Kız İsteme istemeye gelcekler.yardım kızlarrr!!!!

ewt cnm. Bnm annem damadı arayınca pek mutlu oluyor.a.s
enişte de arasın ara sıra bak nasıl mutlu olur anneciğin hihoyyyt

benimki o konularda çok girişken değil.arayıp soramaz kolay kolay.ama pazar günü gelmesi bile annemi çok mutlu etti.
Annem damadından değilde dünüründen bekloi teli:)
oda aramıo:)
bakalım nişandan sonra neler olcak:)
pembe dizi gibiyiz mübarek:)

Sevgiseli bende allah var şimdi rahatlık bakımından şikayet edemem.
Herkes bilio.telim çalıo eskiden olsa fellk fellk saklardım.şimdi gayet rahat bi şekilde sözlümarıo diyip açıom.
Yada konusu çıkıo bende rahst rahat bahsedebiloim.
Bu gerçekten güzel bişey.

Allahım o günleri bana ve benim gibi saklamak zorunda olanlara bi an evvel gösterir inyallah :roflol:

şekerim ne zamandı senin nişan tarihin unuttum valla
elbise flaan bakmaya başlaman lasım

şekerim ne zamandı senin nişan tarihin unuttum valla
elbise flaan bakmaya başlaman lasım

bende bilmiom valla pınarım:)
tarih yokki ortada unutalım:)tarih olsa ben unuttururmuyum size başınızın etini yerim:)
kimseden ses yok.isteme geldiklerinde işte biraz zaman verin 2 ay falan dediler.annemgil ses etmedi.bende bekliom anlıcan.
Daha kıpırdadığım yok o yüzden elbise falan bakmıom.

selam kızlar...nasılsınız??yazdıklarınızı okudum da stresli günler geçirdiniz anlaşılan..takmayın kafanıza zamanla herşey yoluna girer arayıp sormalar başlar..benm isteme sözüm falan olmadı ama kayınvaldemle çok iyi anlaşıyoruz haftada 2-3 ararız birbirimizi mutlaka .ama dediğiniz gibi eğer pek konuskan diilseniz bu işler biraz daha zaman alır..o yuzden biraz girişken olun derim..

unattainable kıs istemeye gelceklerdi noldu sesin solugun cıkmıo bi haberdar et bizi de...

iyi geceler kuzularrrr:lepi:
saat olmuş 23.26 ben burdayım bakın bende olmasam topik öldü
yarın görüşürük bacılar
tatlı rüyalarkaydirigubbakcemile2
sözlülerinnizi nişanlılarınızı görün rüyanızda:jeyyar::jeyyar::asigim:

Şeniz
geçiciler bitti mi geçiciler:roflol:

yawww kızlarrrr
deniz çakır a takmış vazietteyim:)hatunun web sitesi ni keşfettim yeni.
bak bak bitmioooooooooooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…