onlarsız bile istemiyorum. saçma sapan şeyler. verdik gitti lafları falan hiç hoşuma gitmiyorTuzlu kahve ve bohca olayina girmeden isteme yapilabilir
ay hayır. düşündükçe midem bulanıyor, sinirlerim tepeme çıkıyor. ciddi anlamda nefret ediyorum böyle şeylerdenHiç teferruata girmeden.İsteme olur, aynı akşam yüzük takılır.
Ailenizin de gönlü olur.Kayınvalideniz de ister olsun.
Birkaç saat sabır değmez mi onlar için.
ay hayır. düşündükçe midem bulanıyor, sinirlerim tepeme çıkıyor. ciddi anlamda nefret ediyorum böyle şeylerden
İkiniz kimseye haber etmeden nikahınız kıyılırsa bu adetlerden kurtulursunuzsizce yapmamaya nasıl onları kırmadan ikna edebilirim?
Bende simdi sizin anlattiklariniza şok oldum. Dul kadin bile isteniyor. Isteme olmali mutlakq sonrakileri bogca vs. yapmayacaksaniz yapmazsiniz.merhabalar. yakın zamanda erkek arkadaşımla evlenme kararı aldık. bize kalsa sadece ufak bir düğün yapacağız ama örf ve adet engeline takıldık. ben söz, nişan, isteme vs bu gibi şeylerden gerçekten nefret ediyorum. yok tuzlu kahvesidir, bohçasıdır, takısıdır, kızınızı oğlumuza istiyoruz olaylarını duymaya tahammülüm yok. ben böyle tatlı tatlı hayaller kurarken anneannemden onlar bizim adetlerimiz, olmaz öyle şey lafını duyunca, baya da kesin konuştu, ben şok oldum. ya ben istemiyorum ki öyle şeyler. sizce yapmamaya nasıl onları kırmadan ikna edebilirim? ailesini tanışmak için yemeğe çağırsam eve ya da dışarıda mekanda, herkese ikram yapılsa, muhabbet edilse çok mu absürd olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?