Kız İsteme istemeye gelcekler.yardım kızlarrr!!!!

cancu silmedim resimleri geri dönüp bakabilirsin cnm

datlumm dün gece açmamıştı gördüm şimdiiii maşşşşallah arkadaşım allah tamamına erdirsin süper olmuşsun çok yakışmışsınız :nazar: bohçalarda güsel olmuş kuzucum nekadar fazla şeyler koymuşlar hep öle gitsin bebeğim işallaha.s.

ben yeni kalktığım için vardiyalı çalışıyorum gece geç yatınca geç kalkılıyo evdeyim yani daha işbaşı yapmadım

selam kızlar bende geldim..dünden beri yazdıklarınızı okuyordum kaydirigubbakcemile2
yemekteki kuşlara afiyet olsun cokacimcoook
cancu hoşgeldin sende :1hug:

esracım sanada günaydın :sm_cool:

sen havaalanında falan mı calısıyorsun cnm ya CADIARZU

datlumm dün gece açmamıştı gördüm şimdiiii maşşşşallah arkadaşım allah tamamına erdirsin süper olmuşsun çok yakışmışsınız :nazar: bohçalarda güsel olmuş kuzucum nekadar fazla şeyler koymuşlar hep öle gitsin bebeğim işallaha.s.

canım benim çok saolkaydirigubbakcemile5

anladım canım havaalanında farklı oluyo bildiğim kadarıyla vardiya sistemi biz 8 saat çalışıyoruz 15te işbaşı alıcaz 23te paydos edicez buhafta her hafta değişiyo vardiyamız

anladım canım havaalanında farklı oluyo bildiğim kadarıyla vardiya sistemi biz 8 saat çalışıyoruz 15te işbaşı alıcaz 23te paydos edicez buhafta her hafta değişiyo vardiyamız

hı hı evet daha farklı -tatlicadiarzu-

kızlar benim anneler gününde ne almamı önerirsiniz??isteme ve söz olaylarına daha var kaydirigubbakcemile2 yane şimdilik erkek arkadaşımın annesi kaydirigubbakcemile3 benim teyzem oluo -tatlicadiarzu-

Back
X