Kız İsteme istemeye gelcekler.yardım kızlarrr!!!!

kızlar bu forumda görümceyle baş etme yolları warmı yoksa bn açıcam yoksa kafayı ycem

biricik hemşerim neler yapıyosun... hazırlıklar ne alemde...
abiye ihtiyacın varsa bayramyerinde bi yer açılmış daşçı 'nın yanında fiyatlar çok uygun ben bakcam bugün

napim kuzum ya.çok hazırlık yaptığım sölenmez.daha tam tarih belli değil nişan için.büyük ihtimal kpss bitiminde temmuz ayı gibi olacak.var daha yani.
bakayım dediğin yere.

ay delrtti bni yok çocuk olma yok hareketlerine dkkat et b ağırma çağırma abisiyle kawga ediyo bnden biliyo her konuda arkadaşlarımlada dertleşemiyorum aynı mahallede olduğumuz için söylediklerimi yetiştiriyolar sewgilim bana onun kadar karışmıyo yemn ederm

ay delrtti bni yok çocuk olma yok hareketlerine dkkat et b ağırma çağırma abisiyle kawga ediyo bnden biliyo her konuda arkadaşlarımlada dertleşemiyorum aynı mahallede olduğumuz için söylediklerimi yetiştiriyolar sewgilim bana onun kadar karışmıyo yemn ederm

bence aldırma. Çünkü sırf aile yüzünden aradaki ilişki yıpranıyor o yüzden sevgilini seviyorsan onun sana karşı olar davranışlarını beğeniyorsan gerisinin çok önemli olmadığını düşünüyorum. Çünkü sonuçta sadece ilişkin yıpranıyor..:bbo:

bence aldırma. Çünkü sırf aile yüzünden aradaki ilişki yıpranıyor o yüzden sevgilini seviyorsan onun sana karşı olar davranışlarını beğeniyorsan gerisinin çok önemli olmadığını düşünüyorum. Çünkü sonuçta sadece ilişkin yıpranıyor..:bbo:

ama olmuyor işte diyolarya oğluyla mı ewlencem ailesylemi gerçktn ailesyle ewlenilyor yada bn çok kafama takıyorum ama çok ağır şeylr sylyo neyse yaa kafama takmıcam yksa onun yznden yakında sinr hastası olcam ben:çok üzgünüm:

kızlar yaptm görmcesnden çekenler yeri:roflol:

kaynanayı da eklersen müdavimi olurum o topicin :roflol:

şaka bi yana şimdiden aile muhabbetine girersek işimiz çok çok zor kendi adıma da öyle maalesef bi kere bu işe giriyorsan sonuçlarına da mecburen katlanacağız ne yapalım. Bayan olarak dünyaya gelmekle 1-0 yenik başlamışız ne yapak :delphin:

Ama gene de :oklava: korkun benden kötükedihüso :sm_cool:

Back
X