Kız İsteme istemeye gelcekler.yardım kızlarrr!!!!

evet tatlım ama uzaklığın gözü kör olsun işte.
zaman kısıtlı oluo kırk yılda bir görüşüon:(
ama bunada şükür.sevioz katlancaz demi:)

merhaba kıslarr... psigo, cancu ve elisaa bütün yazılanları okudm göslerm bozulck die korktm yafs :) benimde 4 yıllık bi ilişkm war ama daha söz için çok zamanım war sizin mutluluklarınızla mutlu olup üzüntülerinizi paylaştm çok özendm size ve katıldım aranıza çok tatlısınız arkadaşlar:1hug:

merhaba kıslarr... psigo, cancu ve elisaa bütün yazılanları okudm göslerm bozulck die korktm yafs :) benimde 4 yıllık bi ilişkm war ama daha söz için çok zamanım war sizin mutluluklarınızla mutlu olup üzüntülerinizi paylaştm çok özendm size ve katıldım aranıza çok tatlısınız arkadaşlar:1hug:

cnmm hoşgeldin aramıza :1hug:
darısı seninde başına inşallah:Saruboceq:
herşey gönlüne göre içine sinerek olur inşallah
seninde paylaşımlarını bekliyoruz :lepi:

hoşgeldin canım aramıza.hepimiz uzun ilişkerin sonucu bu evrelerdeyiz.
herbirimizin hikayesi ayrı olsada bi yerden heycanımız aynı.
seninde sevinçlerini sıkıntılarını dinleriz.paylaşırız.

ayyyy ben anen dıyemıorum utanıorummm ama ne dıcegımde bılmıorum):))teyze denılmıycek kdr genc,abla zate hıc dneılmez:Dlaelaelaelaelae

kız du hele bi sen istemeye gelsinler ailen verirsin ondan soora anneciim de dersin annişko da kaydirigubbakcemile3

yakınmış canmmm çook sewindim inş.çook mutlu olursun:Saruboceq: darısı bizim başımıza inş.
benim taa seneye haziranda söz olcak inş. :çok üzgünüm:

yakınmış canmmm çook sewindim inş.çook mutlu olursun:Saruboceq: darısı bizim başımıza inş.
benim taa seneye haziranda söz olcak inş. :çok üzgünüm:

çok tşk ederim tatlım darısı başına inş. a.s.
inan zaman su gibi akıp geçiyor
sabırla bekle yeterki kaydirigubbakcemile4

kız daha küçüksün az sabret :)
ben 24 yaşındayım yeni sözlendim düğün olasıya 26-27 olcam:)

kuzum sahiden küçüksün ben 5 yıldır bekliyorum sevdiceğimi :))
şu an 27 yaşındayım yani 27 yaşımda evlenmiş olucam :)

Back
X