- 12 Ağustos 2014
- 3.880
- 5.273
- 198
- 31
- Konu Sahibi Sevgilipitircik
Tipini pek begenmedim dediginize göre yeni gördünüz kendisini. Yani tanımıyorsunuz
Hergün gördüğüm biriydi hiç o gözle bakmamıstım. Yüzünü bile tam hatırlamıyodum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tipini pek begenmedim dediginize göre yeni gördünüz kendisini. Yani tanımıyorsunuz
Hayır değilim zorunda olduğum için evlenmek istemiyorum. Ben 21 yasındayım şimdiye kadar böyle iyi insnlara denk gelmedim o yüzden bu durumdayım böyle insanlar kolay kolay bulunmaz.Evlenmek zorunda misin?
Begenmedim diyebiliyorsan karsindaki insan icin uzak dur bu isten. Karsina hem iyi kalpli hem begenebilecegin biri cikacak eminim, istemiyorum de gitsin. Her iyi insanla nikahlanacak miyizHayır değilim zorunda olduğum için evlenmek istemiyorum. Ben 21 yasındayım şimdiye kadar böyle iyi insnlara denk gelmedim o yüzden bu durumdayım böyle insanlar kolay kolay bulunmaz.
Benim çevremi bilmiyosunuz. Artık herkes sormaya basladı ne zaman evleniyosun ne zaman evleniyosun sürekli birileri arıyo gelelim diye çevremdeki coğu insan evlendi. Bende aslında şuan düşünmüyodum evlilik ama çevrem söyleye söyleye o kadar kafama taktım ki . Ben çevrem yüzünden bu haldeyimMantik evliligi tezini 21 yasinda boyle bir adim atmayi dusunmekle bile çürütmüş oluyorsun.
21 yasinda evlilige adim atmak zaten mantili bir davranis degil.
Cocuk cook iyi du ya iyisi olabilir. Mutlu edecek biri olabilir. Belki ilerde karsina boyle bir sansda cikmayabilir. Iyilik yönünden yani ama ben mantik diyorsam. Beni. Mantigim 21 yasinda ciddi adim atmaya karsi. Tabi bu benim.mantigim. senin mantigin farkli olabilir. Aile huzursuzlugunda yok anlasilan sukurler omsun. Ailenin yanindada rahatsin. Neden bir sorumluluga erkenden adim atasin ki?
Evlilik konusuldugi gibi dusunuldugi gibi olmuyor. 2 kisinin anlasamayacagi ne olur ki diye baslayan evlilikler meger birsuru sey varmis anlasamamak icin diye noktalaniyor.
Etkilemek isteme. Elbet. Iyi biri ise kacirmakta nekadar mantikli onida bilmiyorum tabi. Ama... 21 yas cok genc.
Şuan çok rahatsız oldum beni tanımıyosun karakterimi bilmeden böyle bi ihtimalden bahsediyosun. Ben hayatımda biri varken baskasına bakacak kadar karakter yoksunu değilim. Fikir istedim sizden böyle saçma ihtimallerinizi değil.bakın aşk evliliği yapmak istemiyorum demişsiniz ama iki gün sonra 'mantık evliliği yaptım kocamı sevmiyorum başkalarına bakıyorum' diye konu açma ihtimaliniz yüksek
21 yaşında, çalışıyo ve bekar olucam: tazmanya canavarı gibi dolanırdim ortalıkta. O kurs senin bu kurs benim, spor, müzik, tatil dolu dolu yaşamak isterdim.21 yasındayım. Calısıyorum
Sen evlenmeyi koymuşsun kafana. İyi evlen. Evlen de gör. Yanlış yaptığını. Bizden bu kadar.Benim çevremi bilmiyosunuz. Artık herkes sormaya basladı ne zaman evleniyosun ne zaman evleniyosun sürekli birileri arıyo gelelim diye çevremdeki coğu insan evlendi. Bende aslında şuan düşünmüyodum evlilik ama çevrem söyleye söyleye o kadar kafama taktım ki . Ben çevrem yüzünden bu haldeyim
Cebre icin birsey yapilmazki be guzel kardesim. Evlenmek isteyen evlenir. 21 yasinda. Gez toz eglen. Bu uasta bebekmi buyuteceksin. Birak cevre ne derse desin. Bakarlik gercektende sultanlik ama evliliginde ayri bir guzelligi tadi var tabi tamamen pismanlik diyemem. (Evlilikten evlilige degisiyor)Benim çevremi bilmiyosunuz. Artık herkes sormaya basladı ne zaman evleniyosun ne zaman evleniyosun sürekli birileri arıyo gelelim diye çevremdeki coğu insan evlendi. Bende aslında şuan düşünmüyodum evlilik ama çevrem söyleye söyleye o kadar kafama taktım ki . Ben çevrem yüzünden bu haldeyim
Kestirip atmayın bu devirde iyi insan iyi aile bulmak çok çok zor. Ev konusun da şartlanmayın dünya hali bir gün vardır ertesi gün var yok olur. Evi olan biri ile evlenirsin 2 ay sonra iflas eder ev kalmaz vb... Evi yoktur ama çalışkandır alır Zaman'la. Direk söz nişandan ziyade biraz tanımak için Zaman isteyin dışarıda size Nasıl davranıyor bakın sohbet edin üslubu hal ve hareketleri fikirleri Nasıl Zaman'la ısınırsanız söz nişan olur söz nişan evresin de hoşunuza gitmeyen davranışları çıkarsa ayrılmak daha zor olur ki tanıdıkça sevme aşık olma ihtimaliniz gündeme gelebilir Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsunHayatımın en önemli kararını vermek üzereyim.. Fikirlerinize cok ihtiyacım var şuan.
Kısaca anlatayım, beni isteyen birileri var o kadar iyi insanlar ki kırmaktan cok korkuyorum ailemin de sevdiği onayladığı insanlar.
Çocuk hergün gördüğüm bir insan ama hic o gözle bakmamıştım. Bir hafta once geldiler konusmak icin. Ailesini cok sevdim mükemmel insanlar ama ben cok kararsızım. Çocuk yüzüne bakılmayacak biri degil ama beğendiğim bir tipte degil pek begenmedim.
Ben maddiyata pek önem vermem sadece bir evi olsun sıkıntı çekmek istemiyorum diyorum. Ben babamın evinde hic sıkıntı cekmedim her istediğim oldu yokluk görmedim. Şimdi de böyle bisey geldi basıma iste kendimi tam ifade edemiyorum kafam cok karısık kalp kırmakta istemiyorum bazen diyorum olmaz bazen de böyle iyi insanlar kolay kolay denk gelmez diyorum. Fikirlerinize çok ihtiyacım var şuan..
Sonunda beni anlayan biri cıktı. Bende kestirip atmak istemiyorum çok iyi insanlar çok doğallar. Cocuk is yerine gelip giden biri bizim is yerimiz var babamın yanına gelir babamla sakalasırdı muhabbet ederdi. İs yerine geldiğinde o gözle bakmadığım için komik gelirdi gülerdim eğlencei bi insan gibiydi o yüzden gelsinler dedim ama eve gelince çekingen duruyodu hiç sesini cıkarmadan oturdu ben sessiz sakinim karsımdaki insan da sessiz sakin olursa anlasamam is yerine geldiği gibi değildi sakin duruyoduKestirip atmayın bu devirde iyi insan iyi aile bulmak çok çok zor. Ev konusun da şartlanmayın dünya hali bir gün vardır ertesi gün var yok olur. Evi olan biri ile evlenirsin 2 ay sonra iflas eder ev kalmaz vb... Evi yoktur ama çalışkandır alır Zaman'la. Direk söz nişandan ziyade biraz tanımak için Zaman isteyin dışarıda size Nasıl davranıyor bakın sohbet edin üslubu hal ve hareketleri fikirleri Nasıl Zaman'la ısınırsanız söz nişan olur söz nişan evresin de hoşunuza gitmeyen davranışları çıkarsa ayrılmak daha zor olur ki tanıdıkça sevme aşık olma ihtimaliniz gündeme gelebilir Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun
Büyüklerin yanında ve ciddi ortamda çok rahat davranamayabilir ki damat statüsünde orda heyecanlıdır azcık tanı söz nişan için acele etmesinler kaç yaşında bu kişi ev mevzusunu hemen açma biraz ilerleyince ilişkiniz sözden önce söylersin kira ödeyene kadar kredi öderiz evimiz olur gibisinden aklı başındaysa zaten kredi ödemeyi tercih eder. Neler okuyoruz burda ailelerin diyaloğu da çok önemli iki aile severse birbirini size de destek olurlarSonunda beni anlayan biri cıktı. Bende kestirip atmak istemiyorum çok iyi insanlar çok doğallar. Cocuk is yerine gelip giden biri bizim is yerimiz var babamın yanına gelir babamla sakalasırdı muhabbet ederdi. İs yerine geldiğinde o gözle bakmadığım için komik gelirdi gülerdim eğlencei bi insan gibiydi o yüzden gelsinler dedim ama eve gelince çekingen duruyodu hiç sesini cıkarmadan oturdu ben sessiz sakinim karsımdaki insan da sessiz sakin olursa anlasamam is yerine geldiği gibi değildi sakin duruyodu
İlk basta ev alcaklar dendi.Abisinin evi var ama hala borç ödüyolarmıs.Bişey sormadık bizde.Büyüklerin yanında ve ciddi ortamda çok rahat davranamayabilir ki damat statüsünde orda heyecanlıdır azcık tanı söz nişan için acele etmesinler kaç yaşında bu kişi ev mevzusunu hemen açma biraz ilerleyince ilişkiniz sözden önce söylersin kira ödeyene kadar kredi öderiz evimiz olur gibisinden aklı başındaysa zaten kredi ödemeyi tercih eder. Neler okuyoruz burda ailelerin diyaloğu da çok önemli iki aile severse birbirini size de destek olurlar
Neden 21 yasındaki insan mantıklı düsünemez mi ? akıl yaşta mı başta mı ??21 yaşında mantık evliliği de pek şükelaaa![]()
Akıl başta da sen de yolun başındasın daha..21 yaş mantık evliliği için çooooooook erken bir yaş..Neden 21 yasındaki insan mantıklı düsünemez mi ? akıl yaşta mı başta mı ??