Kız İsteme istemeye gelcekler.yardım kızlarrr!!!!

bu arada bende yavaştan yavaştan hazırlansam hiç te fena olmıycak
nişan tepsisini felan ayarlamam lasım
ve nişan kurabiyeleri sannemcim harika olmuşşş bende bi sorim bakalım pastaneye :)))

elissa ben istemiyorum canım öyle eğlence olmucak bizde.

buarada kurabiyelerle ilgili yorum gelmedi

elissa ben istemiyorum canım öyle eğlence olmucak bizde.

buarada kurabiyelerle ilgili yorum gelmedi

eee peki nasıl olucak kuşummirmirmirmir
ortalama kaç kişi olucaksınızfisfisfis
misafirler gelicek hoş beş edilecekkaydirigubbakcemile2
sonra nişan merasimi olucak yüzükler takılacak dualarla kurdelası kesilecek:delphin:
tebrikler olucakk:1rolleyes:
eee ardından ne olucak herkes dağılacak mııı
bu da çok sade olmuyormu kuzum:uhm:

bizdede eğlence olmayacak , zaten çok fazla genç olmıcak , hep teyzeler amcalar olacak. ondan müzik olsada bi işe yaramaz :)
bu arada hakkaten kurabiyeler çok güzel ve zarif görünüyolardı canım

bizdede eğlence olmayacak , zaten çok fazla genç olmıcak , hep teyzeler amcalar olacak. ondan müzik olsada bi işe yaramaz :)
bu arada hakkaten kurabiyeler çok güzel ve zarif görünüyolardı canım

annem eğlence olmadan olmaz diyo
bende hiçç istemiyorum olmasını:çok üzgünüm:
çünkü
zaten oynamayı göbek atmayı hiçç beceremem oldum olasıı
helekii evde amatörce bi müzik sisteminde hiç te hoş olmaz oynamak
bizim toplam 40 kişi falan olur kızlar sizin ?

kızlar Allah hepinizi mutlu etsin..
şimdi benim size bi sorum var sözden sonra mı anne diyoruz gerçekten??nişana kdr teyze falan desek olmuo mu :(

bizim en fazla 25-30 olur çok fazla kişi çağırmıcaz zaten burda pek akrabamız yok.erkek atrafı 5 kişi gelcek bizde yakın eş dost akraba çağırcaz.

bide kızlar o kurabiyeleir kendim yapcam :))))

bizimde 40 kişi civarı olacak elisacım.
benim annemde bizim ailede müzikle eğlenceyle ağırlıcağın kimse yok diyo.
en fazla fondan hafif bi müzik çalıcas o kadar :)

yüzükler takılcak mamalar yenicek dağılınıcak.
bu arada ben saat 6da falan fotoğrafçıya gidicem sözlümle. sonra o beni eve bırakıcak , kendi evine gidicek , ailesini toplıcak bizim eve geri gelicek :)

sannem16 kurabiyeler süper gözüküyor..

şimdi benim size bi sorum var sözden sonra mı anne diyoruz gerçekten??nişana kdr teyze falan desek olmuo mu :(

beni istemeye geldiler ondan sonra bide nişan alışverişinde karşılaştık ne teyze dedim ne annekaydirigubbakcemile3

artık nişandan sonra demeye çalışırım çok zor ama yaaa:1no2:

tatlım sözden sonra demen daha uygun olar a.s

bizim en fazla 25-30 olur çok fazla kişi çağırmıcaz zaten burda pek akrabamız yok.erkek atrafı 5 kişi gelcek bizde yakın eş dost akraba çağırcaz.

bide kızlar o kurabiyeleir kendim yapcam :))))

kızzzz nası yapıcan çok şeker onlar
üserinde tül gibim bi şi vardı onu nası yapıcan

tarifi arv isterseniz verebilirim canlarım.yarın akşam bi denicem eğer olursa yapcam canım.ki yaparım bunu yapanda evde kendi yapmış.pastane işi değil yani

elissacım tül değil jelatine koymuşlar kurdeleyle bağlamışlar nikah şekeri gibi düşün canım:))

beni istemeye geldiler ondan sonra bide nişan alışverişinde karşılaştık ne teyze dedim ne annekaydirigubbakcemile3

ben nişan alışverişinde tüm cesaretimi toplayıp diicemmm
eee kayınpederleri unutuyorusss onlara baba demesi daha zorrr:çok üzgünüm:

- 250 gr. margarin veya tereyağ
- 125-150 gr. toz şeker
- 1 yumurta
- 2 silme tatlı kasığı kabartma tozu
- 1 paket vanilya
- aldığı kadar un (tarifte 500gr. diyordu, bende de 500gr. tam geldi)
- 200 gr. reçel
Süsleme: 200gr. pudra şekeri, 1 yumurta akı, gıda boyası (mavi, yeşil, kırmızı), 1 çorba kaşığı süt
1- Margarin, şeker, vanilya, un, kabartma tozu ve yumurtayı yoğurarak pürüzsüz bir hamur hazırlayın. Buzdolabında 1 saat bekletin.
2- Hamuru ikiye bölün ve unlanmış tezgahta yaklaşık 0,5 cm. kalınlığında açın. Hamurun üstüne temiz bir naylon torba veya streç folyo serince hamur cok kolay açılıyor. Kıvamı un kurabiyesine benziyor. Mantı hamuru gibi esnek bir hamur olmuyor.
3- Şekilli kalıplarla veya bardak yardımıyla kestiğiniz parçaları yağlanmış bir tepsiye veya yağlı kağıdın üstüne koyarak, 175° de önceden ısıtılmış fırında 10-12 dakika pişirin.
4- Reçeli ısıtın ve kurabiyelerin üstüne sürerek iki parçayı birbirine yapıştırın. Kuvertürle üstünü dilediğiniz gibi süsleyin.
Kuvertür: Yumurta akını biraz çırpın, yavaş yavaş pudra şekeri ve sütü ekleyerek akışkan ve pürüzsüz bir kıvama gelene kadar çırpmaya devam edin. Porsiyonlara bölerek istediğiniz renkle karıştırın. Gıda boyası yoğun renk verdiği için damla damla kullanın. Fırça yardımıyla kurabiyelerin üstüne sürün. Ben önce pembe, açık mavi ve açık yeşil renkler hazırladım. Kurabiyeleri boyadıktan sonra kurumalarını bekledim. Yine fırça yardımıyla üzerlerine beyaz puanlar kondurdum…

kızlar o resimdekinde tarih yokdu başka biryerden buldum tarifi yani sadece şekilleri değişik

tatlım sözden sonra demen daha uygun olar a.s

kızlar bnm 3 ay sonra istemeye gelcekler tanısma ve söz bi arada olcak..valla siz o kadar cok sey yazmıssınız ki biz sadece alyans takmayı düşünüoduk..tektası evlenme teklıfınde alcaktı..ben bilmiyorum bana yardım ederseniz sevinirim..annemde vefat ettiği için sorucak kimsem yok senağlama

tarifi arv isterseniz verebilirim canlarım.yarın akşam bi denicem eğer olursa yapcam canım.ki yaparım bunu yapanda evde kendi yapmış.pastane işi değil yani

cnm sorulurmu tarifni bekliyoruz mutlakaa
hatta yaptığın kurabiyelerin resimlerinide :sm_cool:

kızlar bnm 3 ay sonra istemeye gelcekler tanısma ve söz bi arada olcak..valla siz o kadar cok sey yazmıssınız ki biz sadece alyans takmayı düşünüoduk..tektası evlenme teklıfınde alcaktı..ben bilmiyorum bana yardım ederseniz sevinirim..annemde vefat ettiği için sorucak kimsem yok senağlama

canım benim ya kıyamam sana.sen sor ne istiyosan elimizden geldince ayrdımcı oluruz canım benim

Back
X