- 4 Temmuz 2016
- 2.344
- 4.291
- 133
Kesinlikle aynı fikirdeyimcinsel yönelimi farklı.. çocuk yaptı kendini kanıtladı bıraktı..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle aynı fikirdeyimcinsel yönelimi farklı.. çocuk yaptı kendini kanıtladı bıraktı..
Yine gündeme getir .. Bu iste bir terslik olduğu belli. .. doktora götürsünler ustune gidince belki konuşur..Doktora gidilmesi söylendi kayınbabam eşimle ayrı konuştu ne dedi bilmiyorum ama benden taraflar ve eşim konuyu br şekilde ört bas etti
Çünkü başka çare yokAileleri nasıl devreye soktun böyle bi konuda inanılmaz
Sanmıyorum o ihtimali çünkü hiç hoşlanmaz öyle şeylerfen dininr bağlu birisiKesinlikle aynı fikirdeyim
İnşallah konuşur ya yok çünkü anlam veremediğim şekildeYine gündeme getir .. Bu iste bir terslik olduğu belli. .. doktora götürsünler ustune gidince belki konuşur..
Hiç hoşlanmaz imajı çizmiş olması gay olma ihtimalini daha da yükseltiyor. Homofobiklerin çoğu gizli eşcinsel. Eş cinsellerde dindar olabilir ne alakası var.Sanmıyorum o ihtimali çünkü hiç hoşlanmaz öyle şeylerfen dininr bağlu birisi
Eşcinsel olup olmamak insanların kendi tercihi değil. Din mensubu olmak tercih meselesi amaEşcinsel dindar olamaz çünkü dinimizde lanetlenen bir şey nasıl olabilir
Öyle bir şey olsaydı dinimiz lanetlemezdi bizim dinimiz kolaylık dini kimseyi hastalığı veya elinde olmayan bi sebepten dolayı lanetlemez cezalandırmaz ayrıca gay olma ihtimali şöyle yok cinsel eğilimin ne yönde olduğunu neyden tahrik olduğunu neyin ilgisini çektiğini çok iyi biliyorumEşcinsel olup olmamak insanların kendi tercihi değil. Din mensubu olmak tercih meselesi ama
Çok sanmıyorum çünkü cinsel yönelime kadınlarda hatta mini etek giydiğimee çok tahrik oluyor veya atıyorum cinsellikte kadının bağırmasından çok haz alıyormuş kendisi haz aldığı şeyleri söyledi bunları rica ediyorum diye ama yokEvliliğin en başında beri böyleyse aldatma işi değil bence bu.
İnşallah eşinizin cinsel yönelimleri farklı değildir.
EvetAy yaş 19 mu?
![]()
Cinsel ilişkide bağır diye rica mı etti?Çok sanmıyorum çünkü cinsel yönelime kadınlarda hatta mini etek giydiğimee çok tahrik oluyor veya atıyorum cinsellikte kadının bağırmasından çok haz alıyormuş kendisi haz aldığı şeyleri söyledi bunları rica ediyorum diye ama yok
Ya kafanı bulamadırmak istemiyorum ama bunları sen sorduğun için mi söyledi yoksa kendiliğinden mi?Çok sanmıyorum çünkü cinsel yönelime kadınlarda hatta mini etek giydiğimee çok tahrik oluyor veya atıyorum cinsellikte kadının bağırmasından çok haz alıyormuş kendisi haz aldığı şeyleri söyledi bunları rica ediyorum diye ama yok