Umarim yaşadiğimi yaşamazsiniz başka bisey demiyorum ..Ailenizi korumak için bir sonraki yapacağınız şey ne? Adam size ne isterse yapabilecek öyle mi? Sizi satıp peşkeş çekip sırtınızdan para kazanabilir, canı istediği şekilde dövebilir, her gün tecavüz edip her sene hamile bırakabilir yani. Ailenizi korumak için bir insan ne derse yapacak mısınız?
Kusura bakmayın da dağda ormanda kulübede tutulmuyorsunuz. Elinizin altında tüm dünyaya ulaşabileceğiniz internet var telefon var. Kimsiniz nesiniz eski konunuz ne bilmiyorum ama ilgi çekmek isteyen biri gibi geldiniz.
2022 yılında açtığı konusundan kendi yazısını alıntıladım. Duyulursa kötü olurmuş. Üyeler polise git demişler.22 yaşımdayım ve doğuluyuz burda böyle şeyler duyulursa çok kötü olur
Önce nefret olur.Sonra tesadüfi çıplak görürsünüz.Sonra mecburen aynı yatakta yatmak zorunda kaldığınızda sabah bir uyanırsınız gece farkında olmadan birbirinize sarılmış olursunuz ilk kıvılcım orada başlar sonra aşk daha sonra entrika en son kötü kadın çıkar bir tane falan öyle devam eder.3 aylık yaz dizisi senaryoları bu şekilde değilmiydiÎstemediğim biriyle bugun evlendim sorcaksiniz madem istemiyordun niye evlendinn Ailemi korumak için buna mecburdum şu an ayri yataklarda yatiyoruz onunla ayni yatağa bile girmedim okadarki istemiyorum Ailemde karşıydi bu evliliğe ama ben seviyormus gibi yapmak zorundaydimm Daha önce konu acmistim burda intihar edeni Allah affedermi diye Intihar fikri bile daha cazipti onunla evlenmekten şu an evliyim ve keske sabah uyandigimda hersey bir rüya olsaa diye uyuyorum Evlilik benim hayatta en son isteyecegim seydi 24 yasimdayim buda burda dursun Herkesin derdi kendine ağırr sadece icimi dökmek istedimm
Yaşamam, endişeniz olmasın. Şu yazdıklarınızı başka biri yazıp size okutsa ne geçerdi aklınızdan? Arkadaşınız bu durumda olsa ne tavsiye ederdiniz?Umarim yaşadiğimi yaşamazsiniz başka bisey demiyorum ..
Şuan okuduğum bir roman var adı "Deli" aynı orada ki gibi durumunuz ilginçÎstemediğim biriyle bugun evlendim sorcaksiniz madem istemiyordun niye evlendinn Ailemi korumak için buna mecburdum şu an ayri yataklarda yatiyoruz onunla ayni yatağa bile girmedim okadarki istemiyorum Ailemde karşıydi bu evliliğe ama ben seviyormus gibi yapmak zorundaydimm Daha önce konu acmistim burda intihar edeni Allah affedermi diye Intihar fikri bile daha cazipti onunla evlenmekten şu an evliyim ve keske sabah uyandigimda hersey bir rüya olsaa diye uyuyorum Evlilik benim hayatta en son isteyecegim seydi 24 yasimdayim buda burda dursun Herkesin derdi kendine ağırr sadece icimi dökmek istedimm
Bu kişiyle mi evlendiniz? Şikayet etseydiniz gerekirse şehir degistirseydiniz ailenizle. Hatta kendine zarar verirken g*berseydi şerefsiz herif.Onla konuşmayınca kendine zarar veriyor kendine zarar verince ailesi beni aileme söylemekle tehdit ediyor Naptımsa vazgeçmedi benden yıllarımı verdim sırf ailesi adımı çıkarmasın diye halende konusuyorum onunla istemeyerekk
Yaz dizilerini senmi yazdin kizÖnce nefret olur.Sonra tesadüfi çıplak görürsünüz.Sonra mecburen aynı yatakta yatmak zorunda kaldığınızda sabah bir uyanırsınız gece farkında olmadan birbirinize sarılmış olursunuz ilk kıvılcım orada başlar sonra aşk daha sonra entrika en son kötü kadın çıkar bir tane falan öyle devam eder.3 aylık yaz dizisi senaryoları bu şekilde değilmiydi
Benim de aklıma ilk o dediğin geldi.Valla benim aklıma iyi şeyler gelmedi tecavüz falan geldi. Eğer öyle ise söyle bir yol arayalım. Böyle gitmez.
Gerçek mi ironi mi ?Îstemediğim biriyle bugun evlendim sorcaksiniz madem istemiyordun niye evlendinn Ailemi korumak için buna mecburdum şu an ayri yataklarda yatiyoruz onunla ayni yatağa bile girmedim okadarki istemiyorum Ailemde karşıydi bu evliliğe ama ben seviyormus gibi yapmak zorundaydimm Daha önce konu acmistim burda intihar edeni Allah affedermi diye Intihar fikri bile daha cazipti onunla evlenmekten şu an evliyim ve keske sabah uyandigimda hersey bir rüya olsaa diye uyuyorum Evlilik benim hayatta en son isteyecegim seydi 24 yasimdayim buda burda dursun Herkesin derdi kendine ağırr sadece icimi dökmek istedimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?