İsteme öncesi yaşananlar

Ben sizi haklı buldum, evlilik teklifinde onların olmasına gerek yoktu, isteme için gelmiş illa arkadaşı görüşmesi mi gerekiyor. Kız belki de evini göstermek için çağırdı, erkek arkadaşın da kıramadı. Ben hiç sevmem şunu aldım, bunu yaptırdım diye konuşulmasını. Ki özensen de haklısın, yeni evleniyorsun.
Allah razı olsun çok sağolun fakat inanın özenmekle alakalı değil erkek arkadaşımın tavrı kızın düşüncesizliği gerdi yorumunuz için teşekkür ederim

Sizden de razı olsun .. Yine de siz pire için yorgan yakmayın ,işin iç detayını erkek arkadaşınızla olan ilişkinin süresi , iletişiminiz , ortak zevkleriniz , geçtiğiniz yollar , ideallerinizin ortaklığı , size ailenize duyduğu saygı -sevgi , kişilik yapısı,iyi - kötü alışkanlıkları ,vs.aklıma gelmeyenler , evlilik çok büyük bir yapılanma . hepsini bir düşünüp değerlendirin. sadece bu tek başına “bu iş olmaz demek için güçlü bir neden değil” ..sevgiler ,mutluluklar ..
Hepsini tek tek düşünücem sizde sevgiyle kalın Rabbim mutlu kılsın sizleride

Baya hararetli telaşlı yazmışsın sanırım okuyan anlamak icin cebelleşiyor malesef... Hakkinda hayırlısı olur inşallah... :KK69:

Bence sen sorunlu bir insansın.surekli mız mız eden birşeylerden şikayetçi olan tiplerdensin anladığım kadarıyla.
Nereden anladığınızı sorabilirmiyim insanları analiz etmek ne kadar kolay sevmediğiniz insanla aynı ortamda olmayı istememek mızmızlıksa bağırıldıgı halde sürpriz yapılmaya onca yol yürütülüp sonra sevmediğiniz birinin evine gitmeye zorlanmak mızmızlıksa öyleyim

Bana bu teklif öncesi bile istemeye kız arkadaşı için gelse mi acaba diye teklif bile etti sevmediğimi ne şekilde söyleyeceğimi şaşırdım yorumunuz için teşekkür ederim
Yok artık pes senin bütün önemli gunlerim o kıza sinir olarak zehir olacak ve kıza ne desen sen kabahatlisin bu o kızla ya da eş adayınızla yaşadığınız ne ilk ne de son sorun demek ki. Açıkca sevmedigini söyle yoksa iyice hayatınıza mudahil olur kiz isteme nisan eşya alma ev yerleştirme düğün falan derken delirirsin

Hele o sizin sevmediğiniz ama onun sevdiği arkadaşı için de boşa konuşursunuz ne derseniz deyin onu haklı çıkarır aslında öyle demek istememiştir öyle yapmak istememiştir sen kötü düşünüyorsun diye ve son nokta ya o ya ben diye gözünüzün dönmesi olur şayet biz de ablası için oldu aynı olay on yıldır ablası benim kardeşini elinden aldigimi düşünerek çok fazla sorun çıkardı artık çocuklarıma da sorun çıkmaya başlayınca tamamen görüşmeyi kestik ama on yıl o aslında iyi niyetli asla bizim boşanmanızı istemez sadece şaka yapıyor savunmasıyla geçti ve benim sinirlerim bozulmuştu bi tercih yapması gerekti yoksa olur yani kalmamıştı sen bilirsin bu kadar zorluğa dayanabilecek misin ben on yıl dayandım ama ben artık eski ben değilim fiziksel ve psikolojik anlamda. Eşim şu an çok iyi ama geçmişteki hallerini kafamdan atamıyorum
Maalesefki bende ilişkinin en başındaki ben değilim daha mutlu daha iyi hisseden kız gitti şimdiden

Yok artık pes senin bütün önemli gunlerim o kıza sinir olarak zehir olacak ve kıza ne desen sen kabahatlisin bu o kızla ya da eş adayınızla yaşadığınız ne ilk ne de son sorun demek ki. Açıkca sevmedigini söyle yoksa iyice hayatınıza mudahil olur kiz isteme nisan eşya alma ev yerleştirme düğün falan derken delirirsin
Çok açık net tavrımı söylediğim halde evlilik teklif imde kendisini buldum

Merhaba arkadaşlar isteme olayının konusunu ikidir açıyorum kusura bakmayın, bu arada istemem bugün oldu fakat dün erkek arkadaşımla yaşadığım olay/ olaylardan dolayı gerçekten hiç hevesim kalmadı. Dün hem eksiklerimi tamamlamak için hemde isteme öncesi vakit geçirmek için Ankara'dan istanbul'a geldi. Birlikte onun üniversiteden arkadaşı ve benim hiç sevmediğim ona defalarca kızdan hazetmediğimi söylediğim ve kahvaltıya gitmek istemediğim halde onlara kahvaltıya gidicez dedi bende tamam dedim. Bu arada kızdan hazetmeme sebebim herkesin bi negatif yönde enerjisi vardır yada enerji birbirini tutmaz soğuk, kendini beğenmiş ve erkek arkadaşımla ayrıldığımız zamanımızda bize yardımcı olmayan bir kız olması. Neyse metrodayız döndüm erkek arkadaşıma ünalanda inmicekmiyiz diye farkında olmadan iki üç kez sormuşum ve bana ses tonunu yükselterek kaba bi şekilde bilmiyorum neden inip inmiyeceğimizi kadıköyde bizi bekliyorlar dedi. Kırıldım böyle bu tarz tepki vermezdi normalde sonra indik yürüyoruz yürüyoruz yol bitmiyo hava soğuk sonra bir baktım uzaktan o sevmediğimi defalarca söylediğim kız ve eşi inciburnu feneri diye bir yer var ve o havada kayalıkların orada ki Allah muhafaza bi ayağın kaysa gitti bi kalp çizilmiş ve basit bi evlilik teklifi yaptı. Yanlış anlamayın beğenmemek değil ama bu özel anımda sevmediğimi söylediğim insanın olması beni çok çok gerdi. Sonra kızın evine gittik orada kızın tavrı stresimi gerginligimi gördüğü halde ben artık çok rahatım kızda yaklaşık bir ay önce evlendi, güzel bi rezidansta oturuyo sürekli bana ben çok rahatim atlattım o aşamaları yatak odamı özel yaptırdğm şunu bunu özel yaptırdım zaten ev alıcaz o yüzden şimdilik bu kadar eşya tarzında sıkıcı muhabbetiylekahvaltiyı yapar yapmaz hemen müsade istedim çıktık. Avm'ye gittik erkek arkadaşımla ben kız için sürekli onu özel yaptım bunu özel yaptrdım tarzında konuşmaları beni çok bunalttı dedim. bana döndü onun yüzüğünüde özel yaptırmış eşi dedi benim param olmadığı için yaptıramıyorum öyle şeyler dedi bende bari bunu bu şekilde söyleyip özendirmeye çalışmasaydın bundan haberim yoktu dedim sonra demek bu maddiyat mesleğe dayalı değil aileden gelen bi zenginliği vardır. Erkek arkadaşımın daha sağlam bi işi olduğu halde maddi durumu ailesininde kendisinin de iyi değil bunu hiç yadırgamadım daha sonra eşi ona göre daha mütevazi ve iyi biri dedim diye erkek arkadaşımın bana dedigi kelime Sen onun eşini çok beğendin herhalde lafını duyunca kendimi küçük düşürülmüş ve çok kötü hissettim artık istemiyorum yarın gelmeyin dememe rağmen peşimden geldi ağladı çok gergindim ağzımdan çıktı özür dilerim dedi ama benim içime bu kelimesi dert oldu bi insan nasıl evlilik yolunda ilerlediği insana böyle kelime edebilir gerginlik olsa bile söylenmeyecek kelimeler var bugün ailesiyle geldiler fakat babam bu bi tanışma isteme olarak olmasın bi birbirimizi tanıyalım konuşalğm düşünelim sonra bir adım atılır dedi ama benim içim hiç rahat değil nolursunuz bu konu hakkında yardımcı olun

ikinizin de hataları var. Eğer istemiyorsan uzatma ki karşı tarafa da yazık olmasın. 3.5 senelik evliyim ne tek taşım var ne bir evlilik teklifi aldım. Evet olsa daha güzel olurdu belki ama ne bileyim yine yapmış birşeyler. Sen ana odaklanmak yerine sevmediğim insanlar olmasa vs diyorsun. Takılma bunlara rahat ol biraz akışına bırak. Stresten hem kendini hem de nişanlını boş yere üzüyorsun

ikinizin de hataları var. Eğer istemiyorsan uzatma ki karşı tarafa da yazık olmasın. 3.5 senelik evliyim ne tek taşım var ne bir evlilik teklifi aldım. Evet olsa daha güzel olurdu belki ama ne bileyim yine yapmış birşeyler. Sen ana odaklanmak yerine sevmediğim insanlar olmasa vs diyorsun. Takılma bunlara rahat ol biraz akışına bırak. Stresten hem kendini hem de nişanlını boş yere üzüyorsun
Belki size şımarıklık gelicek, böyle sevmedigim insanlar arasında olmasındansa inanın hiç evlilik teklifi almasaydım daha mutlu olurdum bazen bazı şeylerin olmaması olmasından daha iyi fakat oldu bi kere haklısınız ana odaklanmalıydım yapamadım.teşekkür ederim yorumunuz için

Belki size şımarıklık gelicek, böyle sevmedigim insanlar arasında olmasındansa inanın hiç evlilik teklifi almasaydım daha mutlu olurdum bazen bazı şeylerin olmaması olmasından daha iyi fakat oldu bi kere haklısınız ana odaklanmalıydım yapamadım.teşekkür ederim yorumunuz için

Hiç olmaması ayrı bi yara emin ol, kendimden biliyorum :) herkes iyi kötü birşeyler anlatırken sen ben de birşey yok diyip gülüyorsun :)) eşim yapabileceklen yapmadı ve diyorum ya hala bi tek taşım yok:)

Hiç olmaması ayrı bi yara emin ol, kendimden biliyorum :) herkes iyi kötü birşeyler anlatırken sen ben de birşey yok diyip gülüyorsun :)) eşim yapabileceklen yapmadı ve diyorum ya hala bi tek taşım yok:)
Gerçekten huzur saygı anlayış varsa bunları çok beklemiyorsunuz son zamanlarda aramızda hep bi tartışma olduğu için sanırım bende konuyu büyüttüm inşaAllah tez zamanda alır enişte bey :)

adama ısrarla sevmiyorum bu kızı diyorsun hadi kahvaltıya gitmeye katlanırsın 2-3 saat neyse de böyle özel bir ana sevmediğin insanları dahil etmesi çok saçma.

bunun maddi durumuyla da ilgisi yok. başbaşayken etseymiş sevmediğin insanların burnunun dibinde ne alaka ???

bence sen haklısın , her şeyi bu yüzden çöpe atmak doğru olur mu sen bilirsin ama içine sinmiyorsa sinmiyordur.

adama ısrarla sevmiyorum bu kızı diyorsun hadi kahvaltıya gitmeye katlanırsın 2-3 saat neyse de böyle özel bir ana sevmediğin insanları dahil etmesi çok saçma.

bunun maddi durumuyla da ilgisi yok. başbaşayken etseymiş sevmediğin insanların burnunun dibinde ne alaka ???

bence sen haklısın , her şeyi bu yüzden çöpe atmak doğru olur mu sen bilirsin ama içine sinmiyorsa sinmiyordur.
Yorumunuz için çok teşekkür ederim, kahvaltıda da erkek arkadaşım bir türlü kalkmadı en sonunda ben artık müsaadenizi isteyelim dedim sevmediğimi bildiği halde bu ısrar nedir ben bir türlü anlamadım güzelliklede söyledim yine aynı artık detaylıca düşünüp ona göre bir karar veririm Allah hayırlısı neyse onu nasip etsin 🤲

mütevazi ve iyi biri dedim diye erkek arkadaşımın bana dedigi kelime Sen onun eşini çok beğendin herhalde lafını duyunca kendimi küçük düşürülmüş ve çok kötü hissettim

istemediğim halde hem beni görüşmeye zorlayacak, hem de yukardaki cümleyi kuracak. adama demezler mi o zaman, senin fikrin neyse zikrin de o, size maletmesin düşüncesini.
ben sizi haklı gördüm, olabilir bazen kadınlar arası elektrik tutmaz hoşlanmazsınız. ille de burnunuza sokmanın anlamı yok.
siz yapsanız aynını napardı, empati yapsın.

istemediğim halde hem beni görüşmeye zorlayacak, hem de yukardaki cümleyi kuracak. adama demezler mi o zaman, senin fikrin neyse zikrin de o, size maletmesin düşüncesini.
ben sizi haklı gördüm, olabilir bazen kadınlar arası elektrik tutmaz hoşlanmazsınız. ille de burnunuza sokmanın anlamı yok.
siz yapsanız aynını napardı, empati yapsın.
Yorumunuz için çok teşekkür ederim 🤲

Ben bu erkek arkadaşların kız arkadaşlarla hele nişanlı ya da evli ya da sevgilisi ile görüşme olayını bir türlü anlayamam. Bence nişan ya da evlilik yoluna girmeden olayı biraz daha içinizde sorgulayın. İçinizde ki şüpheler cevap bulamıyorsa işiniz zor. Herşeyin hayırlısı.

Back
X