Kız İsteme istemeye gelcekler.yardım kızlarrr!!!!

kıs yolarım seni dalgamı geçiyon sen benleee
tamam pahalı oldu ama napim öyle istedi nişanlım kırmadım bendeee

kıs deli kendimle dalga geçiommm:)
anam iyi yapmışın.kırma tabi nişanlını.anaaaaaaaaaa cadıyaaaaaaaaaa
senmi ödedin peki fotocuyu

mrb kızlar ....yaa demek sizde nişan masrafları kız tarafınamı aitki amaaaaan:( bizde ne güzel bize ait değil her birşeyi erkke tarafı yapıyorkaydirigubbakcemile2

kızlar selam hepinize.. :1hug:

kızlar ben kafanızı karıştırmış gibi olmim ama bunlar masrafların küçük kısımlarıymıs çeyizi hazırlamadıysanız benim gibi işte bundan sonra yandık cumbur cemaat demek oluyo -tatlicadiarzu-

birde bizde alyans takılcak sözde..birde tektas evlenme teklifi sırasında ya da sözde..soora o alyans evliliğe kadar gidiceği için ortak aldırtmıyo erkek arkadasım kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
kısçelerrrr ben geldimm şölee bi okudum yazdıklarınızı bizim fotoğrafların parasını nişanlım ödedi yüzüklerin toplamını 2ye böldük öle verdik kuoförü ve elbisemi kendim ödedim ben istemedim para almak onlar için öle yanii bohça yapmadık biz düğüne doğru yapacağıs ama şimdi pişmanım keşke yapsaydık bitseydi o iş bide onu düşünmeseydim off:delphin:

heee kıslar ben bizim kamerayı verdim kuzenlerden birine çekmiş çok güsel bi anı mutlka çektirin hala arada sırada bakıorum hoşuma gidiyo:asigim:

ojjbuldummm yawvukuşumm kıs sen hala nişan elbisesimi bakıosun verdik ya örnek hemde en kırmızısından:jeyyar:

ev kızlığına devam , bu saate kadar uyuyon demii, seni seniii kaydirigubbakcemile3

offf sorma pınarımmmm yaa ama uyumadım kıs sabahtan nette problem vardı uzuuuuuunnn tel görüşmeleri sonucunda yaptım canımm ondan geç girdim ama en geç 11de ayaktayımkaydirigubbakcemile3

Back
X