Kız İsteme istemeye gelcekler.yardım kızlarrr!!!!

Günaydın Kızlar...
Dün canımın derdine hiç yazamadım ....
Nasılsınız

GÜNAYDIN TATLIM NASIL OLDUN DÜNDEN BERİ kaydirigubbakcemile2
elisacım,ben gümüş bi kutu alcam.her yerde bulunur.
mendilide bulursun kolaylıkla.
süslemesi bize kalmış:)

CNM BAKIYIM BENDE NİŞANA KADAR YAPICAM İNŞ.kaydirigubbakcemile5

Psigom şimdi önümüzde yapılması gereken bir alışveriş var
bohçalar hazırlanacak alışverişten sonra da
ve haziran ayında da evimizde nişan olucak
ben evde olsun istedim..
bakalım nasıl olucak ama
bu ayın sonunda adapazarına gidicez alışverişe inşallah

Psigom şimdi önümüzde yapılması gereken bir alışveriş var
bohçalar hazırlanacak alışverişten sonra da
ve haziran ayında da evimizde nişan olucak
ben evde olsun istedim..
bakalım nasıl olucak ama
bu ayın sonunda adapazarına gidicez alışverişe inşallah

hayırlı olsun canım.
merak ediom ya.
tuhaf bi duygu içimdeki.bazen buruk bazen pırpırrrr

hayırlı olsun canım.
merak ediom ya.
tuhaf bi duygu içimdeki.bazen buruk bazen pırpırrrr

evet cnm sahiden garip bi duygumirmirmirmir
bazen pır pır , bazen endişeli , bazen de buruk..:delphin:
keşke aynı ilde olsaydık diyorum ama nasip işte tatlişimkaydirigubbakcemile2
bakalım zaman ne gösterecek kaydirigubbakcemile4

yaw söz mendili konusunda çok kararsız kaldım.kimisi dio ayrılık getirir:S
ama hoş bişey.napsam ya:S

kızlar selamm.
elisacım herkese diyorum sanada dicem
alışverişe cümbür cemaat çıkmayın. minimum insan ve hatta hiç insan götürme ikiniz çıkın alın ne lazımsa

PINARCIMMM GÜSEL ARKıDEŞıM BNMMM
sevgilim , ben , kayınvalidem ve benim annem olucak nasıl ?

süper canım.
dediğim gibi ben sadece sevgilimle gittim ne istiyorsam rahat rahat baktım.
ama yanımda çeyiz bakan bi kız ve yanında en az 7 tanede akraba kadın vardı deli ettiler beni. aman diyim o yüzden sakın teyze hala falan çaarma
:)

ayy kuzum benim ağzından bal damlıyorrrrrrrrr aminnnnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq:
bu arada paşabahçeden bardak takımı baktımm haftasonu alıcam sanırım fikrimi değiştirmessemm alırımkıs nelerin eksik söle bakemmm:içelim:

hayırlı olsun canım sağol çok teşekkürler senin eksin varsa sen söyle.bende çoook bitmiyor ya bend aha yeni başladım almaya ama.

sannem şekerrr sen orhangazideydin dimi ben sana pasta için kuzenimin telefonunu vermiştim ama orhangazi için bilemiyorum ama eğer bursa merkezde bi pastane sorarsan rıhtım,kafkas,unpa vb gibi pastaneler gayet güsel oluyocokacimcoook ama butik pasta yapıyo benm kuzen hayalini söyle o yapsın şekercimhihoyyyt

cancu cum kuzeninle görüştüm internet sitesinide inceledim canım ama biraz pahalı geldi:çok üzgünüm:

cok teşekkür ederim ilgin alakan için saaol:)ama benim daha cok düşünmem lazım :bbo:

düşün düşünn anacımmm allah kolaylık versinn:teselli:

yaw söz mendili konusunda çok kararsız kaldım.kimisi dio ayrılık getirir:S
ama hoş bişey.napsam ya:S

kim demiş nannnn onu ayrılık getirir diye valla bursada ozaman evli kimsecik kalmasdı yani adettir yanii söz mendiliii:roflol:

hayırlı olsun canım sağol çok teşekkürler senin eksin varsa sen söyle.bende çoook bitmiyor ya bend aha yeni başladım almaya ama.

ahhh bitanemmm bitmes bitmess çeyisçimen yapıos bakalımmm yavaşyavaş sana bi tavsiye neyin eksik ne almışsın liste yap aldıkça çizittir üstünüüü:1hug:

cancu cum kuzeninle görüştüm internet sitesinide inceledim canım ama biraz pahalı geldi:çok üzgünüm:

hmm tatlımm sen bakmaya devam et o beğendiğin beyas pastayı yaptırabilirsin kuzucummcokacimcoookcokacimcoookama bizede gönderrr

cansucum hoşgeldinnnn.bende dinlemicem yaptırcam mendili.hoş bi ayrıntı

kıslarr
sözlümün annesi annemi aramış , nişan için yapabileceğim birşey varmı , istersen geleyim yardım edeyim falan demiş anneme. ya çok sevindimm :)

cansucum hoşgeldinnnn.bende dinlemicem yaptırcam mendili.hoş bi ayrıntı

hojjjjbuldum bitanem yaptır neye özeniyosan ne istiyosan bu bir kere oluyo şekercim

kıslarr
sözlümün annesi annemi aramış , nişan için yapabileceğim birşey varmı , istersen geleyim yardım edeyim falan demiş anneme. ya çok sevindimm :)

aferinn pinarpinim kayınvalideciğine zaten öle olması gerekiyo annelerrin sürekli bağlantı içinde olmaları gerekiyo tatlım en güzeli bu bnmkide aradı dün özlemiş beni kıs gelsene ne gelmiosunn ösledim valla dedi:roflol:

Ay ne bileyim ne konuşucamki, çekiniyorum ..
bide çok muhabbet tez ayrılık getirir , arada bir mesafe her zaman kalmalı bence

PıNARCIM HAYIRLI OLSUN CANIM ŞıMDıDEN NıŞANLANIYOMUSSUN güzel bir gün gecer inşallah aklında bırsey kalamdan butun hayallerın olur ..kayınvalıdenıde cok samımı olmak ıstemıyosan arada ara canım cok sık olmasada yoksa bu seferde bu kız nıye hıc aramıyo derler

Back
X