Derdim evlenmek değil ki.. Sevdiğim adamın bebeğini bile taşıdım.. Düşük yaptım..ailesinin tek bir şeyden bile haberi yok.. Söylemek istiyorum ama olmuyor.. Bir senedir hayatımı mahvetti dayanamıyorum buna ve kurtuluş arıyorum
Kusura bakma arkadaşım da bu detayı neden vermiyorsun en başta? E tamam zor şeyler yaşamışsın ama demek ki allah senin bu adamla olmanı istemiyor
Daha ne yapsın nasıl anlatsın sana ? Hayırsızı zorlarsan hayırlı sonuç alamazsın
Hamilelik düşük bunlara rağmen yanında kalmayan adamla ağustosta görüşsen ne olacak seni sevse zaten bırakmaz nikahı kıyardı bebeği de doğururdun
Bunları yaşaman seni gerçekten sevecek birisinin olmayacağı anlamına gelmez
Ama bence sen kendini şu ara sevmiyorsun
Kesinlikle psikoloğa gidip destek almalısın
Başka detay varsa bilemem tabi ama doğrusu bu
Kendini bi affet önce. Kendine inanılmaz derecede acıyor görünüyorsun kurban görme kendini. Evlenme meselesi bekaret yüzünden falan mı ?bakire değilim kimse benimle olmaz meselesiyse eğer Sen sanıyor musun ki etrafındaki herkes bakireydi öyle evlendi? Bekaret senin değerini belirlemez
Etrafında böyle düşünen insanlar varsa etkilenmen çok normal
Herkes hata yapar herkesin imtihanları vardır hayatta ki birisiyle sevdiğin için birlikte olman da hata değildir. Onun ailesine söylesen ne olacak ki oğullarına kızsalar bile bunun sana ne faydası var?
Bir dersin sınavına çalışmadan girersen kalırsın ama bu senin aptal olduğun anlamına gelmez hazırlıksız olduğunu gösterir.
çalışır o dersi geçersin
Senin önce bi çalışman lazım