İstemediğim biriyle bugün evlendim

Fake konu.

Korumak derken neyi kastediyorsunuz?
Biraz daha açık yazarsanız belki anlarız.

Estetikten sonra burnun nasıl oldu , ön kısmı indimi ? İstediğin görüntüye ulasabildinmi konu sahibi?

Burnunuz için aldığınız desteği keşke evlenmeden önce isteseydiniz burdan. Sorun tam olarak nasıl gelişti bilmiyorum ama wattpad Maça kızı bilmem kaç vol gibi bir tablo çıkmış ortaya. Adınız çıkmasın ama cesediniz çıksın gibi bi karar olmuş bu. Havlayan köpek ısırmazdı.

Benim de hayatımda bu gibi ayrılmak istediğim anda kendisine zarar veren hatta ayrı şehirlerde olmamıza rağmen görüntülü konuştuğumuzda defalarca ayrilmaya çalıştığım şahıs kamera karşısına geçip kendine zarar verip annesini dövuyordu benden ayrılırsan diye. Defalarca tehdit etti . Çalıştığı işten bile çıkıp benim yanıma gelmişti üniversite okuduğum zamanlarda. Şiddetine de maruz kaldım kaç kere. Aileme söylemek istememiştim üzülmesinler diye ama ne olduysa da en son aileme söyledim. Sana yardım edebilecek tek kişiler ailendir. Hayatımın her gün kötü olmasindansa 1 ayımı 1 senemi kötü geçiririm çok daha iyi. Yılma evet evlenmişsin ama hala hersey senin elinde. Polise git . Uzaklaştırma al kendine yapma bunu zindan hayatı yaşatma kendine. Kötü birsey yaptıysan da bırak yapmışsın plan olmuş artık . Kimse dört dörtlük değildir bir yanlış yaptın diye neden kendini cezalandiriyorsun böyle birsey için ? O kadar sene geçmesine rağmen hala yaşadıklarım aklıma gelince bir kötü oluyorum cok kötü zamanlardı ama çok şükür bugünlere gelebildim o zaman belki de aileme söylemeseydim şimdi çok daha kötü olacaktı hersey . Şu An ne durumdasın bilmiyorum ya da tam olarak neler yaşadın bilmiyorum ama hersey çözülür yeter ki kendine güzel bir yol çizmeye çalış hapsetme kendini . İntihar etmek bile daha cazip gelen bir hayatta neden kendini oraya maruz bırakıyorsun? Sadece kendi istediğin şeyleri yap hayatını düzene sok zor olsa da geçecek uzun sürse de geçecek. Kendi ayakların üzerinde duyabiliyorsan eğer kendine yeni bir hayat kur ama ailenden de destek al . Bugünlerin bir daha gelmeyecek . Kendini en iyi sen tanır ve sen bilirsin kendini daha fazla üzme kadinlar olarak hepimiz çok degerliyiz ve kimsenin bizi degersizlestirmesine izin vermemeliyiz . Sadece yavaşta olsa harekete geç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…