- 25 Haziran 2016
- 7.500
- 13.338
- 248
- Konu Sahibi heartless-
-
Bence de sacma sapan bir adet. Sanırım ben de oglumun kahvesini degistirirdim ;(Iyi aksamlar herkese dün gece isteme ve sözümüz oldu sorunsuz iyi bir şekilde atlattık.
Biz 5 senedir beraberiz annesiyle de yaklasik 3 senedir tanisikliligim samimiyetim vardı geleyim asıl meseleye ;
Ben dun aksam kahveleri yaparken benimkinin kahvesine bastım tuzu o icerken baya zorlandi doğal olarak ama gene de icmeye calisiyodu annesi de tam yaninda oturuyodu gülerek şaka manasında konuşarak yaktın kız cocugumu dedi bende adettendir yapacak bir şey yok dedim gülerek sonra kahvelerini icmis olanlarin fincanlarini gotururken mutfağa arkamdan annesi geldi ben kahveyi pek sevmem canım diyerek lavodan döktü bende kendi kahvesidir o zannettim tabii.
Akşamın sonunda bana annem dedi ki oğlanın kahvesini annesi kendi bitmis bardağına boşalttı arkandan yanına geldi yaptığı ayıp benim karşımda birde nasıl yapabilir bu hareketi kadınla arana mesafeni koy dedi haklıda çok moralim bozuldu sinirlendim benimkine de çaktırmadım ama ona da bunu dile getirmeli miyim sizce görmezden mi geleyim ne yapayım ?
Ayyy biri benim oğluşumu da zehirlemeye kalkarsa değil lavaboya suratına dökerim. Yemişim böyle adeti ya!
Düşünsene biri bana tuzlu kahve içmem için ısrar ediyor herkesin içinde ve adettendir diye saçma salak anneme laf söylüyor direk nişan atma sebebim kesinlikle!
Zaten tuzdan da nefret ederim. En iyisi gelini baştan uyarayım da böyle saçma sapan şeyler yapmasın canım oğluşuma. Oyy şu an mışıl mışıl uyuyo bebeğimmm, ben ona bakmaya kıyamıyorum elin kızı tuzlu zehir kahveyi içirtecek öyle mi? Yok artık valla Kaynana damarım çatladı şu an
Fedakar abiBenim eşim de abisiyle anlaşmış, eğer tuzlu kahve gelirse kahveleri değişiceklermiş çaktırmadan. :))) ben yapmadım tuzlu kahve gerek kalmadı. Planı da komik buldum güldüm geçtim. Abartmayın bence bunlar işin eylencesi, kv gard alacak bi durum yok, illa sevmeyecem diyosanız kaynananızı sevmemeniz için daha onlarca sebebiniz olacak merak etmeyin.:)))
Iyi aksamlar herkese dün gece isteme ve sözümüz oldu sorunsuz iyi bir şekilde atlattık.
Biz 5 senedir beraberiz annesiyle de yaklasik 3 senedir tanisikliligim samimiyetim vardı geleyim asıl meseleye ;
Ben dun aksam kahveleri yaparken benimkinin kahvesine bastım tuzu o icerken baya zorlandi doğal olarak ama gene de icmeye calisiyodu annesi de tam yaninda oturuyodu gülerek şaka manasında konuşarak yaktın kız cocugumu dedi bende adettendir yapacak bir şey yok dedim gülerek sonra kahvelerini icmis olanlarin fincanlarini gotururken mutfağa arkamdan annesi geldi ben kahveyi pek sevmem canım diyerek lavodan döktü bende kendi kahvesidir o zannettim tabii.
Akşamın sonunda bana annem dedi ki oğlanın kahvesini annesi kendi bitmis bardağına boşalttı arkandan yanına geldi yaptığı ayıp benim karşımda birde nasıl yapabilir bu hareketi kadınla arana mesafeni koy dedi haklıda çok moralim bozuldu sinirlendim benimkine de çaktırmadım ama ona da bunu dile getirmeli miyim sizce görmezden mi geleyim ne yapayım ?
Boyle surekli sorun cikaran tiplerin genelde daha değerli olmasi, idare edilmesi gerçeğiDaha istemede başlıyorsunuz böyle böyle birbirinizi doldurmaya ne gerek var ileri de bunlar hepsi üst üste yigilacak sonra bir taraf patlayacak gerek yok.
Eşimin kahvesine hiç tuz atmadım neymiş içerse beni sevecekmis boş şeyler bunlar bana gerçekten değer versin bı kahve içme ile değil.
Su cocuguma icirtmezdim dien anneler .Ne bileyim bi garipsedim
Eger cocugum icecegi seye Kendi karar veremiyorsa ve O konuya mudahale etmek zorunda kaliyorsam zaten evlenecek olgunlukta degil demektir. Cnku o adam omur boyu bnm golgemde problemleri aha annem cozer mantigiyla bekler durur.
Niye neden içilsin çok biliyorsanız kendiniz için hatta üzerine bolcada acı dökün ki tam olsunKim ne derse desin bende sinirlenirdim.
O tuzlu kahve içilecek arkadaş:)konu kapandi.
Çoğu anne dayanamıyor o tuzlu kahve olayına. Kayınvalide pek oğulcu, geçmiş olsun.Iyi aksamlar herkese dün gece isteme ve sözümüz oldu sorunsuz iyi bir şekilde atlattık.
Katılıyorum. Ben bitter çikolatalı yapmıştım. Acı kahvenin kırk yıl hatrı olsun diye.. sürüye uymayı oldum olası sevmem bence de tuzlu kahve olayı yanlış. .Niye neden içilsin çok biliyorsanız kendiniz için hatta üzerine bolcada acı dökün ki tam olsun
Yahu isteneden başlayarak balayına kadar hiç mi mantıklı bir adet olmaz
Kimisi acı sever sevmesede içilebilir yanlız tuzlu kahve ikramının hangi konuda getirisi var içene işkence içirene eğlence dışındaKatılıyorum. Ben bitter çikolatalı yapmıştım. Acı kahvenin kırk yıl hatrı olsun diye.. sürüye uymayı oldum olası sevmem bence de tuzlu kahve olayı yanlış. .
Eger cocugum icecegi seye Kendi karar veremiyorsa ve O konuya mudahale etmek zorunda kaliyorsam zaten evlenecek olgunlukta degil demektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?