• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstemediğim erkek nasıl bırakıcam

yaw ne yardımı engelli bas geçsin...bukadar hayatınızda değeri olmayan kişilere zamsn ve vakit harcamayın...bir ay cevap vermediysen ve hala anlamıyorsa onun sorunu..istemediğini göstermişsin anlatmaya çalışmışsın ne üzüyorsun kendini daha..bas engeli rahatla
Evet haklısınız

Karşıma çıkarsa diye korkmanın anlamı nedir tehtid falan mi var
Hangi şehirde yaşıyorsunuz gerçi ne fark eder
Karşıniza çıkarsa yine aynisini dersiniz istemiyorum herkes yoluna dersiniz
Niyetini bildiğiniz ve istemediğiniz biriyle konuşmaya devam etmek yerine korkmak yerine engelleyin bitsin
Engelleyip rahatlayacağım eniyisi

Cok rahatsiz ederse savciliga sikayet edecegini soyle.
Gercekten seni bu sekilde taciz etmeye (sadece cinsellik degil, istemedigin halde zorla gorusmeye aramaya) devam ederse polise git ya da adliyelerin icinde savcilik var, oraya gidip sikayetci ol. O yazismalari ailene soylemekle tehdit edip sana istemedigin seyleri yaptirabilir. Boyle bir tehditi olursa polise git hemen. Tehdit suc cunku. Yazismalari baskalariyla paylasmasi da suc. Ozel haklari koruma diye birsey var.

Basardim küfürü hadsiz 😡
Sen kimsin de böyle gidemezsin diyorsun bana diye onu yazdiklarina pişman ederim.
Şuan çok sinirlendim isterse eski sevgilin olsun böyle gidemezsin ilişki istiyorum ne demek
Sizde aman ailem duymasın,aman karşıma çıkmasın diye niye alttan alıp muhattap oluyorsunuz.
Engelleyin muhattap olmayın sizde onu tehdit edin savcılığa vereceğim diyin.alttan almayın.korktugunuzu belli etmeyin.

Cok rahatsiz ederse savciliga sikayet edecegini soyle.
Gercekten seni bu sekilde taciz etmeye (sadece cinsellik degil, istemedigin halde zorla gorusmeye aramaya) devam ederse polise git ya da adliyelerin icinde savcilik var, oraya gidip sikayetci ol. O yazismalari ailene soylemekle tehdit edip sana istemedigin seyleri yaptirabilir. Boyle bir tehditi olursa polise git hemen. Tehdit suc cunku. Yazismalari baskalariyla paylasmasi da suc. Ozel haklari koruma diye birsey var.
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için. O şekilde yaparım gerekirse

Basardim küfürü hadsiz 😡
Sen kimsin de böyle gidemezsin diyorsun bana diye onu yazdiklarina pişman ederim.
Şuan çok sinirlendim isterse eski sevgilin olsun böyle gidemezsin ilişki istiyorum ne demek
Sizde aman ailem duymasın,aman karşıma çıkmasın diye niye alttan alıp muhattap oluyorsunuz.
Engelleyin muhattap olmayın sizde onu tehdit edin savcılığa vereceğim diyin.alttan almayın.korktugunuzu belli etmeyin.
Tamam.engellemeden önce yazayım mı bu şekilde yoksa direk engelleyim mi

koca koca insanlarsınız biriyle birlikte olmak istemiyorsanız olmazsınız. hayır diyebilecek gücünüz var. istemiyorsanız istemiyorsunuzdur.

böyle insanlar sizin için çok kötü olur ilerde çok daha üzülürsünüz . size hiç bir şey yapamaz engelleyin birdaha yazarsa gene engelleyin cevap yazmayın asla

Ya şimdi bana kızacaksınız ama hiçbir erkek bir kadına cinsel ilişki teklifi edebileceğini sezmeden merhaba canım sevişmek istiyor seninle demez. Kuran namaz fslan demişsiniz sonunda ama belli ki siz de kapıyı az da olsa aralamışsınız. Hayır aralayın isterseniz kapıyı kırın bana ne de Of dini sohbet de yasak ama arkadaşım belli türde naneler yedikten sonra namaz kuran bahane ailem öğrenirse kafamı kırar diye bari bize dürüst ol.

Back
X