- Konu Sahibi Lunapark Kedisi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlla ki biriyle evlenmek zorunda mısınız? Hem aşkı fazla ciddiye alıyorsunuz. Ama bunu anlamanız için yaşamanız gerekecek. Kim ne dese boş. Ha sevmediğiniz biriyle evlenmeyi asla. Ama sırf aşığım diye de evlenmeyin!Merhaba arkadaşlarım/ablalarım..
Ben birini yaklaşık olarak bir senedir seviyorum ve gelgitli ilişkimiz vardı.. Önce ki konumda bahsetmiştim biraz içimi dökmüştüm sizlere.. O adamla ağustos sonunda bir görüşmemiz olacak iyi ya da kötü bitecek.. Eğer ki hayatım da o olmazsa annemin dediği biriyle evleneceğim.. Bana birini söylemişlerdi matematik öğretmeni şöyle böyle diye.. Ben istemedim çünkü bana bir önceki konuda olan zulümleri yapan kişiye ne yaparsam yapayım aşığım.. Buna takıntılık demeyin lütfen.. İnsan hayatın da bir defa gerçekten aşık olur ve ben de bu adama denk geldim.. Diyeceğim o ki ağustos sonunda sevdiğim adamla buluşmaya gittiğimde okulu da bırakacağımı ve annemin istediği biriyle evleneceğimi söyleyeceğim.. Ve bunu sevdiğim adam olmazsa gerçekten yapacağım.. Çünkü yoruldum.. Bir senedir yaşadığım onca şey belki size göre hiç ama bana göre gerçekten ağır şeylerdi.. Hele şu son zamanlar çok yıprattı beni.. Sizden istediğim annemin söylediği kişiyle evlenmeli miyim?
Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim..
Evlendiğin zaman yarın öbürgün kocanın aslında başka birine aşık olduğunu duysan, kocan ”insan bi kez aşık olur ben bana acı çektiren birine aşık oldum ama onla olmadı. Hala onu severken senle evlendim” dese senin için problem olmayacaksa evlenebilirsin bence. Ama başkasını düşünürken evlenirsen kocana haksızlık etmiş olacağım kesinMerhaba arkadaşlarım/ablalarım..
Ben birini yaklaşık olarak bir senedir seviyorum ve gelgitli ilişkimiz vardı.. Önce ki konumda bahsetmiştim biraz içimi dökmüştüm sizlere.. O adamla ağustos sonunda bir görüşmemiz olacak iyi ya da kötü bitecek.. Eğer ki hayatım da o olmazsa annemin dediği biriyle evleneceğim.. Bana birini söylemişlerdi matematik öğretmeni şöyle böyle diye.. Ben istemedim çünkü bana bir önceki konuda olan zulümleri yapan kişiye ne yaparsam yapayım aşığım.. Buna takıntılık demeyin lütfen.. İnsan hayatın da bir defa gerçekten aşık olur ve ben de bu adama denk geldim.. Diyeceğim o ki ağustos sonunda sevdiğim adamla buluşmaya gittiğimde okulu da bırakacağımı ve annemin istediği biriyle evleneceğimi söyleyeceğim.. Ve bunu sevdiğim adam olmazsa gerçekten yapacağım.. Çünkü yoruldum.. Bir senedir yaşadığım onca şey belki size göre hiç ama bana göre gerçekten ağır şeylerdi.. Hele şu son zamanlar çok yıprattı beni.. Sizden istediğim annemin söylediği kişiyle evlenmeli miyim?
Sandığınız gibi biri değilim.. Düşüncem iyi veya kötü onu bilemiyorum ama iyi olacağını düşünüyorum.. Annemin de başkasını söyleme amacı kimseye güvenmemesi üzülen sen oluyorsun demesisuan hıc saglıklı dusunemıyorsunuz soyledıgınız hersey mantıksız acıkcası
yanı sızın gıbı dusunen cocugum olsa bır anne olarak barı benım bıldıgım bırıyle evlensın dıye bende yonlendırırdım buna kendımı zorunda hıssedebılırdım sanırım cunku oyle ızlenım verıyorsunuz
suan kımseyle evlenmeyın
Bakın ben sevdiğim adamdan hamileydim ve düşük yaptım.. Ve o olmazsa ne yapayım ben? Tek çarem başkasıyla evlenmek ve önüme bakmak.. Yoksa unutamam bu yaşadıklarımı atlatamamHemen evlenmeniz şart mı ? Ayrılırsanız kendinize biraz süre verip mental olarak toparlanmayı neden düşünmüyorsunuz da idam mahkumu gibi kaderim buymuş başkasıyla evleneyim diyorsunuz?
Anlamadığınız şey koca değil.. Ben sevdiğim adamdan hamileydim ve düşük yaptım bunu atlatamıyorum.. Ağustos sonunda karar vereceğiz eğer ki olmazsa başkasıyla evlenip yoluma bakacağım.. Ya da sevdiğim adamı annesine söyleyeceğim.. Ne olur bilemiyorumOkulu bırakacağımdan sonrasını okumadım.
Müge Anlı gibi tüylerim diken diken oldu. Bırak anan baban okula yollasın sen bırak, evlen. Koca kaçıyor çünkü amannnn
ben annenıze kızamıyorum ve anlıyorum sevdıgınız adam duzgun adam olsa zaten yanınızda olurdu ve annenız bunu gordugu ıcın yalnızlıktan ve bosluktan hata yaptıgınız ıcın en azından benım tanıdıgım bıldıgım bırı kızımın hayatında olsun dıyor cunku sız ılla hayatınızda bırını ıstıyorsunuz ve secımlerınız hep yanlısSandığınız gibi biri değilim.. Düşüncem iyi veya kötü onu bilemiyorum ama iyi olacağını düşünüyorum.. Annemin de başkasını söyleme amacı kimseye güvenmemesi üzülen sen oluyorsun demesi
Ben bebeğimi kaybettim o adamdan.. Tek derdim aşk olsa keşke.."Bir insan hayatında gerçekten bir kere aşık olur" filmlerin bize dayattığı saçma önermelerden biridir.
Pekala birkaç kere aşık olabilir bir insan. Önceki konunuzu bilmiyorum, ama kimse için okul bırakılmaz.
Kimse için de o olmazsa ben de ilk karşıma cikanla evlenirim diye evlenilmez. Sizin gibi yapıp evlendikten sonra pişman olan, tekrar aşık olan ama boşanamayan çok kişi var. Akl-i selim olmak çok zor değil. Kalbiniz dinlensin, sonrasında ne olacağını bilemezsiniz.
Bakın ben düşük yaptım.. O adamdan ve annesine söylemeyi de düşünüyorum oğlunuz böyle biri diye.. Kendisi beni aileme söylemişti bir sene öncesinde bir ayrıldığımız olduğunda.. Aslında söylemekte de kararsızım.. Ya söyleyeceğim ya da dediğim gibi biriyle evleneceğim..ben annenıze kızamıyorum ve anlıyorum sevdıgınız adam duzgun adam olsa zaten yanınızda olurdu ve annenız bunu gordugu ıcın yalnızlıktan ve bosluktan hata yaptıgınız ıcın en azından benım tanıdıgım bıldıgım bırı kızımın hayatında olsun dıyor cunku sız ılla hayatınızda bırını ıstıyorsunuz ve secımlerınız hep yanlıs
bu sebeple oyle davranıyor annenız
kımseyle evlenmemelısınız ıcınde bulundugunuz durumu tek basınıza asamıyorsanız destek almalısınız sevdıgınız adamdan kesınlıkle uzaklasmalısınız o sıze ıyı gelmıyor
herseyın hayırlısı olur kendınızı kaybedecegınız mantıksız dusunmenıze sebep olacak bırsey degıl buBen bebeğimi kaybettim o adamdan.. Tek derdim aşk olsa keşke..
Ben sevdiğim adamdan hamileydim ve düşük yaptım.. Bunu ailesine söylemeyi çok düşündüm ama kendisi bana istemediğim biriyle evlendirirler dedi.. Hem ailemin duymasından korktum hem de ona bir şey olmasından..söylesem mi onu bile bilmiyorum..Daha cok kücüksünüz belli ki
Birincisi evliliğe hazır değilsiniz en azından psikolojik olarak
Mutsuz bir evlilik yapıp genc yasınızda bosanmayımı tercih edersiniz yoksa bikaç yıl daha evlenmeyip gercekten istediginiz biriyle mi evlenmeyi ? (Hoş onlada bosanabilirsin tabi ama en azından geriye baktıgında sevdimde cektim dersin vs)
Ayrıca sevdiginiz adama ben evleniyorum baskasıyla demekle ancak cocukluk yapmıs olursunuz. Adamın sizle gelecege dair bir planı varsa tamamen cıkartır aklından haberiniz olsun
sımdı yol yol degıl ya soyleyecegım ya evlenecegım dıyorsunuz ıkı ucuda dezenfekte edılmesı gereken degnek ıkısıde secenek degıl ne munasebet onu adam yerıne koyup ortalıgı karıstırıp annesıyle konuscaksınız ben horozumu saldım sen kendıne sahıp olsaydın ogluma guıven mı dedım sızın aranızdakı ılıskıden banane derse ne dıyeceksınız ? kendınızı cok kotu duruma dusurursunuz ne gerek varBakın ben düşük yaptım.. O adamdan ve annesine söylemeyi de düşünüyorum oğlunuz böyle biri diye.. Kendisi beni aileme söylemişti bir sene öncesinde bir ayrıldığımız olduğunda.. Aslında söylemekte de kararsızım.. Ya söyleyeceğim ya da dediğim gibi biriyle evleneceğim..
O kişiyi unutup öyle baska birisiyle evlenmeyi düşünün..Yazık ya karşıdaki insana..Evet üzücü biliyorum ama son çarem.. En azından evlenmiş olurum belki hayatım düzene biner.. Belki de hayırlısı öyledir..
Once profesyonel destek almalisın. Bu sana daha saģlıklı bir yol çizmende yardımci olacaktır. Mutluluğu burada yazilanlara göre bulamazsın. Şimdiki ruh haline gore ikisi ile de evlensen mutlu olamazsın.Merhaba arkadaşlarım/ablalarım..
Siz olsanız çocuğunuzu seçmez miydiniz? İsterse soyadını versin demez miydiniz? Ben ailesine bile söylemeyi düşündüm ama bana istemediğim biriyle evlendirirler dedi.. Hala oğlunuz böyle demek istiyorum..herseyın hayırlısı olur kendınızı kaybedecegınız mantıksız dusunmenıze sebep olacak bırsey degıl bu
gecmıs olsun ... bana doktorum saglıklı olsa dusmezdı saglıksız olunca vucut atıyor demıstı zaten temelı saglam olmayan ılıskıde cocuk da dusunmeyın bakın sız yalnızsınız hamıle hamıle yalnız kalıp yalnız dogurabılırdınız soyadını bıle vermeyebılırdı degıl mı
yahu ben benım o o ... dunyada sızın gıbı davranıp tek basına dogurup cocugun nufusunu babasına dedesıne gecıren kadınlar var sokaga cope atan babalar var ne dıyorsunuz adam zaten yanınızda degıl annesıne soylesenız ne olacak cok komık ben olsam kızım hadı benım oglum terbıyesız ama sana noluyor ? hıc mı aklın mantıgın yoktu sılah zoruylamı oglumla bırlıkte oldun sana ben soz vermedım derdım yanı bence cok gulunc bırsey oglunuz söyle boyle dıye gelını degılsınız bırsey degılsınız oglunun sevgılısı peh ...Siz olsanız çocuğunuzu seçmez miydiniz? İsterse soyadını versin demez miydiniz? Ben ailesine bile söylemeyi düşündüm ama bana istemediğim biriyle evlendirirler dedi.. Hala oğlunuz böyle demek istiyorum..