İstemediğim biriyle evlenmeli miyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha cok kücüksünüz belli ki

Birincisi evliliğe hazır değilsiniz en azından psikolojik olarak
Mutsuz bir evlilik yapıp genc yasınızda bosanmayımı tercih edersiniz yoksa bikaç yıl daha evlenmeyip gercekten istediginiz biriyle mi evlenmeyi ? (Hoş onlada bosanabilirsin tabi ama en azından geriye baktıgında sevdimde cektim dersin vs)
Ayrıca sevdiginiz adama ben evleniyorum baskasıyla demekle ancak cocukluk yapmıs olursunuz. Adamın sizle gelecege dair bir planı varsa tamamen cıkartır aklından haberiniz olsun

Merhaba arkadaşlarım/ablalarım..
Ben birini yaklaşık olarak bir senedir seviyorum ve gelgitli ilişkimiz vardı.. Önce ki konumda bahsetmiştim biraz içimi dökmüştüm sizlere.. O adamla ağustos sonunda bir görüşmemiz olacak iyi ya da kötü bitecek.. Eğer ki hayatım da o olmazsa annemin dediği biriyle evleneceğim.. Bana birini söylemişlerdi matematik öğretmeni şöyle böyle diye.. Ben istemedim çünkü bana bir önceki konuda olan zulümleri yapan kişiye ne yaparsam yapayım aşığım.. Buna takıntılık demeyin lütfen.. İnsan hayatın da bir defa gerçekten aşık olur ve ben de bu adama denk geldim.. Diyeceğim o ki ağustos sonunda sevdiğim adamla buluşmaya gittiğimde okulu da bırakacağımı ve annemin istediği biriyle evleneceğimi söyleyeceğim.. Ve bunu sevdiğim adam olmazsa gerçekten yapacağım.. Çünkü yoruldum.. Bir senedir yaşadığım onca şey belki size göre hiç ama bana göre gerçekten ağır şeylerdi.. Hele şu son zamanlar çok yıprattı beni.. Sizden istediğim annemin söylediği kişiyle evlenmeli miyim?
Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim..

Ya sen delimisin? Elalemin adamı hem de sana acılar veren adamı seni istemeyecek diye okulu bırakıp, başkasıyla evlenip hem kendine hem o suçsuz insana mi yazik edeceksin? Ne ergence, ne eğreti düşünceler bunlar. Böyle kime ceza vereceksin ? Yine kendine. Olmazsa olmaz o adam. Başkasını da seversin ama önce bir şans ver sevmek için. Sen kendini sartlamis uçuruma doğru son surat gidiyorsun. Sakin kendini de başkalarını da yakma bir salak icin. Kendine gel.

Evet üzücü biliyorum ama son çarem.. En azından evlenmiş olurum belki hayatım düzene biner.. Belki de hayırlısı öyledir..
insan "en azından evlenmiş olurum" diye evlenmemeli. karşınızdaki insanın hayatı umrunuzda değil mi ? yoksa o matematik öğretmenin sizinle evlenmesi bir lütuf mu ki bu kadar umarsızca "en azından evlenmiş olurum" diyebiliyorsunuz? bir lütuf mu dediğim, siz bahşedip evleniyor olması anlamında..
bu hikayede üzülünecek tek kişi o matematik öğretmeni. dilerim engel çıkar da adamın hayatını mahvetmezsiniz. çünkü bu tutumunuzla o 1 senedir size çektiren sevgilinizden bence zerre kadar farkınız yok.

İlla evleneceğim diyorsunuz.
Evlenmek zorunda mısınız ? Yani illa 1 sene içinde evlenmeyi kendinize hedef mi koydunuz ?
Evlenmeye çocuk oyuncağı sanmayın. Aynı evi paylaşacaksınız.
Ayrıca söylemeniz gereken sevdiğiniz adam değil,diğer beyfendi.

Bir defa falan asik olmaz insan.Birakin bu klışe lafları.Kendinizi sartlamayin.Ateşe atmayın o insanı.O insanı diyorum cunku olan o adamcagiza olacak asıl.

Illa evlenmek zorunda misin?
Bir de okulu birakacakmissin...
cok saçma düşünceler bunlar
Hele de bir anneden gelmis olmasi daha daha sacma,boyle bir teklifin.
Korkma,insanlar bekar da yasayabiliyorlar 20li yillarini. Annen gibi dunyaya gozunu acar açmaz evlenip üremen gerekmiyor. Baska sekilde yasayan insanlar da var

Evet üzücü biliyorum ama son çarem.. En azından evlenmiş olurum belki hayatım düzene biner.. Belki de hayırlısı öyledir..
Evlenmiş olunmak için evlenilmez sevmediğin biriyle hele hiç evlenilmez.
Ne olur şu okullara sadece vücudunuz gitmesin🙄

Evlilik aman sıkıldım evleneyim durumu hiç değil aklını başına toplamalisin. Bir tek kendi hayatını değil karşı tarafı da yakmanın bir mantığı yok😒

Ay uzun zamandır yazmıyordum ama duramayacağım. Bacım sen kaç yaşındasın ne yapar edersin işsiz misin? Evde mi oturuyorsun okulu bırakıp neden evleniyorsun hadi sevdiğinle evlenmeyi geçtim, okulu bırakmak ne mana? Evlenmek ekmek su gibi bir şey değil. Deli gibi aşık hissettiğin adamla evlenemeyip başkasıyla evlenince sanıyor musun ki adam ay tüh bak görüyor musun kız ne yaptı diyecek? Gözünde evlenmek için okulu bırakan hiçbir hedefi amacı olmayan tek derdi evlilik olan bir kezban olacaksın.
Bak tek derdin sevdiğinle evlenip mutlu bir aile hayatı yaşamak da olabilir ama bu arabesk sunumla olmaz irrite edici bu şekilde

Erkekler avcı maalesef. Sen böyle hayattan bezmiş tüm kartların açık durursan bir çekiciliğin kalmaz.
Artık adamlar maalesef düz kadınlardan hoşlanmıyor
Ben bunları neden yazdım? birisine deli gibi aşık oldum ama sırılsıklam, 2 sene süründüm tam senin gibi arabeskim ama görmen lazım arabesk dememe alınma lütfen kötülük olsun diye demiyorum.
O ne yaptı biliyo musun hiç de arabesk olmayan eğlenceli bir hatunla gitti evlendi.

Ben sonra bir durdum kafama taşla vurulmuş gibi oldum bi bekledim azcık sular durulsun durumumu bi gözledim. Nerelerde hata yaptım hayatımda ne eksik? Evlilik için de değil, zaten o olmayacaksa aman kim olursa olsun gibi saçma bir düşünceye ben de kapıldım.

Aradan 2 sene geçti. Ben eşimle tanıştım 1 sene içinde nasıl oldu anlamadım evlendim.

Şimdi diyorum ki iyi ki o eski adama aşık oldum neyapıp nasıl davranmam gerektiğini çok güzel öğrenmiş oldum
Ben kimim ne istiyorum ne beni mutlu eder nasıl bir ilişki?
Kafamda bunlar netleşti
Hayatımı kendi kontrolüme aldım
Düşünüyorum da hayalkırıklıkları geriye dönüp bakınca iyi ki olmuş

Sakın okulunu bırakma. Ve bekle doğru kişi gelecek. şu an içinde bulunduğun umutsuz aşkı reddedilmeyi istenmemeyi en iyi ben anlarım. Sakin ol bi yavaşla geçecek.

O kişiye gidip sevmedigim biri İlr evlenicem demen resmen evleneceğin kişiyi küçük düşürmek.

yok onu son çırpınış olarak söylemek niyetinde çocuk nayırr nolamaz sen benimsin desin diye. zira o kadar türk filmi seyretmiş ki hayatı boyunca bir defa aşık olacağını sanıyor.
aşka bak okulu bıraktırıp sevmediği adamla evlenip sevişmeyi göze aldırıyor.
insanın kendine ettiğini de kimse etmiyor cidden.

Merhaba arkadaşlarım/ablalarım..
Ben birini yaklaşık olarak bir senedir seviyorum ve gelgitli ilişkimiz vardı.. Önce ki konumda bahsetmiştim biraz içimi dökmüştüm sizlere.. O adamla ağustos sonunda bir görüşmemiz olacak iyi ya da kötü bitecek.. Eğer ki hayatım da o olmazsa annemin dediği biriyle evleneceğim.. Bana birini söylemişlerdi matematik öğretmeni şöyle böyle diye.. Ben istemedim çünkü bana bir önceki konuda olan zulümleri yapan kişiye ne yaparsam yapayım aşığım.. Buna takıntılık demeyin lütfen.. İnsan hayatın da bir defa gerçekten aşık olur ve ben de bu adama denk geldim.. Diyeceğim o ki ağustos sonunda sevdiğim adamla buluşmaya gittiğimde okulu da bırakacağımı ve annemin istediği biriyle evleneceğimi söyleyeceğim.. Ve bunu sevdiğim adam olmazsa gerçekten yapacağım.. Çünkü yoruldum.. Bir senedir yaşadığım onca şey belki size göre hiç ama bana göre gerçekten ağır şeylerdi.. Hele şu son zamanlar çok yıprattı beni.. Sizden istediğim annemin söylediği kişiyle evlenmeli miyim?
Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim..
O olmazsa annenin önerdiği kisi olacak, illa evlilik olmali yani, oyle mi? Bi de okulu bırakacaksın.. Sebep ne? Hic mi baska hayalin, yapacağın seyler yok?
O kisiye blöf atmak icin mi yoksa tum bunlar?

Şu okulu bir bitirin hele. İnsan bir kere aşık olur cart curt o palavra geçiniz. Kadınlari güya dizginlemek için uydurulmuş saçma sapan laflar onlar. İlle de evlenmek gerek diye bir şey yok. Ayrılıp okulunuzu bitirin mesleğinizi elinize alın. Millet de aman beni sevmeyen biri gelsin benle evlensin diye bekliyordu. Bu arabesk düşünceler kaç genç kızımızın hayatını yaktı hala uslanmiyoruz

tabiki hayır istemediğiniz biri ile evlenme fikri ne kadar mantıklı olabilir yapmayın allah askına..
hayatınızda ki insanla da gelgitler yasıyormuşsunuz tamam seviyorsunuz ama evet herkes 1 kere aşık olur.. ama az bi dusunun hayatınızdaki insanla mutlu olabilir miyim artıları eksileri bi koyun önunuze..
>Sevmediğiniz biri ile evlenmeyin kalbinizin ısınmadıgı bi adamla olmaz. .
> hayatınızda ki insanla da birliktelik dusunurken az mantıgınızı öne sürün..

ama önce bi nefes alın ve kendinzle kalın. . kafanız karısık acele etmeyın..

şöyle diyor okuduğum kitapta"iki insan birbirini ancak, diğeri olmadan yaşamaya muktedir olup da birlikte yaşamayı seçtiği zaman sevebilir"

yaşamak için bir başkasına ihtiyacınız yok hayatınızın düzene girmesi için de.. lütfen psikolojik destek alın sağlıklı düşünmuyorsunuz.

Nedir bu genç kızlarımızdaki evlilik merakı anlamadım gitti. Hayatınızda bir erkek olmadan yaşayamıyor musunuz? Birey olarak bir kadın olarak kendi ayaklarınız üzerinde durun. Okumak sizin ufkunuzu genişletir okulu bırakmayın. Sevmediğiniz adamla aynı evi aynı yatağı paylaşmak size eziyet. O adamın da hakkına girmeyin. Sevmediğiniz biriyle evliyken başkasına aşık olursanız ne yapacaksınız. Belki eski hep hafizanızda kalacak ama kimse aşkından ölmüyor. Bence psikolojik destek alın ve lütfen hangisi olursa olsun evlilik için acele etmeyin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X