İstemediğim biriyle bugün evlendim

aleyna677

Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2022
94
30
8
26
Îstemediğim biriyle bugun evlendim sorcaksiniz madem istemiyordun niye evlendinn Ailemi korumak için buna mecburdum şu an ayri yataklarda yatiyoruz onunla ayni yatağa bile girmedim okadarki istemiyorum Ailemde karşıydi bu evliliğe ama ben seviyormus gibi yapmak zorundaydimm Daha önce konu acmistim burda intihar edeni Allah affedermi diye Intihar fikri bile daha cazipti onunla evlenmekten şu an evliyim ve keske sabah uyandigimda hersey bir rüya olsaa diye uyuyorum Evlilik benim hayatta en son isteyecegim seydi 24 yasimdayim buda burda dursun Herkesin derdi kendine ağırr sadece icimi dökmek istedimm

iyi geceler kusura bakmayın ama
bana da biraz farklı garip geldi.
Flim de olur genelde bu .

Bu nasıl iş arkadaş? Ailenin istemediği bir evliliği aileni korumak için yapmış olamazsın. Başka şeyler vardır da biz sormadan Allah rızası için bir iki cümle daha yazaydın.
Hiç bir şekilde başka birşey yok sadece ailemi korumak adina bu yola girdim Size sacma gelebilir ama şu an bu durumun icindeyim çırpındıkça dibe batiyorumm

Bu nasıl iş arkadaş? Ailenin istemediği bir evliliği aileni korumak için yapmış olamazsın. Başka şeyler vardır da biz sormadan Allah rızası için bir iki cümle daha yazaydın.
Hiç bir şekilde başka birşey yok sadece ailemi korumak adina bu yola girdim Size sacma gelebilir ama şu an bu durumun icindeyim çırpındıkça dibe batiyorumm
Yaa nedenini, nasılını yazsana. Dağ başındamıyız?

Bu ruh hastasıyla mı evlendin?

Ailenizi korumak için bir sonraki yapacağınız şey ne? Adam size ne isterse yapabilecek öyle mi? Sizi satıp peşkeş çekip sırtınızdan para kazanabilir, canı istediği şekilde dövebilir, her gün tecavüz edip her sene hamile bırakabilir yani. Ailenizi korumak için bir insan ne derse yapacak mısınız?

Kusura bakmayın da dağda ormanda kulübede tutulmuyorsunuz. Elinizin altında tüm dünyaya ulaşabileceğiniz internet var telefon var. Kimsiniz nesiniz eski konunuz ne bilmiyorum ama ilgi çekmek isteyen biri gibi geldiniz.

Endişe ettiğin şey bu ruh hastası adamın adını çıkarmamasıymış, artık bu salaktan kurtulsan evlenip boşandığın için adın kötüye çıkmaz. Bir süre bekle sonra hemen boşan sığınma evine git.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…