Sende bişey atiyorsun ortaya başı var sonu yok insanlar soru soruyor cevap yok.yalan mi dolan mi belli değil madem konusmuycaksin niye milleti meskul ediyorsun.Îstemediğim biriyle bugun evlendim sorcaksiniz madem istemiyordun niye evlendinn Ailemi korumak için buna mecburdum şu an ayri yataklarda yatiyoruz onunla ayni yatağa bile girmedim okadarki istemiyorum Ailemde karşıydi bu evliliğe ama ben seviyormus gibi yapmak zorundaydimm Daha önce konu acmistim burda intihar edeni Allah affedermi diye Intihar fikri bile daha cazipti onunla evlenmekten şu an evliyim ve keske sabah uyandigimda hersey bir rüya olsaa diye uyuyorum Evlilik benim hayatta en son isteyecegim seydi 24 yasimdayim buda burda dursun Herkesin derdi kendine ağırr sadece icimi dökmek istedimm
Wattpad kitap konusuDizi senaryosu mu bu?
Umarim yaşadiğimi yaşamazsiniz başka bisey demiyorum ..
Kendine yazık etmişsin.Keske evlenmeseydin.Îstemediğim biriyle bugun evlendim sorcaksiniz madem istemiyordun niye evlendinn Ailemi korumak için buna mecburdum şu an ayri yataklarda yatiyoruz onunla ayni yatağa bile girmedim okadarki istemiyorum Ailemde karşıydi bu evliliğe ama ben seviyormus gibi yapmak zorundaydimm Daha önce konu acmistim burda intihar edeni Allah affedermi diye Intihar fikri bile daha cazipti onunla evlenmekten şu an evliyim ve keske sabah uyandigimda hersey bir rüya olsaa diye uyuyorum Evlilik benim hayatta en son isteyecegim seydi 24 yasimdayim buda burda dursun Herkesin derdi kendine ağırr sadece icimi dökmek istedimm
Gerçek kesit... oyunculukları çok kötüydü dimi..Hayır gerçek hayattan kesitler
Bana da aslında kendi de istiyor da yediremiyor gibi geldi. Bu manyak herifi seviyorum diyemiyor kendini böyle avutuyor gibi.5. 6. Bölüm gibi ısınmaya aşık olmaya falan başlanıyor biraz sık dişini.. kaç sezon?
Adam ölümle mi tehdit etti? Eğer öyleyse evlenip daha kötü duruma düşmedin mi? Sevmediğin biriyle aynı evdesin.. nasıl yatacaksın? İyice kavga çıkmayacak mı?Hiç bir şekilde başka birşey yok sadece ailemi korumak adina bu yola girdim Size sacma gelebilir ama şu an bu durumun icindeyim çırpındıkça dibe batiyorumm
Biraz daha detay versenÎstemediğim biriyle bugun evlendim sorcaksiniz madem istemiyordun niye evlendinn Ailemi korumak için buna mecburdum şu an ayri yataklarda yatiyoruz onunla ayni yatağa bile girmedim okadarki istemiyorum Ailemde karşıydi bu evliliğe ama ben seviyormus gibi yapmak zorundaydimm Daha önce konu acmistim burda intihar edeni Allah affedermi diye Intihar fikri bile daha cazipti onunla evlenmekten şu an evliyim ve keske sabah uyandigimda hersey bir rüya olsaa diye uyuyorum Evlilik benim hayatta en son isteyecegim seydi 24 yasimdayim buda burda dursun Herkesin derdi kendine ağırr sadece icimi dökmek istedimm
Onlar sonunda çok mutlu oluyorlarŞuan okuduğum bir roman var adı "Deli" aynı orada ki gibi durumunuz ilginç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?