İstemediğim biriyle evlenmeli miyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay uzun zamandır yazmıyordum ama duramayacağım. Bacım sen kaç yaşındasın ne yapar edersin işsiz misin? Evde mi oturuyorsun okulu bırakıp neden evleniyorsun hadi sevdiğinle evlenmeyi geçtim, okulu bırakmak ne mana? Evlenmek ekmek su gibi bir şey değil. Deli gibi aşık hissettiğin adamla evlenemeyip başkasıyla evlenince sanıyor musun ki adam ay tüh bak görüyor musun kız ne yaptı diyecek? Gözünde evlenmek için okulu bırakan hiçbir hedefi amacı olmayan tek derdi evlilik olan bir kezban olacaksın.
Bak tek derdin sevdiğinle evlenip mutlu bir aile hayatı yaşamak da olabilir ama bu arabesk sunumla olmaz irrite edici bu şekilde

Erkekler avcı maalesef. Sen böyle hayattan bezmiş tüm kartların açık durursan bir çekiciliğin kalmaz.
Artık adamlar maalesef düz kadınlardan hoşlanmıyor
Ben bunları neden yazdım? birisine deli gibi aşık oldum ama sırılsıklam, 2 sene süründüm tam senin gibi arabeskim ama görmen lazım arabesk dememe alınma lütfen kötülük olsun diye demiyorum.
O ne yaptı biliyo musun hiç de arabesk olmayan eğlenceli bir hatunla gitti evlendi.

Ben sonra bir durdum kafama taşla vurulmuş gibi oldum bi bekledim azcık sular durulsun durumumu bi gözledim. Nerelerde hata yaptım hayatımda ne eksik? Evlilik için de değil, zaten o olmayacaksa aman kim olursa olsun gibi saçma bir düşünceye ben de kapıldım.

Aradan 2 sene geçti. Ben eşimle tanıştım 1 sene içinde nasıl oldu anlamadım evlendim.

Şimdi diyorum ki iyi ki o eski adama aşık oldum neyapıp nasıl davranmam gerektiğini çok güzel öğrenmiş oldum
Ben kimim ne istiyorum ne beni mutlu eder nasıl bir ilişki?
Kafamda bunlar netleşti
Hayatımı kendi kontrolüme aldım
Düşünüyorum da hayalkırıklıkları geriye dönüp bakınca iyi ki olmuş

Sakın okulunu bırakma. Ve bekle doğru kişi gelecek. şu an içinde bulunduğun umutsuz aşkı reddedilmeyi istenmemeyi en iyi ben anlarım. Sakin ol bi yavaşla geçecek.
Derdim evlenmek değil ki.. Sevdiğim adamın bebeğini bile taşıdım.. Düşük yaptım..ailesinin tek bir şeyden bile haberi yok.. Söylemek istiyorum ama olmuyor.. Bir senedir hayatımı mahvetti dayanamıyorum buna ve kurtuluş arıyorum

Derdim evlenmek değil ki.. Sevdiğim adamın bebeğini bile taşıdım.. Düşük yaptım..ailesinin tek bir şeyden bile haberi yok.. Söylemek istiyorum ama olmuyor.. Bir senedir hayatımı mahvetti dayanamıyorum buna ve kurtuluş arıyorum
Evlenirsen kurtulusa eremezsin gülüm. Yaşın ufak. Hadi bunu gectim. Üniversite okurken bunu yapma kendine. Gecmis gecmiste kaldı. Kötü seyler yaşamış olabilirsin. Hem belki okulunda karşına iyi bir erkek çıkacak ne dersin? Gecmisi unutup onune bakacağın seni seven deger veren..

Evlenirsen kurtulusa eremezsin gülüm. Yaşın ufak. Hadi bunu gectim. Üniversite okurken bunu yapma kendine. Gecmis gecmiste kaldı. Kötü seyler yaşamış olabilirsin. Hem belki okulunda karşına iyi bir erkek çıkacak ne dersin? Gecmisi unutup onune bakacağın seni seven deger veren..
Abla en son bana dediği şey hamileyim diye evleneceğim dedi anneni arayacağım özür dileyeceğim bilmem ne.. İnandım.. En sonunda düşük yaptım ve bana kandırdım dedi.. Bunu yaşadım artık kendi karşıma çıkana nasıl güveneyim ki?

Kusura bakma arkadaşım da bu detayı neden vermiyorsun en başta? E tamam zor şeyler yaşamışsın ama demek ki allah senin bu adamla olmanı istemiyor
Daha ne yapsın nasıl anlatsın sana ? Hayırsızı zorlarsan hayırlı sonuç alamazsın
Hamilelik düşük bunlara rağmen yanında kalmayan adamla ağustosta görüşsen ne olacak seni sevse zaten bırakmaz nikahı kıyardı bebeği de doğururdun

Bunları yaşaman seni gerçekten sevecek birisinin olmayacağı anlamına gelmez
Ama bence sen kendini şu ara sevmiyorsun
Kesinlikle psikoloğa gidip destek almalısın
Başka detay varsa bilemem tabi ama doğrusu bu
Kendini bi affet önce. Kendine inanılmaz derecede acıyor görünüyorsun kurban görme kendini. Evlenme meselesi bekaret yüzünden falan mı ?bakire değilim kimse benimle olmaz meselesiyse eğer Sen sanıyor musun ki etrafındaki herkes bakireydi öyle evlendi? Bekaret senin değerini belirlemez
Etrafında böyle düşünen insanlar varsa etkilenmen çok normal
Herkes hata yapar herkesin imtihanları vardır hayatta ki birisiyle sevdiğin için birlikte olman da hata değildir. Onun ailesine söylesen ne olacak ki oğullarına kızsalar bile bunun sana ne faydası var?
Bir dersin sınavına çalışmadan girersen kalırsın ama bu senin aptal olduğun anlamına gelmez hazırlıksız olduğunu gösterir.
çalışır o dersi geçersin
Senin önce bi çalışman lazım

Neden illa hayatında biri olmak zorunda mı ?

Okuluna devam et işini bul mesleğini eline al.

Yaşadığın aşk değil takıntı saplantı hastalık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X