Kız İsteme istemeye gelcekler.yardım kızlarrr!!!!

kızlarr işlerden yazamadım.oh piknik güzel olurdu yağmur yağmasa.
olsun alalhın günü çok cansucum yaparsınız:)

fecii yağmur var cnm inanılır gibi değil bizi yarın ev paklar geçeris koltuğa cd alırıs bide güsel çay demleris sarılır film seyrederissss ohh ne güsel olurr:utangac:

pınarımmm zevkli hatunsunn bacım pek güsel olmuş bende çokseverim beyas rengi yaaa bende öle yapıcam sanırım sandık hem kullanışlı olur ileride kullanılır da bu aradaaaa anne demeden olmasss başta kısık kısık çıkar sonra sölersin ilk telde sölemeye çalış gerisi gelir cnm bnm hadeee göreyim seniikaydirigubbakcemile5

Yarın içindekileride çekicem şekerim. ben bayıldım aldığım cicilere bakalım sizde beğğencekmisiniz.

kıss romantik bişiler planlayayım bareee cilve örneklerine bakıomusunus forumdaa kk hatunlarıı coşmuşşş öğrenelimde ders alalımmm:utangac:

mizah bölümündeee bakın bakınn bütün site ordaaa gel vatandaşşş gellllllllllll:jeyyar::jeyyar:

ya kızlar banada yardııım edınnn mayısın ılk haftasında ıstemeye gelıolarrr cok heyecanlıyım coookkkkkkmirmirmirmir neler olurrr neler yapıllırrrr yardııım:utangac:

ya kızlar banada yardııım edınnn mayısın ılk haftasında ıstemeye gelıolarrr cok heyecanlıyım coookkkkkkmirmirmirmir neler olurrr neler yapıllırrrr yardııım:utangac:

canım baştan itibaren biraz göz at.
şık giyin hanım hanımcık.genelde etek bluz ya da elbise tercih ettik biz.
güzel hazırlıklar yap.pasta börek gibi.
sormak istediklerin varsa sorabilirsin

bende bekliyodum pınar bohçalarını.neyse yarın koyarsın.bende pazar koyucam resimlerikaydirigubbakcemile5

bohçalarımmm hihoyyyt

Eklentiler

• $DSC04463.webp
    $DSC04463.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 33
  • $DSC04464.webp
    $DSC04464.webp
    51,2 KB · Görüntüleme: 389
  • $DSC04465.webp
    $DSC04465.webp
    50,2 KB · Görüntüleme: 32
  • $DSC04470.webp
    $DSC04470.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 31
  • $DSC04475.webp
    $DSC04475.webp
    50,8 KB · Görüntüleme: 38
günaydınnn canlarımmm.nasılsınızzz görüşmeyelii?

pınarcım herşey harika.o geceliği gözden kaçırdım sanma:P
ne güzel şeyler almışın kızzz hepsi birbirinden güzel.güle güle kullan

sanemcim nerlerdesin yaaa.nişanın olcak ne giyceğini görmedik daha:)
merak edioz kuaförle anlaştınmı kaça anlaştın?
foto çektircekmisiniz onlar kaça anlat balimm kıss:)

günaydınnn canlarımmm.nasılsınızzz görüşmeyelii?

pınarcım herşey harika.o geceliği gözden kaçırdım sanma:P
ne güzel şeyler almışın kızzz hepsi birbirinden güzel.güle güle kullan

canımm teşekkür ederim ,inşallah sen daha güzellerini alırsın..kaydirigubbakcemile5

Back
X