- 5 Ağustos 2020
- 3.280
- 5.572
- 158
- Konu Sahibi Buffalosos
-
Ya bilmiyorum ama bu isteme olayı çok saçma zaten kimi kimden istiyosun ya iki yetişkin insan? Ne istemesi? Ama işte malum aileler. Hem sizin aileniz karsiymis ne güzel free yani. Ben olsam yurtdışında evlenirdimmHerkese merhaba arkadaşlar ben ve erkek arkadaşım ikimizinde 2. Evliliği olacak. Evlilik düşünüyoruz.
Benim ilk evliliğimde istemem sözüm olmadı benim ailem bu konuda çok istekli de değil yani kültürümüzde pek yok örneğin ablam yurtdışında konsoloslukta arkadaşları ile gidip evlendiler biz de geldiklerinde yemek yedik beraber o şekilde oldu şimdi çok mutlular. Hep derler iyi ki düğün yapmadık milleti eğlendirmek için harcama yapmadık diye.
Benim önceki evliliğimde düğünüm de olmadı ama after parti tarzında yaptık arkadaşlarımızla , 3 yıl evli kaldım ayrıldık
Şimdi erkek arkadaşımla 2 senedir beraberiz yaşlarımız da küçük değil ben 35 o 39
İlk evliliğimde çevremden çok etkilendim iş arkadaşlarım düğünsüz nişansız evlilik mi olur dediler doldurdular beni
Ailem ablam ise bunun gereksiz olduğunu önemli olanın bizim eğlenmemiz insanları eğlendirmemiz olmadığını söylüyor. Zaten bizim çok akrabamız yok düğün yapacağım desem kimse de gelmez öyle söyleyeyim uzak bir ildeyiz akraba bağlarımız yok
Konuma gelirsek erkek arkadaşım büyük bir düğün organizasyonu yapamayacağımızı onun da çevresinde çok gelebilen olmayacağını ama kokteyl tarzı sahilde küçük bir organizasyon yapabileceğini gelinlik damatlık giyeceğimizi söylüyor ama onu bile yapsak kimse gelmeyecek benim tarafımdano biz de yurtdışına gidip evlenelim anımız olur çocuğumuz olduğunda anlatırız diyor yurtdışında evlenmekte güzel bir anı açıkçası diyor
İsteme konusuna gelirsek benim ailem isteme durumuna karşı her ikimizinde çok kuvvetli aile bağlarımız yok isteme yapılacak gibi mesela babamız yok ikimizinde .. keza annesi biraz sorunlu ama saygısızlık olmadı aramızda şimdi adam bir tek annesiyle istemeye gelmesi de abes olur diyor benim ailem.
İçimde kalır mı üzülür müyüm bilmiyorum biz çok iyi anlaşıyoruz iyiyiz.
Düğünsüz istemesiz evlenen oldu mu aramızda , sizin içiniz de kaldı mı bu durum?
Bu sorunun net bir cevabı yoktur ki. Bazıları yıllar geçse de hep içimde kaldı, acaba nikâh tazeleyip düğün mü yapsam der (ki burada da vardı böyle bir konu), bazıları da içinde kalmayacağından emindir yapmaz bu tür şeyleri.Düğünsüz istemesiz evlenen oldu mu aramızda , sizin içiniz de kaldı mı bu durum?
Herkes konuşur durur,siz nasıl mutlu hissedeceksiniz öyle yapın.İnsanlari memnun etmek çok zor.Sade bir tören,ya da sevdiklerinizle güzel bir kutlama yapabilirsiniz.İşte ilkinde içimde kaldı iş arkadaşlarım çok etkiledi düğünsüz evlendin diye malesef dolduruşa gelmiştim o dönem
Önemli olan siz bu düğün ve isteme olayını gerçekten istiyor musunuz istemiyor musunuz? Nasıl mutlu olacaksınız o şekilde yapın. Elalemi bırakın. Ailenizin düşünce yapısını tebrik ediyorum. Elalemi düşünmeden kendi mutluluklarını düşünenlerde varmış. Ben de mesela her konusu açıldığında '' düğün istemiyorum '' derdim. Annemde '' düğünsüz olur mu saçmalam'' kafasındadır. Zaten düğüne akrabalarımın çoğunu çağırmak istemiyorum ben sevmediğim insanlarla eğlenenip oynayamam. Hiçbirini sevmiyorum. Doğal olarak küçük bir organizasyon şeklinde evlenmek isterim. Hatta en sevdiğim salon da değil bahçede kendi aranda küçük bir kutlamadır. Gelinlik bile giymesem hiçbir zaman niye giymedim demem. O derece istemiyorum. Dediğim gibi siz çevrenizin baskısı ile pişman olacağınızı düşünüyorsanız öyle düşünmeyin.Herkese merhaba arkadaşlar ben ve erkek arkadaşım ikimizinde 2. Evliliği olacak. Evlilik düşünüyoruz.
Benim ilk evliliğimde istemem sözüm olmadı benim ailem bu konuda çok istekli de değil yani kültürümüzde pek yok örneğin ablam yurtdışında konsoloslukta arkadaşları ile gidip evlendiler biz de geldiklerinde yemek yedik beraber o şekilde oldu şimdi çok mutlular. Hep derler iyi ki düğün yapmadık milleti eğlendirmek için harcama yapmadık diye.
Benim önceki evliliğimde düğünüm de olmadı ama after parti tarzında yaptık arkadaşlarımızla , 3 yıl evli kaldım ayrıldık
Şimdi erkek arkadaşımla 2 senedir beraberiz yaşlarımız da küçük değil ben 35 o 39
İlk evliliğimde çevremden çok etkilendim iş arkadaşlarım düğünsüz nişansız evlilik mi olur dediler doldurdular beni
Ailem ablam ise bunun gereksiz olduğunu önemli olanın bizim eğlenmemiz insanları eğlendirmemiz olmadığını söylüyor. Zaten bizim çok akrabamız yok düğün yapacağım desem kimse de gelmez öyle söyleyeyim uzak bir ildeyiz akraba bağlarımız yok
Konuma gelirsek erkek arkadaşım büyük bir düğün organizasyonu yapamayacağımızı onun da çevresinde çok gelebilen olmayacağını ama kokteyl tarzı sahilde küçük bir organizasyon yapabileceğini gelinlik damatlık giyeceğimizi söylüyor ama onu bile yapsak kimse gelmeyecek benim tarafımdano biz de yurtdışına gidip evlenelim anımız olur çocuğumuz olduğunda anlatırız diyor yurtdışında evlenmekte güzel bir anı açıkçası diyor
İsteme konusuna gelirsek benim ailem isteme durumuna karşı her ikimizinde çok kuvvetli aile bağlarımız yok isteme yapılacak gibi mesela babamız yok ikimizinde .. keza annesi biraz sorunlu ama saygısızlık olmadı aramızda şimdi adam bir tek annesiyle istemeye gelmesi de abes olur diyor benim ailem.
İçimde kalır mı üzülür müyüm bilmiyorum biz çok iyi anlaşıyoruz iyiyiz.
Düğünsüz istemesiz evlenen oldu mu aramızda , sizin içiniz de kaldı mı bu durum?
Size katılıyorum.Sevmediğin akrabalarla göbek atmak bana hep garip geliyor.Bırak kendi düğünümü hiç bir düğüne gitmeyi sevmiyorum.Hatta düğün sahipleri haricinde düğüne gitmek bile işkence geliyor.Takı takmak zorundasın,onlar size gelmişlerdi vs vs gitmek zorunda kalıyorsun.Artık gitsemde 1 saatten fazla kalamıyorum.Önemli olan siz bu düğün ve isteme olayını gerçekten istiyor musunuz istemiyor musunuz? Nasıl mutlu olacaksınız o şekilde yapın. Elalemi bırakın. Ailenizin düşünce yapısını tebrik ediyorum. Elalemi düşünmeden kendi mutluluklarını düşünenlerde varmış. Ben de mesela her konusu açıldığında '' düğün istemiyorum '' derdim. Annemde '' düğünsüz olur mu saçmalam'' kafasındadır. Zaten düğüne akrabalarımın çoğunu çağırmak istemiyorum ben sevmediğim insanlarla eğlenenip oynayamam. Hiçbirini sevmiyorum. Doğal olarak küçük bir organizasyon şeklinde evlenmek isterim. Hatta en sevdiğim salon da değil bahçede kendi aranda küçük bir kutlamadır. Gelinlik bile giymesem hiçbir zaman niye giymedim demem. O derece istemiyorum. Dediğim gibi siz çevrenizin baskısı ile pişman olacağınızı düşünüyorsanız öyle düşünmeyin.
Çok kültürel bir durum bu. Mesela ben aile onayını önemsediğim için isteme olsun filan derimde sizin için elzem bir durum değil bana göre.
İstiyorsanız iş arkadaşlarınızdan çağırarak kalabalık bir ortam oluşturabilirsiniz.
Tabi şöyle bir görüntü oluşmayacaksa
Eki Görüntüle 3210031
Burada kızı istemeye gerek kalmamış mesela
sırf isteme olsun diye olması gereksiz içimde kalır diyorsanız yapın
Gerçekten öyle. Biz üç kuzen kardeş gibi büyüdük diğer ikisi evlendi ama birbirleriyle öyle bir rekabet haline girdiler ki aralarında '' benim düğünüm daha kalabalıkta, onda az takı takıldı, ben düğün günü fotoğraf çektirmem valla onun gibi rezillik çekmem ayrıten gidip Alaçatı'ya özel çektiricem '' lan kuzenin o seninSize katılıyorum.Sevmediğin akrabalarla göbek atmak bana hep garip geliyor.Bırak kendi düğünümü hiç bir düğüne gitmeyi sevmiyorum.Hatta düğün sahipleri haricinde düğüne gitmek bile işkence geliyor.Takı takmak zorundasın,onlar size gelmişlerdi vs vs gitmek zorunda kalıyorsun.Artık gitsemde 1 saatten fazla kalamıyorum.
Konu sahibi içinde kalacaksa yapmalı.
Bu kadar takılınca insan anı yaşayamıyor.Çok iyi yapmışsınız.Gerçekten öyle. Biz üç kuzen kardeş gibi büyüdük diğer ikisi evlendi ama birbirleriyle öyle bir rekabet haline girdiler ki aralarında '' benim düğünüm daha kalabalıkta, onda az takı takıldı, ben düğün günü fotoğraf çektirmem valla onun gibi rezillik çekmem ayrıten gidip Alaçatı'ya özel çektiricem '' lan kuzenin o seninYani en yakının bile gösteriş derdinde.
'' Ne güzel eğlendik ya, hayallerimde ki gibi '' oldu demek yerine '' keşke şu gösteriyi de yapsaydık ya bunu da görselerdi, onun ki daha kalabalık oldu '' kafasındalar. Ortada kaldım resmen hangisine gitsem diğer kuzenimle ilgili '' ben salonu büyük tuttum o yüzden az göründü yoksa kalabalık olurdu '' gibi saçma kıyaslamaları duyuyordum görüşmüyorum artıkİnsanın enerjisini emcüklüyorlar. 15 kişi olsun huzurlu ve eğlenceli olsun.
Her şey çocukken güzelmiş onu anladım. Evlilik derdi, gösteriş derdi yok. Sadece birbirimizi güldürüp eğlendiğimiz günleri özlüyorum sadece. Son günlerde ki kıyaslamalar sadece kan bağından ibaret olduğunu gösterdi. Onlara göre normal bunlar ama bana çok ters. Düğün bile yapmamış olabilirsin. Ben bu durumu mutsuzlukları ile mutlu olma olarak görüyorum. Aksi halde niye rekabet olur ki bir insan? Valla ben anneme dedim '' takıyı takma olayını unut saltanatın kaldırılması gibi takı verasimini kaldırıyorum bu gelenek bozulacak, düğünde olursa benim seçtiğim kişilerden oluşacak bu fikre alışmaya bak '' dedimBu kadar takılınca insan anı yaşayamıyor.Çok iyi yapmışsınız.
Hepsi muhteşem olsa ne olacak ki?Önemli olan sonrasında mutlu olabilmek evliliğinde.Bana da bu kadar isteme,nişan,nikah,düğün,kına içerisinde en zevki olan tuzlu kahve olayı.Sanki o olmazsa hiç anlamı yok gibi hiçbirşeyin.Her şey çocukken güzelmiş onu anladım. Evlilik derdi, gösteriş derdi yok. Sadece birbirimizi güldürüp eğlendiğimiz günleri özlüyorum sadece. Son günlerde ki kıyaslamalar sadece kan bağından ibaret olduğunu gösterdi. Onlara göre normal bunlar ama bana çok ters. Düğün bile yapmamış olabilirsin. Ben bu durumu mutsuzlukları ile mutlu olma olarak görüyorum. Aksi halde niye rekabet olur ki bir insan? Valla ben anneme dedim '' takıyı takma olayını unut saltanatın kaldırılması gibi takı verasimini kaldırıyorum bu gelenek bozulacak, düğünde olursa benim seçtiğim kişilerden oluşacak bu fikre alışmaya bak '' dedim
İşte istemek önemli.Benim içimden gelmeyen,sevmediğim şeyleri siz seviyorsunuz.Ne güzel.El ne der diye düşünmeden herkes istediği gibi yapmalı.Sen ne .stiyorsun konu sahibesi, ne istiyorsan onu yap.
Şahsen isteme işleri pek bana göre değil ama düğün iyidir yahu bir gün sonunda evlenebilirsem 50 yaşında olsam bile düğün yapıp delice eğlenmek istiyorum. Ben eğlenceli organızasyon severi tüm arkadaşlarımı çağırırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?