İstemeye geldiler ve ben cok kararsızım

Ben evleneceğim insanın evi olsun istiyorum kimseye zorla bana ev alın diye yalvarmıyorum kabul eden eder etmeyen etmez sanki ben zorla birilerine ev aldırmak istiyorum evi yok diye küçümsüyomuşum gibi konusuyosun. Birilerinden üç beş begeni alıcam diye cok gaza geliyosun gercek hayata dön bir bak para olmadan huzur olmuyo ben zenginlikte istemiyorum evleneceğim insanın evi olsun diyorum bu cok bisey degil bence. Umarım beni anlamıssındır teyzeciğim :KK66:

karakterim değil diyosunuz ama gittikçe hırçınlaşıyosunuz. bence bu durum yaşınızla alakalı. teyzeciğim dediğiniz kişinin yaşını biliyo musunuz?

farkettiniz mi bilmiyorum ama burda yorum yapan insanların geneli zaten ev istemenize yorumlar yapıyor. Yani dememiz o ki madem ev istiyosunuz, çalışın beraber alın. 21 yaşında nereye mantık evliliği. Ve ev nasıl alınır para nasıl kazanılır istanbul gibi bi yerde çok iyi biliyosunuz ya; istekleriniz çok mantıksız geliyor o yüzden.

Sürekli yorum yapmış oldum, o da konuyu takip ettiğim için.

Paranın da huzurun da önemini senden çok daha fazla biliyorum emin olabilirsin. 21 yaşında hiç bir ilgisi alakası olmayan biriyle ev alma şartıyla evlenmek bunun ispatı olmuyor ama, haberin olsun. Sana toysun diyorum. Yapmak istediklerin yanlış. Ayrıca beğeni kaygım yok, millet aynı düşüncede ki beğeniyor. Sen beğeni sayacağına, bu insanlar ne demek istiyor diye bir düşün.
Yahu 21 yasinda ne mantik evliligi, neyin mantigi?? Sorun zaten burda basliyo ve bitiyo bence

Evi arabası olsaydı, maddi durumu iyi olsaydı ısınamadığınız biriyle evlenmeyi düşünecek gibisiniz. Her şeyden önce evlilik ev arkadaşlığı değil ve düzenli bir cinsel hayat söz konusu. Çekim hissedilmeyen birisi ile kimya uyuşmamış demektir; feromonlar sayesinde biriyle tanistigimizda bunu anlarız, o anlamda bir heyecan uyandırmıyor ise genetik uyum düşüktür dolayısıyla cinsel hayattan pek de bir şey beklenemez. Ömür boyu basit ve yavan seks yapıp karşılıklı memnuniyetsizlik yaşanırsa bu bir yerden patlak verir; soğuma, sıkılma, uzaklaşma, hatta aldatma ile.

Etmezdim. Yanlıs anlamayın lütfen beni. Ben bazı setleri gördüm biliyorum o yüzden olmazsa olmazım bir evi olsun istiyorum. Evi olsaydı mantık evliliği yaptım en azından mantığma uyuyo derim
Evlilik mantikla olmuyo cnm
Tamam ev önemli ama belkide anlasamiyacaksiniz
Anlasmak uyusmak hepsinden onemli tani o zaman kararsızligin bi sonuca baglanir
Sevince anlasinca herseyin ustesinden gelinir

21 yasında evlenmek de nedır ya.. ben 30 yasındauım.. yıne de hemen evleneyım demıorum. once tanımak lazım ıcın ısınıormu bakmak lazım anlasabılıcekmısınız gormek lazım.. hemen ev ve evlılık konusu cok sacma geldı

Yalnız mantık evliliği " çocuk çok yakışıklı değil ama evi var evleneyim" değildir isterseniz bir google' dan araştırın iyice anlayın okuyun. Evi, arabası olan biri ile evlenmek isteyebilirsiniz ama bunun adı mantık evliliği olmaz , rahat etme isteği olur ki siz de zaten ailemin evinde hiç sıkıntı çekmedim rahat etmek istiyorum diyorsunuz.

Bu çocukla da evlenmeyin bence. Ayrıca yaşınız da çok küçük daha.

İyi doğru düzgün Bi insan olması evet çok önemli ama eğer karşı cinse bi çekim ve ilgi duymuyorsanız mutlu olamazsınız. Sırf iyi biri diye evlenilmez kimseyle. Ayrıca çok çok gençsiniz daha acele etmeyin. Belki sizin hem hoşlanacağınız hem de düzgün biri çıkar karşınıza

Ben sanmıyorum bidaha asık olacağımı. Mantık evliliği yapmak istiyorum ama cok kararsızım
Bu kafa karisikligi icinde verecegin karar ne kadar dogru olur. Illa evlenmek zorunda misin? Ustelik 21 yasindasin henuz...

Ote yandan bu donemde "ev" bir arkadasin dedigi gibi fazla bir beklenti. Maddi durumu onemsemek kotu bisey gibi yansitildi bize ama ferah bir yasami herkes tercih eder. Maddiyati onemsiyorum diyebilirsiniz kolayca ki onemsiyorsunuz ve onemsemelisiniz de...Ama soyle de bir durum var sizin kendi ustunuze ait suan bir eviniz var mi mesela? Beklentileri dengede tutmak lazim. Millet 40 yaslarinda ev sahibi oluyor karisiyla el ele vererek. Tabi bu durumda 25 yasindaki adama "ev!" Demek ironik

Lütfen tartışma yaşanmasın ve tabii birbirimize hitaplarımıza da dikkat edelim.

Hayatımın en önemli kararını vermek üzereyim.. Fikirlerinize cok ihtiyacım var şuan.

Kısaca anlatayım, beni isteyen birileri var o kadar iyi insanlar ki kırmaktan cok korkuyorum ailemin de sevdiği onayladığı insanlar.

Çocuk hergün gördüğüm bir insan ama hic o gözle bakmamıştım. Bir hafta once geldiler konusmak icin. Ailesini cok sevdim mükemmel insanlar ama ben cok kararsızım. Çocuk yüzüne bakılmayacak biri degil ama beğendiğim bir tipte degil pek begenmedim.

Ben maddiyata pek önem vermem sadece bir evi olsun sıkıntı çekmek istemiyorum diyorum. Ben babamın evinde hic sıkıntı cekmedim her istediğim oldu yokluk görmedim. Şimdi de böyle bisey geldi basıma iste kendimi tam ifade edemiyorum kafam cok karısık kalp kırmakta istemiyorum bazen diyorum olmaz bazen de böyle iyi insanlar kolay kolay denk gelmez diyorum. Fikirlerinize çok ihtiyacım var şuan..
Bence çocukla konuş birbirimizi tanıyalım de zaten mantık evliliği düşünüyormuşsun hemen siz nisan olmasın de çocugun mesleği neydi bu arada yani mantık evliliğinde önemli sonuçta.

Yaşıtız seninle.Allah aşkına bu yaşta ne evliliği.Daha bir dur bakalım.Iyi anlasacaginiza eminmişsin.O zaman şimdi daha iyi tanımaya çalış.Belki anlasamadigin önemli konular olabilir.Ailene sadece tanimak istediğini,hemen söz nişan yapmak istemediğini söylesen karşı gelirler mi?

Ikinizin de meslekleri nedir?kaygini anliyorum ama yasin da kucuk.yanlis anlama ama bu yasta matikli karar veremezsin fazla.su an uni cagindasin.acele etme

Yazdıklarımı sakın yanlış anlama fakat sen daha 21 yaşındasın ne çabuk aşık oldun çok şeyler yaşadın da bir daha aşık olmam diyorsun hadi evlendin diyelim adamın dış görünüşünü begenmedin peki sen aynı yatağı nasıl paylaşacaksın ve ya ilerde başkasına aşık olursan - sakın olmam diye büyük konuşma insaniz her sey olabilir çünkü sevmedigin ve beğenmediğin biri bu adam- anladığım kadarıyla da sen zaten evlenmeye karar vermiş gibisin sanki bu insanlar evet biz kesin ev alıyoruz deseler hemen kabul edecek gibisin fakat şunu unutma ev köşk saray alsalar bile sen hiç bir zaman severek evlenmek nasil bisey anlamayacaksin bir süre sonra o insandan iyice uzaklasip soğuyacaksın burada anladigim sen ailende istedigi icin evleniyim diyorsun ve burdaki bayanlardan evet evlen diye destek bekliyorsun mantığını evlenmek için değil biriyle tanıştığında kullan sevgilik döneminde en azından vazgeçme şansın var fakat evlendikten sonra zor olabilir

bir şey hissetmediğiniz adamla her gün aynı yatağa girmektense kırmayı göze almalısınız
ama bana kalırsa önce biraz vakit geçirin, belki aşık olmanızı sağlayacak özelliklerini keşfedersiniz
pat diye yüzük takmayacaksınız ya, madem iyi biri bence bir fırsat verin

Back
X