Kız İsteme istemeye gelcekler.yardım kızlarrr!!!!

anneme söledim anne dedim hani ne alaka neden alıyolar dedim.ben evlenirken anneme 2000 bin lira vermişlerdi diyo süt parası diye.aslında varmış böle bişey ama ben ilk defa duydum şok oldum

başlık parası gibi bişi yani bu . garip biraz ama düşünmüşler kendiliklerinden almaya karar vermişler , değer veriyolar size güzel bişi bu tabiki canım

şeker aramıza hoşgeldinnnn bu yollardan geçmiş biri olarak sana tavsiyem sen söleme anneciğin sölesinn üniversitede okuyomuşsun şimdi bi nişan yaparsınız okul bitincede evlenirsinizzz bu kadar basittt:asigim:

teşekkür ederim hoş buldum :)
annem ben sölemem demişti
kendi işimi kendim halletcekmişim :S

benneyaptımkibenneyaptımki

alsalarda anneme annem onu zaten bana verir kendi almaz yani.ayıp ya vallakaydirigubbakcemile3

sannemcim aldıklarını güle güle kullan:CüvCüv:
çantayı iade etmekle çok ii etmişsin.:delphin: çok uçuk bir fiyat...:1shok: Yerine takım elbise alınır en kralından :))
sen sözlünle farklı illerdemi yaşıyorsun ?
sıra takılara gelmiş sanırım ne takıcaklar kuzum nişanda ?

Haırlı olsun sannemcim allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallaaaaah

kızlarrrr ben geldim savulunnnnnnnnnnnnnnnnnn.
çok yoğunum o yüzden yenice girebildim.işlerden başımı kaldıramıom.
sanemcim hayırlı olsunnnnnnnnnnnnn.sevindimmm.
yeni gelen arkadaşlarımızada hoş geldin diyorum.
vee hemen sorumu soruyorum:)
kızlar ya cmtsi geliolarya istemeye.diolarki incede olsa bi söz yüzğü takılır.annemde bizde istemede bişi takılmaz diyo.
size takılmışmıydı.adetler nedir.annem taktırmak istemio istemede.

canım isteme olunca , ve verilme olunca tabi eskiler bileklik kolye falan takarlarmış. şimdi tektaş takanda var ince alyans gibi yüzük takanda var.
bize ilk tanışmacaya geldiklerindede isteme oldu ama cevap verilmedi babamlar tarafından
sonra ikinciye geldiklerinde verildim ve tektaş yüzük o zaman takıldı.

bu arada biliuosunuz bu cumartesi akşamı nişanım olacak. Son 5 gün yani :))
çok heyecanlıyım kızlar napcam bilmiyorum ya

canım benim çok sevindimmm.fotoları detayları hepsini istiyoruzzz.
ya şimdi kafam karıştı benimmm
napcaammmmm:(
annem dioki yüzük takmaya sonra gelsinlerr.
bileklik mi takılsaki ozaman:(

niye istemiyoki annen yüzüğü? zaten onlar istediğinde baban seni vermicek mi?
eğer bu konuda sorun yoksa yüzük takılmasında da bir sakınca olmamalı ,
acaba annen önce bizde onların evine oturmaya gidelim, görelim falan mı diye düşünüyo

bennnnn geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:emir_bebek::emir_bebek:
psigo yevrummmm cevap veriyorumm dattttttt:roflol:
bizde isteme gecesi bişey takılmadı ama çok pişmanım keşke aldırsaymışım bitene söz kelepçesi bacımm gelin dediğinin eli kolu boynu dolu olurrr:roflol::roflol::roflol:şaka bi yana eğer nişan tarihine çok varsa sözlü olduğun belli olsun diye tektaş alacaklarsa onu takabilirler bi tane de söz kelepçesi taksınlar iştee dekii forumdaki cancuuuu böle diyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canlarımmm benim.pınacım annem dioki yüzük nişanda takılsın.hani geldik istedik taktık gitti olmasın dio
anlatabildim mi?
cancummmmmmmmmm hoş geldin kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bende sana karşı cvp veriommmmmmmm dattttttttttt:)
yaw tektaşı ben görmicem mi:(nişan alışverişinde alyansla bir alıncaktı.aslında benim bi yüzğüm var tek taş sevgilim almıştı ama onu işte değiştircektik nişanda.
acaba sadece söz kelepçesimi taksalar.yada hiçbişeye gerek yok bu istememi desemmmmmmm

teşekkür ederim hoş buldum :)
annem ben sölemem demişti
kendi işimi kendim halletcekmişim :S

benneyaptımkibenneyaptımki

öle şey olmas canımmm anneciğin sölemeli senin için çok zor bişi olucak anneler yoluyla yordamıyla sölerler benimde öle oldu baban sana karşı tarafla ilgili bişiler sormaya çekinebilir ama annenle paylaşabilir.amaaa anneciğin illa sölemem sen söle diyosa babacığının hoşuna gidecek yemekleri yap güsel bi sofra kur rahat ettir sonra konuyu aç ve söle hemen bi nefeste ilişkinizin ciddiyetinden bahset canımcımm hadi bakalım göreyimmm seniikaydirigubbakcemile5

takılır canım ya mutlaka bir yüzük takılır.bizima det öyle yani.bana bir yüzük birde kelepçeli bir kalınca bilezik takmışlardıhihoyyyt

canlarımmm benim.pınacım annem dioki yüzük nişanda takılsın.hani geldik istedik taktık gitti olmasın dio
anlatabildim mi?
cancummmmmmmmmm hoş geldin kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bende sana karşı cvp veriommmmmmmm dattttttttttt:)
yaw tektaşı ben görmicem mi:(nişan alışverişinde alyansla bir alıncaktı.aslında benim bi yüzğüm var tek taş sevgilim almıştı ama onu işte değiştircektik nişanda.
acaba sadece söz kelepçesimi taksalar.yada hiçbişeye gerek yok bu istememi desemmmmmmm

hmm psigom belki anacığının bi bildiği vardır ama nişan tarihi bellimi çok uzatmassanıs gerek yokta benim mesela istemeyle nişan arasında 2 ay oldu ondan pişman olmuştum taktırmayınca tektaşın varsa ve altınsa onu kuyumcuya götür şölee bi parlattır gönül rahatlığıyla tak ozaman sen görmeden alınmas yüzük felan şu bilezik olayına gelince de bizde adettirr ama siz bilirsiniz deyip açık kapı bırakkk:roflol::roflol:

pinarpinn datlummmm anlatsana ayrıntıları ne ikram yapacaksınız ne giyeceksin bunlar önemli mevzularrr aydınlat biziiiyerimseniben

Back
X