İsteksizlik sorunu

Doktora gidilmesi söylendi kayınbabam eşimle ayrı konuştu ne dedi bilmiyorum ama benden taraflar ve eşim konuyu br şekilde ört bas etti
Yine gündeme getir .. Bu iste bir terslik olduğu belli. .. doktora götürsünler ustune gidince belki konuşur..

Evliliğin en başında beri böyleyse aldatma işi değil bence bu.
İnşallah eşinizin cinsel yönelimleri farklı değildir.

Eşcinsel olup olmamak insanların kendi tercihi değil. Din mensubu olmak tercih meselesi ama
Öyle bir şey olsaydı dinimiz lanetlemezdi bizim dinimiz kolaylık dini kimseyi hastalığı veya elinde olmayan bi sebepten dolayı lanetlemez cezalandırmaz ayrıca gay olma ihtimali şöyle yok cinsel eğilimin ne yönde olduğunu neyden tahrik olduğunu neyin ilgisini çektiğini çok iyi biliyorum

Ben tüm bunları okuduktan ilk önce gay diye düşündüm.
Bu arada dindar birisi olmaz,haram demişsiniz ama ne dindarlar gay ama gizlemek zorunda kalıyor.yani gerçekten olma ihtimali var.
2. Seçenek aldatma ki buda çok olası.
3.ihtimal ereksiyon olmuyor,çok erken boşalıyor, mastürbasyon yapıyor bunlar da diğer ihtimaller.

Evliliğin en başında beri böyleyse aldatma işi değil bence bu.
İnşallah eşinizin cinsel yönelimleri farklı değildir.
Çok sanmıyorum çünkü cinsel yönelime kadınlarda hatta mini etek giydiğimee çok tahrik oluyor veya atıyorum cinsellikte kadının bağırmasından çok haz alıyormuş kendisi haz aldığı şeyleri söyledi bunları rica ediyorum diye ama yok

Bu konuyu kesinlikle daha önce okudum…

Bulursam atayım konu sahibi, oradaki öneriler işinize yarayabilir 😔🙏🏻

Çok sanmıyorum çünkü cinsel yönelime kadınlarda hatta mini etek giydiğimee çok tahrik oluyor veya atıyorum cinsellikte kadının bağırmasından çok haz alıyormuş kendisi haz aldığı şeyleri söyledi bunları rica ediyorum diye ama yok
Cinsel ilişkide bağır diye rica mı etti?
🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Ya kafanı bulamadırmak istemiyorum ama bunları sen sorduğun için mi söyledi yoksa kendiliğinden mi?
Bir de severek mi evlendiniz?

Back
X