçesini hala kavrayabilmiş değilim, sizin konunuz da dahil. Amaç ego tatmini, şikayet etme veya dedikodu mudur, yoksa gerçekten mevcut durumdaki bir sorunu ortadan kaldırmak için fikir almak mıdır ? Haliyle ikinci seçeneği söyleyeceksiniz ama meselenin halihazırda olan boyutunu tam olarak anlatmayıp kendi kafanızdaki senaryoyu veya hislerinizi yazıyorsunuz buraya. Hal böyle olunca çözüm bulmak ta çok mümkün olmuyor.

Annen ile baban acaba gerçekten geri kafalı mı, yoksa senin göremediğin ama onların farkında olduğu bir durum mu var ortada ? Geçmiş zamana dönük özeleştirini yapsan iyi olacak, hataların varsa düzeltme yoluna git, bir adım at yani kısaca. Bunu yapıp ta hala bir gelişme gözlemleyemiyorsan o andan sonra ayrılma konusunda kimsenin lafına bakmana gerek yok çünkü sen yapman gerekeni yaptın ve bu hayatı yaşayan sensin. Ayrılınca kimse ölmüyor merak etme, iç dünyasında rahatlıkla atlatan da var, bu yükün altında ezilip kalan da. Ayırt edici unsur ise senin gerçekten elinden geleni yapıp yapmadığın.

Boşanmak çok kolaydır aslında ve evlenmek kadar da doğal bir durumdur. Atacağın adımın doğruluğunu kendi iç dünyada sorgulamadığın sürece toplumun ne dediği önemli değil. Herkes akıl vermeyi çok sever, sanki kendisinde gereğinden fazlası varmış gibi. Tamam veya devam, hesabı kesecek olan sensin sadece.

Ya arkadas!
Buraya bin tane isteksizim diye konu acildi hicbirinde su doktora gittim iyilestim, bilmemnerde su klinik var arkadasim gitti iyilesti diyen cikmayacak mi!
Yok kocani sevmiyor musun?
Yok kavga mi ettiniz?
Yok onsevisme yok mu?
Kadin bunlarin ic dunyasinda farkina variyor ki buraya medet icin konu aciyor.
Yok limon yeme yok tarcin ic!
Dalga gecer gibi.
Varsa bildiginiz doktor yazin yoksa yorum yapmayin yazik ya..

teşekkür ederim.agzı olan konuşuyo yorum yapıyor işte iyi yada kötü tabiki benim durumumda biri varmı die bir bilgisi olan varmı die yazdım ben derdimi paylaştım saçma sapan yorumlar yapılıyo.demekki kimse bir sonuca varamamış çözüm bulamamış anladıgım kadarıyla bende zamana bırakıyorum.

Aseksüelsiniz yazan kişi galiba doktorsunuz teşhis koymuş bana beni tanımıyor etmiyor ne yaşadıgımı bilmiyor tam olarak yorum yapmak için yorum yapmayın.

Buraya sorarak cozum olmaz bunu ancak sen ve esin çözer. İstemiyorsanız sonucu belli

Doktora gittim diyorsunuz fakat Jinekoloğa mı gittiniz, psikiyatriste mi yoksa psikoloğa mı gittiniz? Terapi mi aldınız aldıysanız ne kadar süre devam etti, bu konuda eşinizin çabası ve katkısı nedir? yoksa psikiyatrist bir ilaç mı yazdı onu mu kullandınız?

İnsanlar bu tür konularda çok sabırsız, bir seans psikoloğa gitmekle sorunun çözüleceğini sanıyorlar. Üstelik cinsel problemler en karmaşık alanlardan biridir. Sabır gerektirir, süreklilik gerektirir. Eşlerin birlikte katılımını ve çabasını gerektirir.

"Eşimi seviyorum fakat cinsel anlamda arzulamıyorum" deseydiniz nispeten daha kolay çözülebilirdi. Fakat eşinizden bağımsız bir problem değil sizinki. Mesajlarınızda soğudum diyorsunuz. Bu durumda eşiniz olumlu değişimler geçirmeden, aranızdaki sorunlar düzelmeden tabiki isteksizliğiniz devam eder. Cinsellikten önce halletmeniz gereken başka problemleriniz var ilişkinizde. Tüm bunları birbirinden bağımsız düşünmeyin. Hepsi birbiriyle etkileşim içindedir. Sonuçta mekanik yaratıklar değiliz.

Kimsenin olumsuz ,sizi eleştirmek tavırlı yorumlarda bulunduğunu düşünmüyorum ben.Herkes uslübünce , değerli fikirlerini sunmuş.Ha sizin çıkardığımız,zamana bırakmaksa saygı duymak zorundayız tabiki.Ama yorumları tekrar tekrar okuyup,değerlendirin bence.Gercekten sizi çözüme götürecek tavsiyeler var.Bu tavsiyelerin çoğunun da tecrübelerden ortaya çıktığını unutmayın derim

İyide arkadasım burda iyi kötü herkes bişeyler yazmış, siz cözüm bulmak yerine zamana bırakıyorum yazmışsınız, zamana bırakmakla olur mu, bakın kırmak için söylemiyorum bu itiraz eden , reddedici tavrınız bile sorununuzun neden çözülmediğini gösteriyor burda.
Küçük , Doğu sayılabilecek bir şehirdeyim, ve dün tesadüfen bir hastanenin reklamında cinsel terapist, psikiyatri uzmanının başladığı yazıyordu, artık çözümün yaygınlaştığının en basit göstergesi bu.
ama sizinde boşvermek, burda iyi kötü yardım etmeye çalışanlara tepki göstermek yerine ; kendiniz ve eğer Mutlu sürsün istiyorsanız evliliğiniz için caba göstermeniz lazım . Zamana bırakmayın lütfen

Cinsel isteksizliğe gelene kadar önce evliliğinizdeki sorunları çözün. Gerisi zaten gelir.

Daha önce de yazmıştım. Konu sahibi nişanlılıktan beri boşanmayı düşünüyorum demissin. Sebep ne? Başka sorunlarınız var demek ki. Eskiden cinsel çekim var mıydı eşinize karşı? Bu öyle bir sey ki varsa vardır yoksa yoktur.

bu zulmu daha fazla ikinize de yapma. bosan. Ama once problemlerinizi cozun. cozemezseniz bosanmak en son cozum olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…