- 17 Kasım 2014
- 46
- 8
- 13
- 30
- Konu Sahibi esrammm0215
-
özellikle bi sebep yok ön yargıKarşı çıkma sebebi nedir?
okuyorum evet ama açık öğretimden üni. okuyom sevgilimde aynı şekilde.. ayrıca çocuk hakkında hiç bir bilgiye sahip değil ön yargıyla yaklaşyorNiye karşı
Yaşın mı küçük
Okuyo musun
Maddi durumlar mı
Hepsi bir ?
cnmm ben öyle rahat bi kız değilim veya ailem değil..yani insan en azından sevdiği insanın yanında rahat etmek istiyor onunla bişeyler yapmak istiyorValla 20 yaşında çocuğum olsa ve evlenmek istese, şuan başka şeylerin endişesini taşımalısın, oku, çalış, gez, gör, hayatı ve kendini keşfet, ne evlenmesi der, ben de karşı çıkarım.
sadece sevgiline karşımı önyargılılar...hayallerindeki damat adayına uymuyormu yoksa sevgilinözellikle bi sebep yok ön yargı
belli bi sebep yok.. 4 yıldır tanıyorum benim yaşım 20 onun ki 22?Neden karsi cikiyor? Ne zamandir taniyorsun ve yaslariniz kac?
sadece sevgilime karşı aslında tanısalar o kadar çook sevecekler ki tam onların istediği gibi bi damat adayısadece sevgiline karşımı önyargılılar...hayallerindeki damat adayına uymuyormu yoksa sevgilin
ablacımm yaşım 20.. bilmiyorum ama bana pek önemsizmişim gibi geliyor.. ailem daha sevgilimi ve onun ailesini tanımadan ön yargıyla yaklaşıyor yani belli bi sebep yok..Ailenin tek çocuğusun ve sana önem verilmiyor... bu aile neye önem veriyor... benimde tek çocuğum var kesinlikle tek çocuk olduğu için şımarmasını bende istemiyorum ve mümkün olduğunca ona göre davranıyorum... Ama çocuğumdan başka önemli birşeyimde yok.... Aile içinde senden daha önemli anne baba arasında bir sorunmu varki... yada acaba senmi kendini önemsizmişsin gibi görüyorsun.... yaşın kaç bu arada annen sevgiline neden karşı çıkmış olabilirki... bunlarıda yazarsan önemsiz olduğun için değilde belki de gerçekten onlar için çok önemli olduğun için karşı çıkmış olabilir....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?