- 13 Temmuz 2021
- 20
- 4
- 1
- 45
- Konu Sahibi kumsaldakikiz
Belalı değil Allah’tan.Belalı bi tip mi?
Çıksa ne olur yani
Sürpriz değil ki
Zaten kaç kere görüşmek istemiyorum demişsiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belalı değil Allah’tan.Belalı bi tip mi?
Çıksa ne olur yani
Sürpriz değil ki
Zaten kaç kere görüşmek istemiyorum demişsiniz
EngelleyeceğimCevap verdikçe korktuğunuzu ya da açık kapı bıraktığınızı düşünecektir. Açıklama yapmakla uğraşmayın. Engelleyin
Evet haklısınızyaw ne yardımı engelli bas geçsin...bukadar hayatınızda değeri olmayan kişilere zamsn ve vakit harcamayın...bir ay cevap vermediysen ve hala anlamıyorsa onun sorunu..istemediğini göstermişsin anlatmaya çalışmışsın ne üzüyorsun kendini daha..bas engeli rahatla
Engelleyip rahatlayacağım eniyisiKarşıma çıkarsa diye korkmanın anlamı nedir tehtid falan mi var
Hangi şehirde yaşıyorsunuz gerçi ne fark eder
Karşıniza çıkarsa yine aynisini dersiniz istemiyorum herkes yoluna dersiniz
Niyetini bildiğiniz ve istemediğiniz biriyle konuşmaya devam etmek yerine korkmak yerine engelleyin bitsin
ahh ahh şu yazıları yazmak için harcadığın zamana bile yazık...bizim zamanımızadaEvet haklısınız
engelledin mi?Engelleyeceğim
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için. O şekilde yaparım gerekirseCok rahatsiz ederse savciliga sikayet edecegini soyle.
Gercekten seni bu sekilde taciz etmeye (sadece cinsellik degil, istemedigin halde zorla gorusmeye aramaya) devam ederse polise git ya da adliyelerin icinde savcilik var, oraya gidip sikayetci ol. O yazismalari ailene soylemekle tehdit edip sana istemedigin seyleri yaptirabilir. Boyle bir tehditi olursa polise git hemen. Tehdit suc cunku. Yazismalari baskalariyla paylasmasi da suc. Ozel haklari koruma diye birsey var.
Engelliyorum şuandaengelledin mi?
Tamam.engellemeden önce yazayım mı bu şekilde yoksa direk engelleyim miBasardim küfürü hadsiz
Sen kimsin de böyle gidemezsin diyorsun bana diye onu yazdiklarina pişman ederim.
Şuan çok sinirlendim isterse eski sevgilin olsun böyle gidemezsin ilişki istiyorum ne demek
Sizde aman ailem duymasın,aman karşıma çıkmasın diye niye alttan alıp muhattap oluyorsunuz.
Engelleyin muhattap olmayın sizde onu tehdit edin savcılığa vereceğim diyin.alttan almayın.korktugunuzu belli etmeyin.
Tamam.engellemeden önce yazayım mı bu şekilde yoksa direk engelleyim mi
Yahu engelle geç, ne yapabilir?Cinsel birliktelik.