- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
sevsem böyle olmaz.zorunluluk gibi dayanıyorum sorunlarımız var.boşqnmak istiyorum aslında o yuzdende böyle olmuş olqbilirim.evliymişiz gibi değiliz zaten.sorunluluk alamadı para konusunda babam ev kredisi vs ödüyor.
Erkekleşmiş kadın sözü nekadar da cinsiyetçi nekadar ayrımcı yine kadına attınız ya suçu pes illa erkeğinmi param demeye hakkı var eşitiz kardeş devir değiştiBana göre siz de erkekleşmiş kadınlardansıniz.Eşinizi babanızın desteği ile vuruyorsunuz,yok ayaklarım üzerinde dururum,yok bir erkeğe ihtiyacım yok vs.
Sebepler de eşim ilgilenmiyor, işkolik falan demişsiniz.
Peki siz evliliğiniz için ne gibi çaba harcıyorsunuz ne bilim bir jinekolog a, psikologa gittiniz mi ?tedavinize devam ettiniz mi? Cinsellikte bir evlilik için önemli yani..Öyle yok olmuyor diye pes edilmez.
Eşinizle vakit geçirmek adına çaba harcadınız mi?
Yuvanızi bu kadar kolay mı kurdunuz da kolay bitiriyorsunuz .
Bir evladınız da varmış umarım bu çabasızlığınızdan pişman olmazsınız .
Evliler sonuçta cinsellik de evlilikte olmalı adamı sevmiyor ve istemiyorsa bosanacak. Hem evli kalırım hem yapmam olmaz.Boşanmak istiyorsan boşan.
Ne demek kocanım mecbursun
Siz bu mesajdan cinsiyetçi yaklaşımı nerden çıkardınız anlayamadım.Erkekleşmiş kadın sözü nekadar da cinsiyetçi nekadar ayrımcı yine kadına attınız ya suçu pes illa erkeğinmi param demeye hakkı var eşitiz kardeş devir değişti
Ayrıca madem baban evi ödüyor alma kızım eve gitsin adam olunca gelsin bu ne ya dünyaya mutsuz olmak için gelmedin
Sanamı yazmıştım, grinin elli tonunu oku diye.Daha öncede açmıştım bu konuyu.ben ne yapıcam kafayı yiycem artık.olmuyor arkadaş kocamı istemiyorum ne yapıyım kime gidiyim kime söyleyeyim yapamıyorum öpmek dahi istemiyorum kocamı.kavga çıkmasın die zorla yapıyorum tiksinerek zorla bu nasıl iş ben anlamadım.
Sanamı yazmıştım, grinin elli tonunu oku diye.
Buraya sorarak cozum olmaz bunu ancak sen ve esin çözer. İstemiyorsanız sonucu belliDaha öncede açmıştım bu konuyu.ben ne yapıcam kafayı yiycem artık.olmuyor arkadaş kocamı istemiyorum ne yapıyım kime gidiyim kime söyleyeyim yapamıyorum öpmek dahi istemiyorum kocamı.kavga çıkmasın die zorla yapıyorum tiksinerek zorla bu nasıl iş ben anlamadım.
İyide arkadasım burda iyi kötü herkes bişeyler yazmış, siz cözüm bulmak yerine zamana bırakıyorum yazmışsınız, zamana bırakmakla olur mu, bakın kırmak için söylemiyorum bu itiraz eden , reddedici tavrınız bile sorununuzun neden çözülmediğini gösteriyor burda.teşekkür ederim.agzı olan konuşuyo yorum yapıyor işte iyi yada kötü tabiki benim durumumda biri varmı die bir bilgisi olan varmı die yazdım ben derdimi paylaştım saçma sapan yorumlar yapılıyo.demekki kimse bir sonuca varamamış çözüm bulamamış anladıgım kadarıyla bende zamana bırakıyorum.
Daha önce de yazmıştım. Konu sahibi nişanlılıktan beri boşanmayı düşünüyorum demissin. Sebep ne? Başka sorunlarınız var demek ki. Eskiden cinsel çekim var mıydı eşinize karşı? Bu öyle bir sey ki varsa vardır yoksa yoktur.Kafamda var boşanmak niaşnlandıgımdan beri.düzelir die die 3 sene olacak bişeyin düzelecegi yok ailesine de ayak uyduramıyorum benimseyemedim zaten.ailesini gectim ben eşimi deli gibi severken herşey bitti bende sevgim kalmadı.çünkü eşiminle bir gelecek göremiyorum hiç bişekilde eve gelip sadece öpmekle sevişmekle olmuyo bu işler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?