Kız İsteme istemeye gelcekler.yardım kızlarrr!!!!

kızlar sohbet bölümü nişanlanacak kızlar topiğine tüm arkadaşlarımızı beklioz.öpüommmm

isteme merasiminde çok kasılmayın kızlar oldukça rahat olun
heyecanınızı atmayın tabi de
neyse
gelelim konuya;

öncelikle kapıda karşılanır gelen aile gelen çiçekler çikolatar alınır
içeriye buyur edilir öpüşme faslı ve kız odadan çıkar
aile içerde hoş beş yaparken siz büyük bi cezveye gelen kişi sayısına bağlı olarak kahve yapın
unutmayın damadın kahvesi ayrı olacak

of çok kötü ya ben tuzlu kahve falan veremem tatlışıma:utangac: yazık ya yapamam o eziyeti yok olmaz.:1no2:

Canım aynı soruları bende etrafıma sormuştum 27 marttan önce kaydirigubbakcemile2 ama o gün gelince ne kadar boşa heyecan yapmışım diyorum kaydirigubbakcemile3 boşa heyecan yapma yoksa tam aksine yüzün sivilce dolar benim gibi 2 saat fondotenlerle savaşırsın sempatiksalakcinni Biz istemeyle sözü aynı anda yaptık.onlar klasik olarak çiçek ve çikolata getirdi önce sohbet biraz sonrasında kahveleri yaptım bi muabbet faslı daha eyvahedigeldismile sonra istediler çikolata tutuldu söz kesildi derken biz birde söz pastası yaptırmıştık ve yanında güzel bir pastahaneden 2 cesıt tatlı 2 cesıt tuzlu atıstırmalar siparis ettik bayagı guzel gectı.. ikramlar ne kadar fazla ve guzel olursa sonuc o kdr guzel oluyormus tecrube edindim yani ohaoldumsmile allah yardımcın olsun canım ama dediğim gibi heyecan yapma sakınnn ( sonunda cırcır olmak bile var yani cok fena ) :ecrin_bebek:

ahh kızlar ahhh benım derdım cok buyuk siz nişandan sözden konuşuyosunuz benım aılemın daha haberı bıle yok nasıl dıcem ne olcak hiç bilmiyorm :1no2: olmama ihtimali cok yüksek siz nasıl becerdiniz ya benneyaptımki

canlar
benim istememle ilgili ilginç bir ayrıntı nişanlımın araştırmasına göre çiçeği damat benim anneme çikolatayı damadın annesinin bana vermesi gerekiyormuş usulen bizde kapının önünde öyle bir olay yaşandı.
bizimkiler uzaktan geldiler bu sebeple annem yemek hazırlamıştı ilk geldiklerinde yemek yendi.
kayınpederim kahveler gelmeden yemeğin üzerine beni istedi
canım canım sevgilime tuzlu kahve yapmadım çünkü kendisi bilerek tepsinin apayrı bir noktasından aldı kavesini:))))
soru olursa yardımcı olayım

canlar
benim istememle ilgili ilginç bir ayrıntı nişanlımın araştırmasına göre çiçeği damat benim anneme çikolatayı damadın annesinin bana vermesi gerekiyormuş usulen bizde kapının önünde öyle bir olay yaşandı.
bizimkiler uzaktan geldiler bu sebeple annem yemek hazırlamıştı ilk geldiklerinde yemek yendi.
kayınpederim kahveler gelmeden yemeğin üzerine beni istedi
canım canım sevgilime tuzlu kahve yapmadım çünkü kendisi bilerek tepsinin apayrı bir noktasından aldı kavesini:))))
soru olursa yardımcı olayım

ah canım benım inşallah bende bu aşamaya gelirim aşkımla bende burdan anlatırım olanları allah sizi mutlu etsin darısı başıma aşkımla :Saruboceq:

kızlar bu cumartesi beni istemeye geleceklerboshayallersmile şehir dışından geliyorlar, aynı gün söz yüzüğüde takılacak, sadece bana tabi, kıza tek taş takılırmış.
ben buradan ayırtıcam yüzüğü onlar gelirken alıp geçicekler, vakit kısıtlı olduğu için öyle bir çözüm yolu bulduk. önce yemek yeriz sonra kahve yapılır herhalde.

slm kızlar ayy bi aksilik olmazsa inş bir ay içinde benimde sözüm kesilcek
uzaktan gelcekler ama burda da evleri var basta tanısma faslı için gelcekler
ikinci geldiklerinde de isteme söz bi arada olur sanırım
ama ben okadar kahveyi nası yapcam yaa herkese benmi ikram etcem
isteme söz bi arada olursa cok kalabalık olur

canım benim ya şok oldum çokk sevindim yaaa olumunekankayizsmile
ne kadar heycanlısındır şimdi kim bilir

evet ecem cok cok heycanlıyım hiç beklemedigim bianda gelişti olaylar
dua et benim için bi aksilik olmasında önümüzdeki ay olsun isteme canım benim

Kızlar benimde 8 mayıs kısmetse :) kafam allak bullak..Ne koyucam şimdi ben söz bohcasına? :) Nisan ayrı olcak.Bir de sözde söz alyansı takmasak olmaz mı yahu nasılsa nişanda alyans takılacak.

slm kızlar ayy bi aksilik olmazsa inş bir ay içinde benimde sözüm kesilcek
uzaktan gelcekler ama burda da evleri var basta tanısma faslı için gelcekler
ikinci geldiklerinde de isteme söz bi arada olur sanırım
ama ben okadar kahveyi nası yapcam yaa herkese benmi ikram etcem
isteme söz bi arada olursa cok kalabalık olur

aman kalabalık olsun boşver ya o anı yaşıcaksın ya ona bak sırnaşık şey bence hiç bi gelışmeyı de kacırma derım sana en fazla kaç saat durabılırler kı ınsallah muradına erersınde onlar gidincede mutluluk sarhosu olursun şekerimmmmm:sm_cool: hadı hayırlısı gunun degerlendırmesını de telefonde mustakbel nısanlınla yap tamam mı :dance:

Back
X