Kız İsteme istemeye gelcekler.yardım kızlarrr!!!!

kızlar nerdesiniz ya pinarminimz naptı acaba nasıl geçiyor inşallah herşey istediği gibi olur:Saruboceq:

meleks bak ben bunu cok begendın nısanlımada yolladım onunda cok hosuna gıttı hem rengı hem etegını cok begendık ama resmı boyle buldum nette ust kısmı buyuk ıhtımal tamamen acık şöyle hafif kolları kapalı olsa ne yapar eder bulurdum sence nasıl canım

başta eklediğin çok güzel şebnemcim ona kahve rengi bir bolero alabilirsin veya etol kullanabilirsin ama çok güzel

benimde o cok hosuma gitti meleks varmıdır ona uygun bolero falan bakarken denk geldı nerden buldumu bıle bılmıyorum ınsallah boyle bır elbıse bulabılırım ben hala takım elbise bulamadım bunlar ne kadar zor işler ama çokta tatlı:)

mesela sözüm için takım elbisede bu tonlar olsun istiyorum içine biş giymeden giyilcek ceketlerde var bildiğim kadarıyla ön kısım kesimleri çok güzel olan biraz daha oval acılan yazlık kısa kollu ama bugun butun gun baktım bır tek bu var netten bulamıcam galıba

yaa canım güzel bir pantolon üstüne çok şık bir gömlekte giyebilirsin
çok güzel gömlekler var

kızlar selammm
ben geldim,,
ben artık nişanlı bi kızımmm :lepi:
herşey yolunda gitti herşey çok çok güzeldi.
bakın bir fotoyu ekliyorum bile
sabah ilk iş yorum bekliyorum.
ii geceler herkesleree

sildimm

Son düzenleme:
kızlar selammm
ben geldim,,
ben artık nişanlı bi kızımmm :lepi:
herşey yolunda gitti herşey çok çok güzeldi.
bakın bir fotoyu ekliyorum bile
sabah ilk iş yorum bekliyorum.
ii geceler herkesleree

pınarcım allah ömür boyu mutlu etsin.
çok güzel olmuşsun.saçlar falan harika olmuş canım.

Kızlarrr ben geldimmmm
Pınarcımmm , harika görünüyorsunuz
kuzum ama detaylarıda istiyoruz hemde hepiciğini olurmu
Rabbim tamamına erdisrsin nişallah

Psiqo , senin ne oldu tatlım ? Haftasonu geliceklerdi
Nasıl geçti cnm aynı şekilde senden de detayları istiyoruz
:teytey:

gelmediler elisa.çok üzgünüm.canım çok sıkkın.
halaları hastalanmış.hastanedelerdi.
benimkiylede aram kötü.
inanın öyle sıkılıyorumki yere göge sığamıyorum.daralıyorum.işyerindeyim elim mahkum

canım benim geçerli bir mazeretleri varmış ama, kötü düşünme ,evdekilerede böyle moralinin bozuk olduğunu yansıtma onlarda dahada üzülmesinler.
hayırlısı olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…