İstemeye geldiler ve ben cok kararsızım

Tanış ya tanımaya çalış bakalım nisan söz gibi şeyler olduğunda çocuk süper olabilir ama annesi babası gösterdikleri kadar mükemmel mi yok4/4 luk demiyorum 4/3 luk olsalar yeter sevgiyi pek düşünme derim annem 18 sene önce birinci evliliğinden sonra babama rastladı ilk babami pek beğenmemiş nasıl yaparım bu adamla demiş suan görsen 18 sene hala daha çılgınlar gibi kıskanır babami hala daha severler birbirilerini

Kadın zamanla seve bilen bir varliktir:)

Hayatımın en önemli kararını vermek üzereyim.. Fikirlerinize cok ihtiyacım var şuan.

Kısaca anlatayım, beni isteyen birileri var o kadar iyi insanlar ki kırmaktan cok korkuyorum ailemin de sevdiği onayladığı insanlar.

Çocuk hergün gördüğüm bir insan ama hic o gözle bakmamıştım. Bir hafta once geldiler konusmak icin. Ailesini cok sevdim mükemmel insanlar ama ben cok kararsızım. Çocuk yüzüne bakılmayacak biri degil ama beğendiğim bir tipte degil pek begenmedim.

Ben maddiyata pek önem vermem sadece bir evi olsun sıkıntı çekmek istemiyorum diyorum. Ben babamın evinde hic sıkıntı cekmedim her istediğim oldu yokluk görmedim. Şimdi de böyle bisey geldi basıma iste kendimi tam ifade edemiyorum kafam cok karısık kalp kırmakta istemiyorum bazen diyorum olmaz bazen de böyle iyi insanlar kolay kolay denk gelmez diyorum. Fikirlerinize çok ihtiyacım var şuan..
Evlilik gibi mevzularda,o kırılmasın bu kırılmasın diye bakılmaz.Bir insan beğenmediği istemediği ya da KAFASININ UYUŞMADIĞI biriyle olmak istemeyince bi taraf kırılacaksa kimse kusura bakmasın.

Yaşınız küçük bence bir kaç sene daha evlilik için bekleyebilirsiniz ayrıca ben olsam beğenmediğim içimin ısınmadığı biriyle sırf ailesi iyi diye kırmamak adına evlenmezdim evlendiğimizde ailesi önemli olsa da eşinle hayatını birleştiriyorsun:işsiz:

Çok erken ne işiniz var 21inde mantık evliliğiyle
28imde evlendim 29umda anne oldum. Şimdi 30um ve
Kendi adıma söyleyeyim hala annelik için hatta evlilik için yeterince olgun değilmişim gibi geliyor bazen

21 yaş çok erken hele mantık evliliği yapacak kadar ne yaşadınız anlamadım.Önünüzde güzel bir gelecek var daha kimler çıkar karşınıza .Acele etmeyin

Bi cikin gorusun bi kac kez
telefonda konusun birbirinizi anlamaya calisin yoksa hemen soz nisan olurda sonradan bakarsin uygun degil yuzuk atmak daha zor olur tanisipda begenmedim demekten

Yaşınız cok genc 21 yas evlilik icin cok erken 23 yasimda severek evlendim.10 yıl olcak esimi hala cok seviyorum.ama yinede erken evlendim hic gerek yokmuş diye düşünüyorum.nasilsa evlenirsin ama bu günlerin birdaha geri gelmez.bana gore evlenmek icin sevgi şart.sonradan sevemem
ben bir insani,beni seviyor bana ayılıp bayılıyor diye de sevemem huyum bu malesef, ama siz severim diyorsanız,cok bulunmaz biri oldugunu dusunuyorsaniz tanisip konuşun.21 yasinda evlilik bana gore mantikli değil

Daha çok gençsiniz emin değilseniz evlenmeyin kısacası insanlar kırılacak diye düşünmeyin önemli olan sizin hayatınız olumsuz olması dünyanın sonu değil yani bir kızı bin kişi ister bir kişi alır misali.

Back
X