Kız İsteme istemeye gelcekler.yardım kızlarrr!!!!

slm kızlar..sevgilim bana eylülde ailesiyle geleceklerini söyledi bugün,çok heyecanlıyımdelikafadulden 3 saat uzaklıkta bir şehirden gelecekler sizce yemek ikram edilmelimi yoksa sadece ikramlık bişeylermi verilmeli? daha ilk kez tanışacakları için isteme olmaz heralde,ne konuşacaklar ya herşey yolunda gidecekmiki..çok heyecanlıyım kalp atışlarım hızlandı şimdi bayılıcambenneyaptımki

ahahahahahaha
ayyyyyyyyyyy anılarım canlandı yaaaaaaaaaa
ben normalde muhtesem türk kahvesi yaparım. millet bayılır.
ama istemeye geldiklerinde öyle bir kahve cıkarmısım ki. mutfaga birer yudum alınmıs kahveler geri gelince anladım.
zift gibilerdi şeker atmayı unutmusumm...
üstelikkk hiç köpük olmamıstı :D
ben cok rahattım. içerde gerginlik olmus.soradan bana yansıdı tabi.
ama o anlarda ben küçük kaynımda getirdikleri çikolatayı yiyordum.

keşke hiç kırgınlıklar olmadan güzel kalsaydı herşey. hııııımmmmmmm
türk filmlerindeki gibi neseli sensakrak. biraz kız tarafı nazlı. erkek tarafı ısrarcı. :(
kızlar allah hepinizin gönlüne göre versin.
bu güzel ve sayılı günlerin hepsi aklında cok güzel anılar olarak kalsın.
mutluluklar...

slm arkadslar kusura bakmaın alakasız bı sekılde konunuza daldım :utangac: baktım burada kız ısteme vs konusulmus daha ayrı konu acmak ıstemedım bırsey merak edıyorum
ıznınızlede sormak ıstıyorum :uhm:
carsamba yada persembe falan erkek arkadasımın annesı bıse gelecekmıs isteme işini soylemek ıcın :asigim:
neyse anneme gelecek dedım ama nıye geldıgını demedım ılk duydugundakı yuz ıfadesını gormek ıcın :jeyyar: bende neden geldgını bılmıyomus gıbı yapıyorum lülülülülülü
neyseee annem neden geldıgını bılmedıgını ıcın onada soramıyorum sımdı bunlar işte bı hafta sonra falan ıstemeye gelmeyı planlıyolar ınsallah bı akslık cıkmazsa :Saruboceq:
eee pekı söz yuzugu konusu nasıl olacak :uhm: yanı soz yuzugu ne zaman takılırkı isteme aksamımı takılır yoksa baska gun mu takılıyo :bbo:
mantıken ısteme aksamı olsa daha ıyı ama bu sefer yuzuk nasıl alınacak bensız mı alacaklar delikafadulden eee benımle gıdıp aldılar dıyelım daha kızı ıstemedıler ıstenmemıs kızı nasıl alıp da gıdersın yuzk almya kafamçokkarıştı
bılıyorum soru cokk kasırık oldu bı o kadar da falam karısık valla :uhm:

slm kızlar..sevgilim bana eylülde ailesiyle geleceklerini söyledi bugün,çok heyecanlıyımdelikafadulden 3 saat uzaklıkta bir şehirden gelecekler sizce yemek ikram edilmelimi yoksa sadece ikramlık bişeylermi verilmeli? daha ilk kez tanışacakları için isteme olmaz heralde,ne konuşacaklar ya herşey yolunda gidecekmiki..çok heyecanlıyım kalp atışlarım hızlandı şimdi bayılıcambenneyaptımki

cnm bilmiom tekrar bu topiğe uğrayıp bakarmısın ama yinede cvp yazasım geldi:)
ahh ahh şu sevgililer 2,3 ay önceden hbr verip bizi heycanlandırıolar sora biz o 2,3 ayı stres ve heycan içinde bitirioz:)
güzelim öncelikle yemek verilir.nerden bilion dersen ben ve burdaki arkadaşlarım uzaktan gelen misafirler için yemeklerimizi hep hazırladık.korkma herşey yolunda gider inş.
hayırlısı olsun..

slm arkadslar kusura bakmaın alakasız bı sekılde konunuza daldım :utangac: baktım burada kız ısteme vs konusulmus daha ayrı konu acmak ıstemedım bırsey merak edıyorum
ıznınızlede sormak ıstıyorum :uhm:
carsamba yada persembe falan erkek arkadasımın annesı bıse gelecekmıs isteme işini soylemek ıcın :asigim:
neyse anneme gelecek dedım ama nıye geldıgını demedım ılk duydugundakı yuz ıfadesını gormek ıcın :jeyyar: bende neden geldgını bılmıyomus gıbı yapıyorum lülülülülülü
neyseee annem neden geldıgını bılmedıgını ıcın onada soramıyorum sımdı bunlar işte bı hafta sonra falan ıstemeye gelmeyı planlıyolar ınsallah bı akslık cıkmazsa :Saruboceq:
eee pekı söz yuzugu konusu nasıl olacak :uhm: yanı soz yuzugu ne zaman takılırkı isteme aksamımı takılır yoksa baska gun mu takılıyo :bbo:
mantıken ısteme aksamı olsa daha ıyı ama bu sefer yuzuk nasıl alınacak bensız mı alacaklar delikafadulden eee benımle gıdıp aldılar dıyelım daha kızı ıstemedıler ıstenmemıs kızı nasıl alıp da gıdersın yuzk almya kafamçokkarıştı
bılıyorum soru cokk kasırık oldu bı o kadar da falam karısık valla :uhm:

hoşgeldin canım.yüzük olayı sana kalmış bişi.nişan olmıcaksa söz yüzüğü takılır.
benim isteme oldu nişan olcak die söz yüzğü istemedik.
bide dediğin gibi benim yüzğümn bensiz alınması alakasız olur.gitsen desek verilmeden gidilmez.eğer nişan olmıcaksa istemeden bi kaç gün sora söz yüzüğü takılabilir.yada
sensiz alınır isteme gecesi takılır.

günaydın canlarımmmm.
meleks nerlerdesinnn kızzzzzz??
elisaaa elbiseyi aldınmı?????

günaydın hayır kuzum alamadım çünkü satılmışş :((
bu arada bu gün yoğunum pek gieremem sanırım öpt hepinisi

Son düzenleme:
Şekerler kimseler yazmamış buraya
topik ömrünü yitirdi gayri sanırım
psigo balım başka bi topik açsana
nişan hazırlığı ile ilgilii bize de en uygunu böle bi topik olur zaten

açalım kuzum hangi bölüme açim
sohbet bölümüne mi açim yoksa nişan bölümünemi
nişan bölümü pek revaçta gözükmüo
sohbet bölümüne açsak olarmı kıss

yakın zamanda nişanlanacak ve nişanlanmış kızlar buyrun sohbete:)
başlık bu nasıl kuzum
konuda bu
selam arkadaşlar.
ben ve arkadaşım elisa.uzun zamandır istemeydi tanışmaydı yok sözdü bu telaşlarla
cebelleşip durduk.sıra geldi nişana.elisa 2 haftaya kadar bende 2 aya kadar nişanlanıyorum.
fikirlerinize ve güzel sohbetlerinize ihtiyacımız var.

Back
X