Isteme gecesinde tuzlu kahve olayı ?

K.bakmayin ama anneniz simdiden ortaligi karistirmaya baslamis.ne var yani boyle yaptiysa oglunu dusunmus yapmis.ayrica cok sacma bi adet ne yani tuzlu kahveyi icince sizi deli gibi seviyor mu oluyor.boyle bos biseyden kinlenmeyin simdiden

Daha istemede başlıyorsunuz böyle böyle birbirinizi doldurmaya ne gerek var ileri de bunlar hepsi üst üste yigilacak sonra bir taraf patlayacak gerek yok.

Eşimin kahvesine hiç tuz atmadım neymiş içerse beni sevecekmis boş şeyler bunlar bana gerçekten değer versin bı kahve içme ile değil.

Bence de sacma sapan bir adet. Sanırım ben de oglumun kahvesini degistirirdim ;(
Cok basit bir konu takılma bence . Annen de gazlamasın seni ;( daha yolun çok başı. Ufak tefek seyleri kafana takmaya değmez.

Kim ne derse desin bende sinirlenirdim.

O tuzlu kahve içilecek arkadaş:)konu kapandi.

umarım erkek kardeşin yoktur çünkü annen tam düşman başına bir kaynana :) yok yere doldurmuş sizi halbu ki oda bir anne anlaması gerekir evladına kıyamadığı için öyle yaptığını... hep kötü taraftan bakmayın ... ve ayrıca bekar arkadaşlarada tavsiye tuz atacaksanızda elinizin ayarı olsun gelin olayım derken katil olursunuz mazallah

oooyy sevsinler senin bebişi:) ne tuzlu kahvesi ayoool

Fedakar abi

Su cocuguma icirtmezdim dien anneler .Ne bileyim bi garipsedim
Eger cocugum icecegi seye Kendi karar veremiyorsa ve O konuya mudahale etmek zorunda kaliyorsam zaten evlenecek olgunlukta degil demektir. Cnku o adam omur boyu bnm golgemde problemleri aha annem cozer mantigiyla bekler durur.

anneniz kayınvalidenize karşı şimdiden doldurmaya başlamış orası garip geldi.

Boyle surekli sorun cikaran tiplerin genelde daha değerli olmasi, idare edilmesi gerçeği
Kibar kibar, sorun cikarmadan, tatlilikla gidip gelen gelin kizcagizlara da konu sahibinin annesi gibi kaynanalar denk gelip adım atsa kusur bulurlar..
Herkes bi şekilde bu tiplerle sinaniyor demek, ya gelin ya dünür ya da kaynana olarak..

He tabi öyle de. Ama adam orda "ben bunu icmem" dese premsesler sinir krizi gecirir ama "beni sevmiyor bu" diye

Kim ne derse desin bende sinirlenirdim.

O tuzlu kahve içilecek arkadaş:)konu kapandi.
Niye neden içilsin çok biliyorsanız kendiniz için hatta üzerine bolcada acı dökün ki tam olsun
Yahu isteneden başlayarak balayına kadar hiç mi mantıklı bir adet olmaz

Çoğu anne dayanamıyor o tuzlu kahve olayına. Kayınvalide pek oğulcu, geçmiş olsun.

Niye neden içilsin çok biliyorsanız kendiniz için hatta üzerine bolcada acı dökün ki tam olsun
Yahu isteneden başlayarak balayına kadar hiç mi mantıklı bir adet olmaz
Katılıyorum. Ben bitter çikolatalı yapmıştım. Acı kahvenin kırk yıl hatrı olsun diye.. sürüye uymayı oldum olası sevmem bence de tuzlu kahve olayı yanlış. .

Katılıyorum. Ben bitter çikolatalı yapmıştım. Acı kahvenin kırk yıl hatrı olsun diye.. sürüye uymayı oldum olası sevmem bence de tuzlu kahve olayı yanlış. .
Kimisi acı sever sevmesede içilebilir yanlız tuzlu kahve ikramının hangi konuda getirisi var içene işkence içirene eğlence dışında
Hiç mi eğlenecek başka birşeyiniz yok diye sorarım karşıdakine

Konu 28 sayfa olmus tek tek okuyamadim ama size tek batan davranisi buysa hiiiiiicccc gerek yok buyutmeye

Her adet her zaman uygulanacak diye birsey yok, sizin icin zor olabilecek bir adetleri olsaydi eminim sizin anneniz de size kiyamazdi..belki de kadin sizin samimiyetinize guvenerek yapti o hareketi..

Illa yapilacaksa madem bu tuzlu kahve TUZU BASMAK yerine cok az konulabilirdi.Adam dese icemem kiyamet kopardi beni sevmiyor bilmem ne yaw icmek zorunda mi?Tamam oda bilerek gelmistir tuzlu kahveyide siz abartmissiniz.Ustune ustluk anneniz niye sizi dolduruyor daha isteme gununde.Allah sonunuzu hayretsin

Siz şimdiden bu gibi olaylari dert ediyorsanız, hele ki anneniz gelip bunları anlatıyorsa!!!
Sizin daha çook konularınızı burda okuruz biz.
Siz kahve yapmışsınız onlarda bir yolunu bulup sizi kırmadan önlem almaya çalışmışlar. Nedir bu kadar konuyu büyütmek hele hele annenizin sizi kışkırtması...yazıktık, bir yuva kuracaksınız şimdiden böyleyse hem kendinizi hem sözlünüzü yıpratmadan ayrılın...
Ayrılmiyacaksanız annenizi uzak tutun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…