İsteme öncesi yaşananlar

Evlenme teklif edeceği yere giderken size sesini yükseltip sonra arkadaşlarının yanında şirinlik yapıyorsa sizi çok da önemsemiyor demektir. Ben olsam heralde o evlilik teklifini bana yapılmış gibi hissetmezdim. Arkadaşları için hazırlanmış gibi. Ya da onların fikri miydi acaba? Önce sövüp sonra sevmek gibi olmuş. Çok sevimsiz.

neden hoslanmadiginiz birinin yaninda evlilik teklifi ediyor ki? ben bu kisma cok takildim. diger soyledikleri kizginlikla agizdan cikmis sozler diyelim ki -soylenmemesi gerekir tabi- hoslanmadiginizi bile bile en özel aninizda o kisinin olmasi gererdi beni de. gerginligin temeli bu gordugum kadari ile. mesela siz evlendiginizde sirf arkadasi diye gorusmek zorunda mi kalacaksiniz?
Size kısaca anlatayım bu kızı daha önce binlerce kez sevmediğimi hazetmediğimi söylediğim halde bile bile yaptı hatta dedimki böyle olacağına bi yerde restorant kafede baş başayken yüzüğünü taksaydın daha memnun olurdum diye. Bunlar üniden yakın arkadaş grupları ve o erkek grubunda tek bu kız var hepsi samimiler kimse kızın düğününe gitmiyor benim erkek arkadaşım o gün rahatsız olduğu halde ankara'dan zonguldağa gidip üzerine kaydadeğer bir altın takıyor ben görüsmek istemem dedim tamam dedi ama şu olayı size anlatmamın sebebi bu şekildeki samimiyetleri var her ne kadar tamam da dese kahvalti olayına döndürür

HL
Evlenme teklif edeceği yere giderken size sesini yükseltip sonra arkadaşlarının yanında şirinlik yapıyorsa sizi çok da önemsemiyor demektir. Ben olsam heralde o evlilik teklifini bana yapılmış gibi hissetmezdim. Arkadaşları için hazırlanmış gibi. Ya da onların fikri miydi acaba? Önce sövüp sonra sevmek gibi olmuş. Çok sevimsiz.
ben zaten çok belli ettim hoşlanmadığımı bu tekliften hatta uzaktan yürürken bile söylendim bana dedigi şey şuan yeri değil demek

Bana çok mizmiz geldiniz.evlenen bir ay olmuş.siz de evleneceksiniz diye anlatmıştır eşyaları.

Kıza boşuna bilenmissin.gitmek istemediğin yere gitmiceksin.bu kadar basit. Bence de kiskaniyosun kızı, evini, eşini..

Yok erkek arkadaşımın işi ondan daha sağlam ama durumu kötü vs. E madem öyle evlenme yoluna girme. Bile isteye yapıp da (aynı kahvaltıya gitmek gibi) sonra çocuk gibi mizminlanmak.... çocuğun yerinde olsam değil peşinden gelmek, fırsat bu fırsat deyip giderdim.

valla kızda bir sorun göremedim, siz kıskandığınızdan sorun çıkartmaya yer arıyor gibisiniz.
Konuyu gerçekten anlamamışsınız, erkek arkadaşımın tavri kızın sormadan sahip olduklarını söylemesi sadece iki maddiyat içeren kelimeye odaklanıp asıl sorunu görmeyip kıskançlıkla yargılamak ne kadar kolay yinede teşekkürler

Erkek arkadaşın çok tuhaf. Sürpriz teklif yapacak ama hem sevmediğin birini olaya dahil ediyor hem yolda gerginlik çıkartıyor. Sanki biri kafasına silah dayamış sürpriz yap diye.

Yüzük meselesinde ayıp etmişsiniz.

Arkadaşının eşi için yaptığı ima ile de o size ayıp etmiş.

İkiniz de evlenmek istediğinize emin değilsiniz gibi geldi bana.

Bence tamamen stresten oluşan şeyler ayrıca erkek arkadaşınızda belki özel yapılan şeyleri duyduktan sonra içine oturmuş oda kıskanmış olamaz mı. Sizin verdiğiniz cevap (bari özendirmeseydin) ne kadar doğru ise onun verdiği örnekte o kadar doğru olmuş . Her iki tarafta hatalı

Bana çok mizmiz geldiniz.evlenen bir ay olmuş.siz de evleneceksiniz diye anlatmıştır eşyaları.

Kıza boşuna bilenmissin.gitmek istemediğin yere gitmiceksin.bu kadar basit. Bence de kiskaniyosun kızı, evini, eşini..

Yok erkek arkadaşımın işi ondan daha sağlam ama durumu kötü vs. E madem öyle evlenme yoluna girme. Bile isteye yapıp da (aynı kahvaltıya gitmek gibi) sonra çocuk gibi mizminlanmak.... çocuğun yerinde olsam değil peşinden gelmek, fırsat bu fırsat deyip giderdim.
Maddiyatı neden baz aldınız ben onu gerçekten anlamadım çok şükür benim kendi ailemin durumu iyi insanların varı yoğu beni ilgilendirmez kızın tavrını beğenmediğimi söylüyorum neden onun suyu var buyu var diye vurgulamıyorum yinede saygı duyuyorum yorumunuza hı birde empati yaparak eşinizin sizi yakın arkadaşının kocasına yakıştırır şekilde imada bulunursa tepkiniz en az benim gibi sizin söylediğiniz mızmızlıkmı neyse olurdu..

Bence tamamen stresten oluşan şeyler ayrıca erkek arkadaşınızda belki özel yapılan şeyleri duyduktan sonra içine oturmuş oda kıskanmış olamaz mı. Sizin verdiğiniz cevap (bari özendirmeseydin) ne kadar doğru ise onun verdiği örnekte o kadar doğru olmuş . Her iki tarafta hatalı
Yorumunuz için çok teşekkür ederim bu açıdan düşünmemiştim

Aileniz çok haklı çıktı ;) isteme seğil sonuçta tanışma siz erkek arkadaşınıxı biraz daha tanıyın sanki olmamış o ilişki ,damadın yakın kız arkadaşına gitmek nesi eminim o kızın eşi ,siz ikinizi yakın sanıyordur,yaptığı ayıp ayrıca çok bependin herhalde demesi fiyasko ,o ağlaması kendi ailesine rezil olmamak içindir

Erkek arkadaşın çok tuhaf. Sürpriz teklif yapacak ama hem sevmediğin birini olaya dahil ediyor hem yolda gerginlik çıkartıyor. Sanki biri kafasına silah dayamış sürpriz yap diye.

Yüzük meselesinde ayıp etmişsiniz.

Arkadaşının eşi için yaptığı ima ile de o size ayıp etmiş.

İkiniz de evlenmek istediğinize emin değilsiniz gibi geldi bana.
Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Onu bilmem ama tavrından dolayı ben gerçekten emin değilim

Aileniz çok haklı çıktı :KK66: isteme seğil sonuçta tanışma siz erkek arkadaşınıxı biraz daha tanıyın sanki olmamış o ilişki ,damadın yakın kız arkadaşına gitmek nesi eminim o kızın eşi ,siz ikinizi yakın sanıyordur,yaptığı ayıp ayrıca çok bependin herhalde demesi fiyasko ,o ağlaması kendi ailesine rezil olmamak içindir
Aynen öyle oldu.. Kesinlikle çok haklısınız yorumunuz için çok teşekkür ederim

Maddiyatı neden baz aldınız ben onu gerçekten anlamadım çok şükür benim kendi ailemin durumu iyi insanların varı yoğu beni ilgilendirmez kızın tavrını beğenmediğimi söylüyorum neden onun suyu var buyu var diye vurgulamıyorum yinede saygı duyuyorum yorumunuza hı birde empati yaparak eşinizin sizi yakın arkadaşının kocasına yakıştırır şekilde imada bulunursa tepkiniz en az benim gibi sizin söylediğiniz mızmızlıkmı neyse olurdu..
Maddiyat vurgulamadin mi gerçekten? Peki evlilik teklifi suprizine yorumun ne mana o zaman? Ama küçümsemek istemiyorsun değil mi :(((((((( bi de işi daha sağlam ama maddi durumu kötü hem kendinin hem ailesinin... ok canım bunlar küçümseme değil yani ..

Es adayının söylediğine gelince de insanları cildirtip sonra da ama neden böyle dedi diyen insanlara hak veremiyorum, kusura bakma.ama sana çok dokunduysa madem gözünün yaşına bakma tamam mı tatlım ;)

O kiz belki sizi kiskandirmak istedi, belki de boyle bir niyeti yoktu... Onemli olan el elden ustundur taaa arsa kadar. Her zaman bizden daha zenginler, daha akillilar, daha sagliklilar olacak cevremizde. Bu kimseler eger hava atiyorlarsa gulup gecin. Kompleks yaparsaniz onlar kazanir. Hic umursamayin , gun ola harman ola. Her zengin mutlu mu? Siz kucuk seylerle mutlu olun, sozlunuzden cok sey beklemeyin. Erkekler para konusunda cok geriliyorlar.

Maddiyat vurgulamadin mi gerçekten? Peki evlilik teklifi suprizine yorumun ne mana o zaman? Ama küçümsemek istemiyorsun değil mi :(((((((( bi de işi daha sağlam ama maddi durumu kötü hem kendinin hem ailesinin... ok canım bunlar küçümseme değil yani ..

Es adayının söylediğine gelince de insanları cildirtip sonra da ama neden böyle dedi diyen insanlara hak veremiyorum, kusura bakma.ama sana çok dokunduysa madem gözünün yaşına bakma tamam mı tatlım ;)
Herkesin bi prensibi sınırları vardır o çizgileri çıldırsanızda aşmazsınız kendinize olan saygınızdn dolayğ. üye değilkende buradaki yorumlarınızı okuyodum çok objektif ve güzel yorumlarınız var belki görmediklerimi görüyosunuzdur yada kendimi yanlış ifade etmişimdir yazarken teşekkürler

O kiz belki sizi kiskandirmak istedi, belki de boyle bir niyeti yoktu... Onemli olan el elden ustundur taaa arsa kadar. Her zaman bizden daha zenginler, daha akillilar, daha sagliklilar olacak cevremizde. Bu kimseler eger hava atiyorlarsa gulup gecin. Kompleks yaparsaniz onlar kazanir. Hic umursamayin , gun ola harman ola. Her zengin mutlu mu? Siz kucuk seylerle mutlu olun, sozlunuzden cok sey beklemeyin. Erkekler para konusunda cok geriliyorlar.
Yorumunuz için çok teşekkür ederim çok haklısınız

Back
X