• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstemediğim erkek nasıl bırakıcam

Merhaba arkadaşlar bekarım 40 yaşındayım. 2-3 ay evvel gerçekte tanıdığım bir arkadaşımın bir arkadaşı instagramda bana yazdı bu yazan kişi gerçekte tanımıyorum erkek. O sıralar canım sıkılıyordu öylesine yazıştım görüntülü de konuştuk bu erkekle. Benden hoşlanmış Benimle gerçekte görüşmek istiyor afedersiniz benimle bir ilişki istiyor. ben dinimin gereklerini yapmaya çalışan bir bayanım 5 vakit namazımı kılıp hemen hergün kuran okuyan bir hanımım. Bu kişiye onu istemediğimi namaz kılıp kuran okuduğumu defalarca anlattım. Bir ay boyunca yazdıklarına yanıt vermedim. Bugün yine anlattım ve artık yazmayacağımı yazdım. Yanıt yazmış. Banane böyle gidemezsin diye yazmış. Ailem kapalı bir aile ve bu kişinin arkadaşı evimi biliyor. Ben hata ettim yazışmakla. Lütfen yardım ediniz.
yaw ne yardımı engelli bas geçsin...bukadar hayatınızda değeri olmayan kişilere zamsn ve vakit harcamayın...bir ay cevap vermediysen ve hala anlamıyorsa onun sorunu..istemediğini göstermişsin anlatmaya çalışmışsın ne üzüyorsun kendini daha..bas engeli rahatla

Engellemeyi biliyorum engellemedim ya dışarıda karşıma çıkarsa diye Allah korusun
Karşıma çıkarsa diye korkmanın anlamı nedir tehtid falan mi var
Hangi şehirde yaşıyorsunuz gerçi ne fark eder
Karşıniza çıkarsa yine aynisini dersiniz istemiyorum herkes yoluna dersiniz
Niyetini bildiğiniz ve istemediğiniz biriyle konuşmaya devam etmek yerine korkmak yerine engelleyin bitsin

Konu sahibinin anlatmadığı şeyler olduğunu düşünüyorum. Yoksa engeli bas geç. Mesajlarınızın içeriği neydi ? Konunun cinselliğe gelmesi için öncesinde yazışmalar olmalı. Lönk diye cinselliğe geldiyse konu o an engeli basıp geçin.
Abdest, namaz ayrıntısı vermenize gerek yok . İstemiyorsanız , istemiyorsunuzdur bu kadar net. Eğer elinde size karşı kullanacağı yazışmalar varsa o zaman yardım talep edersiniz, karşınıza çıkmasından o zaman korkarsınız.

Merhaba arkadaşlar bekarım 40 yaşındayım. 2-3 ay evvel gerçekte tanıdığım bir arkadaşımın bir arkadaşı instagramda bana yazdı bu yazan kişi gerçekte tanımıyorum erkek. O sıralar canım sıkılıyordu öylesine yazıştım görüntülü de konuştuk bu erkekle. Benden hoşlanmış Benimle gerçekte görüşmek istiyor afedersiniz benimle bir ilişki istiyor. ben dinimin gereklerini yapmaya çalışan bir bayanım 5 vakit namazımı kılıp hemen hergün kuran okuyan bir hanımım. Bu kişiye onu istemediğimi namaz kılıp kuran okuduğumu defalarca anlattım. Bir ay boyunca yazdıklarına yanıt vermedim. Bugün yine anlattım ve artık yazmayacağımı yazdım. Yanıt yazmış. Banane böyle gidemezsin diye yazmış. Ailem kapalı bir aile ve bu kişinin arkadaşı evimi biliyor. Ben hata ettim yazışmakla. Lütfen yardım ediniz.
Onun ilk teklifinde engeli basacakdiniz. Engel olan neydi bunu yapmaya? Engel et kendisine cisnel obje ariyor muhattap olmayin

Ne yapabilir ki karşılaşsanız? Niye korkuyorsunuz? Tehdit mi ediyor sizi ailene soylerim vs diye?
Öyle birşey yapiyorsa,ailem benim herşeyimi bilir,buyur söyle ama başına geleceklerden ben sorumlu değilim deyip geçin.

Tum dunyada istemiyorum ayni anlama geliyor banane banane diyen bir erkek ki niyeti gayet acik simarik bir tavirla isteginin pesinde kibarligin iki saat laf anlatmanin luzumu yok sert bir dille haddini bilmesini soylemeliydiniz kuzum engelleyin araci arkadasiniza gerekirse soyleyin sikayet vs basi belaya girecek uzak dursun
Beni takmıyor ne dersem amacı belli.evet engelleyip kurtulmalıyım

Cevap verdikçe korktuğunuzu ya da açık kapı bıraktığınızı düşünecektir. Açıklama yapmakla uğraşmayın. Engelleyin

Konu sahibinin anlatmadığı şeyler olduğunu düşünüyorum. Yoksa engeli bas geç. Mesajlarınızın içeriği neydi ? Konunun cinselliğe gelmesi için öncesinde yazışmalar olmalı. Lönk diye cinselliğe geldiyse konu o an engeli basıp geçin.
Abdest, namaz ayrıntısı vermenize gerek yok . İstemiyorsanız , istemiyorsunuzdur bu kadar net. Eğer elinde size karşı kullanacağı yazışmalar varsa o zaman yardım talep edersiniz, karşınıza çıkmasından o zaman korkarsınız.
Cinsel yönden yazışmalar oldu sadece yazışma oldu. O şekilde yazışmamalıydım. Sonra direk benlm ile birlikte olmak istediğini yazdı olmaz dedim.

Back
X