Kız İsteme istemeye gelcekler.yardım kızlarrr!!!!

psigo tatlım hiç yeni baştan filan elbise alma seninde içine sindi isekaydirigubbakcemile5
elbisen gayet güsel..a.s saçlar fönlenir ve hafifte makyaj süper olursun kuzucum:nazar:

kuzularrrrr herkeseee günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnhihoyyyt
almıcam elisacım.sindi içime sizinde fikirleriniz olumlu.
elbisemi giyicem altına o ayakkabılarım.güzel bi takı alıcam yalnız bi o eksik.
bide saçıma bu sefer farklı bşi yapasım var.mesela şey düşünüom olurmu
olmazmı bilmiom ama ön kısmını örgü şeklinde taç gibi getirtmeyi düşünüom.:smiley-cool:

psiqo canım benim elbisen çok güzel ve çok yakışmış.tanışmaya geldiklerindede çok hoş olmuşsun

nezaman gelceklerdi canım.bizde 18 de yada 25 de alışverişe gidicez canım istanbulakaydirigubbakcemile2

nezaman gelceklerdi canım.bizde 18 de yada 25 de alışverişe gidicez canım istanbulakaydirigubbakcemile2

18 nde gelcekler bi aksilik çıkmazsaa...
iyi hadi sevindim senin adınada.anlatırsın artık bizee neler aldığını
istemeden nekadar sora çıkıo canım alışverişe.
kkaç hafta oldu sizin mesela??

Biricik Hemşerimm elbiseni beğendim.çok sade ayrıca çok da şık... Umarım bi sorun olmadan atlatırsın ... Kıss kaç tane altın-bilezik isticen hııı merak ettim :D

psiqo martın 15 de gelmişlerdi istemeye.tam bi ay olcak işte.ama benim kayınvalidenin romatizması varmış bacakları çok ağrıyomuş havalar ısınınca demişti zaten istemeye geldiklerinde.bide ev olayı girdi işin içine ondan gecikti bizimki canım

Biricik Hemşerimm elbiseni beğendim.çok sade ayrıca çok da şık... Umarım bi sorun olmadan atlatırsın ... Kıss kaç tane altın-bilezik isticen hııı merak ettim :D

canım benim çok saol.a.s.
umarım canımıniçi umarım bi sorun olmazzzz:Saruboceq:
güzelim ben bişicik istemiom sadece aşkımı istiommkaydirigubbakcemile3
gülüm bizimkiler hiçbir talepte bulunmıcak.ne takarlarsaaakaydirigubbakcemile2

psiqo martın 15 de gelmişlerdi istemeye.tam bi ay olcak işte.ama benim kayınvalidenin romatizması varmış bacakları çok ağrıyomuş havalar ısınınca demişti zaten istemeye geldiklerinde.bide ev olayı girdi işin içine ondan gecikti bizimki canım

anladım gülüm.geç olsunda güç olmasın.
hayırlısıyla atlatalım şu günlerimizi:Saruboceq:

Altın bilezik işi bizimde muallakta
artık ne yapabilirse karşı taraf bakalım :))))

Altın bilezik işi bizimde muallakta
artık ne yapabilirse karşı taraf bakalım :))))

baaakkk hiçççççççç beni duyuyomuuu:oklava:
bugün cuma diommm kayınvalideniii ararsana diomm:lepi:
işine gelmio demi cadıııııkötükedihüso

Psigo yawru kuşum enişte ile beraber resminiz yok mu merak ettim
sen koyarsan bende koyarım
hemen sileriz :))

baaakkk hiçççççççç beni duyuyomuuu:oklava:
bugün cuma diommm kayınvalideniii ararsana diomm:lepi:
işine gelmio demi cadıııııkötükedihüso

bebişim görmedim. ben mi arıycam :1shok:
yok annem boşver sonra ararım annecimi yerimseniben
sürekli soruyomuş zaten sevgilime ne zaman gelicek alışverişe elisaa diye :icecream:

sevgililer gününde takvim yapıpı yollamıştım o takvim varmış flaşta ondan bi kaç foto eklim:)

Back
X