Kız İsteme istemeye gelcekler.yardım kızlarrr!!!!

esra8608 kullanıcısından alıntı
evet benim tarih belli deil daha kışa doğru belki

sennde hyrlı olsun cnm
saol cnm

Benim yaşım 24 ve istemeye haziranda gelecekler Allah nasip ederse.
Gamzeyk canım senin bilmen gereken ilk şey bence şöyle köpüklü bir kahve tarifi :))))

onu biliyorum ablacım ama bnm hiç çeyizim yok annem sewgilimi istemediği için yapmıyo tek başıma alabilirmiyim sence çeyizlerimi

tatlım annen neden sevgilini istemiyor??ya da annenin istemediği senin bu yaşta evlilik olaylarına girmemen mi??

sewgilim bnden 9 yaş büyük we aynı mahallede oturuyorz annem o yzden istmyor

eğer doğru insan olduguna inanıyorsan anneni sakin ve baskıcı tavır izlemeden ikna edebilirsin..

(ama ben annelerin sölediklerinin kulak ardı edilmemesinden yanayım..çünkü dediklerinin bugun olmasa yarın mutlaka cıktıgına inanıyorum..)

aslnda çok karşıydı ama 2 haftadır falan biraz daha iyimser ama çeyiz almıyo ne alayımki ilk önce ben ne lazım

günaydın kuzummmm.elisa ne sorcam sen nişanda nasıl bir elbise düşünüon?

balım bende şuan onu düşünüyorum kafam bu sıralar bunla meşgul
nişan evde olacağı için abiye tarzı bir elbise düşünüyorum
sen peki kuzum ?
senin nişanın nasıl olucak?

benimde evde olcak sayılır kuşum.evimizin altında sitenin kapalı bi toplantı salonu var
bizim evin salonundan geniş.töreni orda yapalım.çıkan eve çıksın otursun biz gençler orda eğleniriz dioz
bende şöyle canlı bi renk istiyorum elbiseyi.fuşya olur zümrüt yeşili olur.şifon gibi ya uçuşsun ya parlasın:)
ama bulabilcem mi bilmiom.
bide benimki çok açık olmasına izin vermio.nasıl yapcam bilmiom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…