• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstemediğim erkek nasıl bırakıcam

Namaz,kuran,çok dindariz,ailem kapalı falan filan detaylarının yanına keşke cinsel içerikli yazistik, adam da ona yaslanıp böyle davranıyor diye de ekleseydiniz ilk mesajınızda.Simdi bişey derdim de neyse susuyorum.Banlanmayim...

konu sahibi kapalı olup namaz kıldığı için erkeklerin kendisine büyüük saygı duyup kelimelerini seçerek konuşacağını düşünmüş olmalı ki karşısındaki erkeğin cinsellik talebine çok şaşırmış olmalı. konudaki dini vurgudan bunu anladım. sadece namaz kılmayan ve başı açıklardan cinsellik istendiğini zannediyordu sanırım. :)))

Cinsel yönden yazışmalar oldu sadece yazışma oldu. O şekilde yazışmamalıydım. Sonra direk benlm ile birlikte olmak istediğini yazdı olmaz dedim.

cinsel yönden yazışma nasıl oluyor

yani hiç tanımadığınız bir adamla cinsel içerikli ne yazışılır

benim şuram şöyle buram böyle mi dediniz

o da Cm ile bilgi mi verdi, en boy şeklinde

yani sevgilinle yazışırsın da konuşursun da ama daha yüzünü görmeden ne konuştunuz

adam hoşlanmış, ilişki istiyor, ne var bunda

madem buna uygun hayatınız yok neden daha yeni tanıdığınız hatta tanımadığın ız adamla cinsel yönden yazışıyorsunuz

ama cidden çok merak ettim bu cinsel yönde yazışmaların içeriğini, nasıl oluyor bu işler ben kendimi çokkk demode hissediyorum

Engellemek en akillica iş olur baska türlu hala umudunuz var sanip israrina devam edecektir

Ortak arkadasiniz adama sizin ev adresinizi verecek seviyesizlikte mi?

Oyleyse olaya önce bu arkadasi bi degerlendirerek baslayin, gerek var mi boyle birine hayatinizda?

Madem 5 vakit namazinda, her gün kuran okuyan bir insansiniz, bu tarz seylere kapalisiniz, tanimadiginiz adamla nasil cinsellik konustunuz? Neyse bir anlik bosluk diyelim.

Bir sey olmaz. Havlayan köpek ısırmaz. Napacak kapiniza dayanip babaniza sizin kizinizla yatmak istiyorum o da benle cinsellik konustu mu diyecek? Var mi onda o kadar 2 loplu vucudun arkasinda bulunan organdan?

Hem bir erkekle konuşuyorsunuz
Yapışıp bırakmayınca da " ben namaz kılıyorum, kapalıyım, bilmem neyim ..." diye sürekli vurgu halindesiniz.

Enteresan bir çelişki...
EEngellemek diye bir şey var , haberiniz olduğundan eminim. Onun dışına biz ne yapabiliriz cidden merak ettım?

Back
X