Kız İsteme istemeye gelcekler.yardım kızlarrr!!!!

evet kızlar şimdi bana yardım edin bakalım tanışma faslında ne ikram edeyim servis tabağında neler olsun..iki istemede bişiy ikram edliyomu üççççççç çok nişanlı kalmak kötümü dört bu zman nie geçmiyo :)

Gülümse 21 ben 2 ve 3ü cevaplama hakkımı kullunmak istiyorum :roflol: istemede tabiyki kahve ön planda oluyo uzaktan geliceklerse elbette yemek yenicek 3 ise emin ol fazla nişinlı kalmak hiç iyi değil çünkü aileler araya giriyo işin tadı kaçıyo canımm :1hug:

selam kıslaarr :emir_bebek:

heey havalardan dolayı bööle sevdiceklerimiz hep yanımızda olsun istiyoruz soora sevgiden özlemden birbirinize giriyosunuz..bence taktik falan yapmayın..dediğiniz gibi yeni sevgililerin yöntemleri bunlar sadece zamana bırakın..taktik oldugunu anlarsa daha kötü olabilir yerimseniben

gülümse canm bence havalarında ısınmasından yola cıkarak zeytınyaglı soguk bişiler ikram edebilirsin..ne bilim zeytinyaglı biber sarma fln..kek börek kurabiye..benim daha zamanım var ama benim ikram listemde bu şekilde olucak bide böle meyve salatası yapabilirsin süslü süslü..çay kahve de ztn standart ikramlar yerimseniben ayrı şehirlerde olucaksanız yemekte ikram etmen gerekir :delphin:
aslında söz nişan arasını çok uzatmamak gerekir ama şimdi ki şartlardan hemen olmuo herşey mirmirmirmir

iyi akşamlar arkadaşlar kendinise ii bakınn aşkımın yanına didiyorum:dance: darısı sizin başınıza (uzakta olanlara) :1hug:

günaydın şekerlerrrrrrrrrrrrrrr
pınarr seni görmezmiyiz kuşum bizzz.sen hep yazzzzzzzz.resimleri bizde merak edioz ona göre.

tmm kuşum beklioss:)
nasıl gidiyo nişanlılık güzelmi?

güsell :) bilmem daha pek bişi anlamadım , sadece anneler gününde evlere oturmaya gidince hee dedim tamam nişanlanmışız biz :)
onun dışında pek değişiklik yok be tatlım, şu ara evimizin tadilatıyla ilgileniyoruz zaten gezemeye tozmaya vakit yok, fayans seçimi parke seçimi vs..

güsell :) bilmem daha pek bişi anlamadım , sadece anneler gününde evlere oturmaya gidince hee dedim tamam nişanlanmışız biz :)
onun dışında pek değişiklik yok be tatlım, şu ara evimizin tadilatıyla ilgileniyoruz zaten gezemeye tozmaya vakit yok, fayans seçimi parke seçimi vs..

siz aynı şehirdeydiniz demi nişanlınla.nasıl kayınvaliden arayıp gelip gidiomu?

Back
X