Kız İsteme istemeye gelcekler.yardım kızlarrr!!!!

benim halamın kızlarının oldu ama hiç eğlence olmadı.isteğe bağlı o.mesala ben istemem oynamam yani pekde sevmem oynamayı zaten:))))

aynen sannemcim bende beceremem oynamayı.
ben düğünümde napıcam onu düşünüyorum şimdi kara kara
bende eğlence istemiyorum nişanda peki o halde nasıl oluyor ?

misafirler geliyor hoşbeş yapılıyor.sonra biri yüzükleri takıyor el öpülüyor.sonra pasta kesiliyor ve ikramlar dağıtılıyor herkes yedikten sonra biraz daha oturup kalkıyolar zaten:))

bizim buralarda normalde nişan pastasını erkek tarafı yaptırı
ama ben asla aşkıma aşkım nişan pastası size aitmiş filan diyemem :))
o nedenle biz yaptırırız
kurabiyeler yaparız birde olur biter
bu arada evde nişan nasıl oluyor kızlar daha önceden hiç katılmadım böyle bir nişana
ufak tefek eğlence filan yapılıyormu ?

eğlence size kalmış kuşum.mesela tören bitince küçük bi ses sistemi kurulup müzik falan açılabilir:dance:
ama tabi ortama bağlı.resmiyet fazla olursa kalkıpta oynanmazsırnaşık şey

misafirler geliyor hoşbeş yapılıyor.sonra biri yüzükleri takıyor el öpülüyor.sonra pasta kesiliyor ve ikramlar dağıtılıyor herkes yedikten sonra biraz daha oturup kalkıyolar zaten:))

o halde zor bir tarafı yok kuzum. ha bu arada yüzükler takıldıktan sonra dua okunmasını istiyorum inşallah :Saruboceq:

eğlence size kalmış kuşum.mesela tören bitince küçük bi ses sistemi kurulup müzik falan açılabilir:dance:
ama tabi ortama bağlı.resmiyet fazla olursa kalkıpta oynanmazsırnaşık şey

tatlişimm annem azda olsa olur dedi ama bakalım ortama bağlı dediğin gibi kuzum
sen nerede yapıcaksın nişanını bebem :emir_bebek:

kızlar biraz alakasız olcak ama bşey sorcam.siz beyaz eşya alcakmısınız

sannemcim yawri kuşum beyaz eşyalarımızı aşkım aldı
ödüyor taksitlerini bir taraftan. biz gri aldık markası beko
çamaşır makinesi , bulaşık makinesi ve buzdolabı aldı. fırını ev döşerken alırız fırını ben almayı düşünüyorum.
bende bir taraftan ufak tefekleri alıyorum
nevresim takımları , mutfak aletleri , elektornik eşyaları , pijama gecelikler filan..vs.....
ama şu sıra acaip borçlandım çeyiz alışverişime ara verdim

canım bizde nişandan sonra alcaz heralde normalde bizim adetlerimizde kız tarafı beyaz eşya almaz oturma grubu alır.onlar ne dicekler bakalım.bende küçük ev aletlerini aldım.nevresim takımı felanda var ufak tefek şeyler kaldı.kahvaltı takımım yok günlük yemek takımım yok bide elektrik süpürgesi kaldı büyük olarak canım benimde

bebişim bende misafir için yemek takımımı , çatal kaşık bıçak takımımı ve kahvaltı takımımı aldım hepside kütahya porselenin. Çelik tencerelerimi annem almış saolsun solingenin. 1 tanede uyku setim var çok önceden annem almış. 1'i saten 3 tane nevresim takımım var 2 tane daha alınca yeter kanımca. dantellerim saolsun annem zamanında yapmış epeyce var. pijama takımları aldım bir tanede seksi bir gecelik takımı :)) braunun blender setini aldım buz kırıcılı olanından. tost makinemi aldım markası tefal. su ısıtıcım da tmm. pastalara yumurta sürmek için fırçamı bile aldım. ya aklıma gelmiyor ben bayağı şeyler aldım :))))

bende tost mak,çay mak,standlı mikser,narenciye sık,ekmek kız.mak arçelikten aldım.bide 3lü setler varya oda braun.uyku seti aldım istikbalden bikça sene önce sevgililer günü için çıkarmışarldı ondan.nevresim takımlarım 4-5 tane var heralde.pike takımım var.battaniyem var.yemek takımım kütahya.çatal kaşık karaca.günlük çatal kaşığı ykm den aldım.

kahvaltı takımınıda bu sitede gördüm shaferin varya kare 60 parça yemek takımı onu alıp kahvaltı takımı olarakmı kullansam diyorum.

sannemcim güle güle kullan kuzum hepsinide
sende bayağı şey almışsın
senin düğünün ne zaman kuzum ?

sannem kuzum sen seneye mayısa kadar ohoo bi çok şey alırsın daha telaşlanmaya gerek yok
bizim ki ekimde olucak inşallah

evet canım doğru diyosun daha çok var.seninde az kalmış ya keşke bizimde bu sene olsaydı.annem bu sene olmaz dedi istemeye geldiklerinde onlarda tamam dediler mecbur.

ablam bekar daha benim.eğer biri çıakrsa karşısına benden önce o olur.biraz daha bekle sen dedi.bende karşı çıkmadım canım tamam dedim napıyım

hmmm anladım kuşum
aslında ablan bi şey demedikten sonra ne olucakki
tabi herkesin düşüncesi farklı
vardır bunda da bir hayır kuşum
hem rahat rahat çeyizini düzersin. en güzeli borçsuz evlenmek :))

evet benim amacım o zaten canım.ailemede çok yüklenmek istemiyorum.herşeyi kendim yapayım istiyorum.zaten evlendikten sonra ist da oturcam hemen iş bulamam onun için borçta yapmamam lazım

hadi ben kaçıyorum
görüşürüs sonra bebişim
psiqoooo nerdesin birden uçtun gittin :((

Back
X