Kız İsteme istemeye gelcekler.yardım kızlarrr!!!!

iyiyim cnm saol..evet bohca yapılıomus ama bana yaptırmamaya calısıolar uğraşmim diye mirmirmirmir

Kız tarafının hazırladığı bohçada Damat için : pijama takımı, ropdöşambr, terlik, mendil, gömlek, kemer, cüzdan, çorap, kravat, traş seti , parfüm ve havlu konuyor.

yazıyor..bunlara ek olarak kayınvalide kayınpeder abisi ve eşinede bişiler koymak lazım dimi..bide bunlar söz için yeterli mi??

ya acıkcası banada söz nişan ayrı ayrı bohca yapılması saçma geliyor

boş ver merve sözde bunları koyarsan nişanda ne yapcanki.nişan bohçasında olması gerekenler bunlar

söz bohcası diye bakınca bunlar cıktı :1ninca:

kısçelerrrrr nabersiniz bakimmmm elisaa tatlı kuşumm söle ablana neyin varrr pinar bende çıtçıt taktırdım hiç ağır gelmedii teee gece 2ye kadar kafamdaydı ama varya kuşumm süper oliyii ayyy pztyi sabırsızlıkla beklicem psigo tepsi hazırmı bacımmm göreydimm bi:sm_cool:

ya kızlar siz ailesinede bohça hazırlayacakmışınız.bizim nişan oldu ama evlilk biraz geceikeceğinden bohçaları sonradan yapmaya karar verdik kaynan kayınbabaya ne koonulcakkkı onların bohçasına:kaydirigubbakcemile3

kısçelerrrrr nabersiniz bakimmmm elisaa tatlı kuşumm söle ablana neyin varrr pinar bende çıtçıt taktırdım hiç ağır gelmedii teee gece 2ye kadar kafamdaydı ama varya kuşumm süper oliyii ayyy pztyi sabırsızlıkla beklicem psigo tepsi hazırmı bacımmm göreydimm bi:sm_cool:

kuşum güzel bulursam bende taktırcam çıt çıtttt:hihoyyyt:
kuşum tepsiyi dün almaya gidemedim.bugün alıcam.
fotosunu ya yarın ya da bütün fotolarla beraber pztsi koyarım artık.

ya kızlar siz ailesinede bohça hazırlayacakmışınız.bizim nişan oldu ama evlilk biraz geceikeceğinden bohçaları sonradan yapmaya karar verdik kaynan kayınbabaya ne koonulcakkkı onların bohçasına:kaydirigubbakcemile3

meleks internetten bulduklarıma göre kayınvalideye tülbent,bluz,çorap tarzı,kayınbabaya çorap,gömlek,mendil tarzı yazıyor..

kızlar ben markafoniden sözlüme nişanda takmak için saat aldım belmond marka.etiket fiyatı 180 lira ben 74,90 na aldım.bu site çok hesaplı ayın 20 de seiko marka kampayaya giriyor.eğer üye olmak istiyrosanız davet gönderebilirim.üyelik sadece davetle oluyor.mail adreslerinizi özelden gönderebilirsiniz.

kızlar selam
ben erken çıktım işten eve gelip kek börek poğacaya yardım ettim :)
bugün bir daha muhtemelen giremem foruma , pazar günü burdayım ama . beni bekleyin anacığımm :):)
bana şans dileyin inşallah herşey güzel olur.
öpüyorum hepinizi..

kızlar selam
ben erken çıktım işten eve gelip kek börek poğacaya yardım ettim :)
bugün bir daha muhtemelen giremem foruma , pazar günü burdayım ama . beni bekleyin anacığımm :):)
bana şans dileyin inşallah herşey güzel olur.
öpüyorum hepinizi..

canım hakkında hayırlısı olsun
umarım herşey gönlünce olur güzel geçer
bol şansss..
şimdiden tebrik ediyorum mutluluklarrr

pinarpin cnm kolay gelsin..umarım herşey istediğinden daha güzel geçer..mutluluklar a.s.

Back
X