Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canem biz önceden arkadaştık. 4 yıldır da sevgiliyiz..çıkıyoruz..
merhaba kıslarr... psigo, cancu ve elisaa bütün yazılanları okudm göslerm bozulck die korktm yafs :) benimde 4 yıllık bi ilişkm war ama daha söz için çok zamanım war sizin mutluluklarınızla mutlu olup üzüntülerinizi paylaştm çok özendm size ve katıldım aranıza çok tatlısınız arkadaşlar:1hug:
merhaba kıslarr... psigo, cancu ve elisaa bütün yazılanları okudm göslerm bozulck die korktm yafs :) benimde 4 yıllık bi ilişkm war ama daha söz için çok zamanım war sizin mutluluklarınızla mutlu olup üzüntülerinizi paylaştm çok özendm size ve katıldım aranıza çok tatlısınız arkadaşlar:1hug:
ayyyy ben anen dıyemıorum utanıorummm ama ne dıcegımde bılmıorum):))teyze denılmıycek kdr genc,abla zate hıc dneılmezlaelaelaelaelae
Hoşbuldukk.... Aminnnnn kızlar teşekkür ederim bu yaz kimin düğünü war bakim :)alkisalkisalkis
yakınmış canmmm çook sewindim inş.çook mutlu olursun:Saruboceq: darısı bizim başımıza inş.
benim taa seneye haziranda söz olcak inş. :çok üzgünüm:
yakınmış canmmm çook sewindim inş.çook mutlu olursun:Saruboceq: darısı bizim başımıza inş.
benim taa seneye haziranda söz olcak inş. :çok üzgünüm: